Суїцид...
| |
Withmaster-13 | Дата: Четвер, 04.06.2009, 23:14 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 24
Статус: Offline
| Як ви вважаєте, чи можна оправдати суїцидників? Чому вони прагнуть піти з життя? Чому їх, інколи, не тримають друзі та сім'я?
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 12.07.2009, 17:25 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Репутація: 18
| Думаю, що суїцидники це психічно-неврівноважені або -хворі люди.
|
|
| |
Admin | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 11:35 | Повідомлення # 3 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (mazepas2008) Думаю, що суїцидники це психічно-неврівноважені або -хворі люди. Одна справа психічна неврівноваженість, від якою можна завдати кривди іншим людям, а інша справа - перебороти головний інстинкт (самозбереження).. Це вже щось занадто сильна хвороба, краї неврівноваженості. Пояснити логічно неможливо точно
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 13.07.2009, 15:04 | Повідомлення # 4 |
Професіонал
Репутація: 15
| На мою думку суїцид в певних випадках виправданий вихід з критичних ситуацій.
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
polomoy | Дата: Середа, 15.07.2009, 02:48 | Повідомлення # 5 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Quote (oleksiy11) На мою думку суїцид в певних випадках виправданий вихід з критичних ситуацій. Вихид???!!! Ничого соби вихид. Ану ж розкажи мени, дурному, з якои ситуации можна вийти за допомогою суициду. Колись все одно здохнеш.
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 15.07.2009, 21:20 | Повідомлення # 6 |
Професіонал
Репутація: 15
| Здохнути можна по різному, є маса варіантів, деякі з них досить мучительні як для цієї особи так і для її родичів Уяви 18 річна дівчина ще "жива" батьки вже бігають по поминальних магазинах бо в неї кінцева стадія раку ;(((( Невже краще мучитися самому і мучити інших коли е досить прийнятний вихід???? ПиСи: я до речі також прихильник евтаназії і смертної кари
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
polomoy | Дата: Четвер, 16.07.2009, 02:35 | Повідомлення # 7 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Хм... Можливо...
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Пятниця, 07.08.2009, 21:25 | Повідомлення # 8 |
Професіонал
| Quote (oleksiy11) я до речі також прихильник евтаназії і смертної кари Підтримую. Я теж за смертну кару. Око за око. До того ж смертну кару проводити публічно у в"язницях, щоб бачили і боялися. Поведінкою людей керує свідомість і страх. Якщо немає свідомості, то нехай бояться, що і зекам таке буде в разі вбивства інших людей. А то до чого дійшло, українські ман"яки одержують довічне за десяток-другий загублених душ, потім пишуть мемуари про свої походеньки, мають за це пристойні гонорари. В той час пересічний українець платить податки державі, щоб вона годувала, охороняла, гріла цих убивць. Якщо немає смертної кари, то в Чорнобиль убивць- хай там камінці розгрібають. Щось тут справедливістю і не пахне.
|
|
| |
matilda | Дата: Пятниця, 07.08.2009, 21:43 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
Репутація: 21
| А я против смертной казни. Не имеет права человек опускатся до уровня убийцы. Тот же судья, который выносит приговор, или палач, приводящий его к исполнению. Изолировать убийцу от общества-это да. А убивать его-значит стать таким же, как и он....
В мире много чего вредного... Я, например!
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 09.08.2009, 20:15 | Повідомлення # 10 |
Професіонал
| Quote (matilda) Изолировать убийцу от общества-это да. І утримуватийого за рахунок суспільства. Чому в мусульманських країнах немає наркоманів, бо там за такі справи "Секір-башка". Чому Китай одна з найменшкорумпованих країн- бо там спійманим корупціонерам- привселюдний розстріл. А у нас за 15 років без смертної кари наплодилося безліч корупціонерів, маняків, торговців наркотиками... Quote (matilda) Не имеет права человек опускатся до уровня убийцы По-вашому, суспільство не повинно радикально знищувати ракові пухлини, тоді майте суспільство насилля і беззаконня, і не скигліть що погано живеться!
|
|
| |
matilda | Дата: Неділя, 09.08.2009, 20:44 | Повідомлення # 11 |
Досвідчений
| Насилие насилием не искоренить.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 09.08.2009, 21:27 | Повідомлення # 12 |
Професіонал
| Quote (matilda) Насилие насилием не искоренить. А чим же викорінити насилля та злочинність?
|
|
| |
matilda | Дата: Середа, 12.08.2009, 20:44 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| Quote (mazepas2008) там спійманим корупціонерам- привселюдний розстріл. А где уверенность, что расстреляют действительно коррупционера? Может, человека просто подставили? Те, кто брал по-крупному, тот и будет брать. И вообще, почему мы должны смотреть на Азию? Вроде в Европу стремимся Воспитывать надо. Общество. Что бы преступники не героями были. Кругом только и слышно, что блатные песни В общем, я-то понимаю, что я идеалистка. но хочется все-таки верить в лучшее. Лучшую жизнь хотя бы для моих детей )))
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 13.08.2009, 21:10 | Повідомлення # 14 |
Професіонал
| Quote (matilda) очему мы должны смотреть на Азию? Вроде в Европу стремимся Європа вже давно це пройшла:від" гільйотина за вбивство" до "3 роки примусових робіт за безбілетний проїзд у трамваї". Це в них було раніше, тому й привчили людей жити по закону правовому та моральному. Хоча й зараз в Європі кара за правопроступки досить серйозна, незважаючи на високу свідомість корінного населення. В Азії здавна була схильність до жорстокості. Тому й до цього часу зло викорінюють радикально. Quote (matilda) Лучшую жизнь хотя бы для моих детей ))) Цей принцип завжди використовувала влада: ви працюйте, мучтеся, а потом колись буде рай, комунізм, процвітаюча україна.... А вони живуть в своє задоволення вже зараз, сьогодні. І таий стан речей тому, що народ у нас бидло, не поважає сам себе, не кідстоює свої прова в цілому, а кожен індивід свої.
|
|
| |
matilda | Дата: Четвер, 13.08.2009, 23:25 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
| Quote (mazepas2008) Цей принцип завжди використовувала влада: ви працюйте, мучтеся, а потом колись буде рай, комунізм, процвітаюча україна.... А вони живуть в своє задоволення вже зараз, сьогодні. я не думаю, что они живут счастливо)))
|
|
| |
|