Жінки і бодібілдінг
|
|
Admin | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 12:45 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Частенько в інтернеті можете побачити різні матеріали по цій темі, наприклад такі фото. Хотілось би дізнатися, як ви відноситесь до цього, зокрема від дівчат - Чи хотіли б ви підкачатися, наростити м'язової масси?:)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Шепіт | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 15:01 | Повідомлення # 2 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| ну я б хотіла підкачатись але тріки, а не так що не розбери хто. Ненаведжу такі тіла навіть у хлопців. Як кажуть ще занад:то то не здраво
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 15:50 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Я повністю підтримую Шепіт.Я вважаю,що коли чи то чоловік,чи то жінка тримають себе в формі,мають підкачане тіло- то це красиво,але не так фанатично.Для мене коли бачиш по телевізору таких жінок,то складається враження, що то вже й на жінку не схоже.
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Шепіт | Дата: Пятниця, 31.10.2008, 21:26 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
| колису у нашому університеті зайша до зали бодібілдінгу.... ви б бачмли цих хлопців, які думали що справляли на мене враження...я стояла і хотілось крикнути - ХВАТИТЬ, це жахливо.
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 03.11.2008, 16:56 | Повідомлення # 5 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Шепіт) колису у нашому університеті зайша до зали бодібілдінгу.... ви б бачмли цих хлопців, які думали що справляли на мене враження...я стояла і хотілось крикнути - ХВАТИТЬ, це жахливо. Quote (Admin) Частенько в інтернеті можете побачити різні матеріали по цій темі, наприклад такі фото. Хотілось би дізнатися, як ви відноситесь до цього, зокрема від дівчат - Чи хотіли б ви підкачатися, наростити м'язової масси?:) фу.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
KING | Дата: Субота, 08.11.2008, 12:42 | Повідомлення # 6 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| Коротко і ясно Хоча знаю деяких любителів, яким хочеться щоб їхня кохана була в рази більша за них Щоправда таке стероїдне знущання навіть їм навряд чи сподобається - розміри розмірами, а обличчя у них зовсім не жіночі.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 14.11.2008, 22:37 | Повідомлення # 7 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (KING) розміри розмірами, а обличчя у них зовсім не жіночі. Хоч у людях і головне душа, проте коли вони себе "уродують" навмисно то це вже занадто.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Пятниця, 21.11.2008, 00:04 | Повідомлення # 8 |
Професіонал
| Жінка повинна бути прекрасна душою й тілом. Поети й художники возвеличують її красу і ніжність. Бодібілдінг -дань моді, можливість звернути на себе увагу, а можливо й бажання силою та зовнішність демонструвати свою перевагу над чоловіками. На кожен товар є свій покупець.Хоча останнім часом такого товару багато залежується на полиці.
|
|
| |
Туманова | Дата: Неділя, 21.12.2008, 11:17 | Повідомлення # 9 |
Новачок
Репутація: 5
| Quote (mazepas2008) Хоч у людях і головне душа, проте коли вони себе "уродують" навмисно то це вже занадто. Повністю з Вами згодна. І взагалі - це знущання з свого тіла та протиприродно. Quote (Шепіт) Ненаведжу такі тіла навіть у хлопців. Я теж. Мене аж огида бере.
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |
ataskum | Дата: Середа, 28.01.2009, 15:34 | Повідомлення # 10 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| Тьолки нехай качаються, особливо попки і грудки. Клас!!!!!!
|
|
| |
Lily | Дата: Пятниця, 10.02.2012, 09:55 | Повідомлення # 11 |
Новачок
Група: Новачки
Репутація: 0
| Я вважаю, що качатись - це нормально, але потрібно знати межі!!!! Люди - ви ж не бройлери якісь!!!!
|
|
| |
Абрам | Дата: Четвер, 23.02.2012, 15:50 | Повідомлення # 12 |
Не дуже активний
Репутація: 8
| Quote (Lily) Я вважаю, що качатись - це нормально, але потрібно знати межі!!!! Люди - ви ж не бройлери якісь!!!! Згоден на всі 100. Гарна фігура ще нікому не шкодила, а дівчата на фото - профі, такі люди є в кожному виді спорту або мистецтва і їх дуже малий відсоток.
|
|
| |
DenEXO | Дата: Середа, 10.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 13 |
Новачок
Група: Новачки
Репутація: 0
| все можна але в міру хоча хто як хоче так і др..качається)
https://radiowave.com.ua/
|
|
| |