Шкарбан Анатолій Миколайович
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:22 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| В даній темі форуму ви можете задати запитання депутату Полтавської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, Шкарбану Анатолію Миколайовичу. Розмова з Анатолієм Шкарбаном відбудеться в суботу 22 грудня 2007 року з 14.00 до 16.00. Пріоритет надається тим питанням, які будуть задані в режимі "online". Всі інші питання будуть розглянуті по мірі можливостей гостя. Тому рекомендовано заходити на даний розділ форуму саме у вище вказаний час і швидко записувати свої питання. За підтримки газети "ЕХО Кобеляк"
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 30.06.2008, 23:27 | Повідомлення # 151 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 28
| Quote (Шкарбан) У чистому вигляді ПРАВДИ не існує. Погоджуюсь на всі 100%! І мені знається, що я чудово Вас розумію. Одночасно може існувати навіть декілька правд, навіть протирічних одна одній. І парадокс у тому, що кожна із протирічних сторін таки ж права... Тому дуже мудро усвідомлювати суб'єктивність своїх переконань і нікому їх не нав'язувати. Вся краса нашого світу - у багатогранності. Світ ніби кожному приділяє увагу, враховуєчи думки та наміри певної людини. І якщо людина у чомусь переконана - світ тільки й робить те, що постійно підсовує докази, закріплюючи її переконання. Тому раджу переконуватися у чомусь гарному, і не магнітити до себе всякі негаразди Розумію релігіозних людей з їх Істиною... Перечити їм не буду. Просто мабуть в даному випадку мова йде не про Істину, а про людські переконання, які люди і звикли називати правдою. А чисту Існину збагнути людині мабуть неможливо - немає такого органу, природа не передбачила, і мабуть не даремно (дуже мудро з її боку ховати Істину від людей неготових до свободи)
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Понеділок, 30.06.2008, 23:28 |
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 18.01.2009, 22:52 | Повідомлення # 152 |
Лікар
Репутація: 15
| Прочитав останнє "ЕХО". Миколайовичу, Вам не соромно? Ви ж лікар, то для чого людей спиртними напоями "грузите"?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Джинн | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 08:22 | Повідомлення # 153 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| Grey, аби було до чого доколупатися? Вже і традиції намагаєтеся перепаскудити. Лікар чи не лікар яка різниця. У свято, всі ми ПРОСТО ЛЮДИ. Чого вз"їлися на Шкарбана? Вам що більше нічого робити, чи він вам насолив та ви повік згадувати будете?
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 08:53 | Повідомлення # 154 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Джинн, старий, не звертай уваги.
Сім-сім
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 19:35 | Повідомлення # 155 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (paliy) Джинн, старий, не звертай уваги. Згодна. Джинчику не ловись на провокації
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Grey | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 07:53 | Повідомлення # 156 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Джинн) Вже і традиції намагаєтеся перепаскудити Не бачу ніякого логічного зв'язку між Різдвом і розпиттям спиртних напоїв! Quote (Джинн) Лікар чи не лікар яка різниця А як же "Не нашкодь"? Quote (Джинн) У свято, всі ми ПРОСТО ЛЮДИ *** Лікар хворому: - Сьогодні Вас оперуватиме Петро Петрович. Хворий: - Так він же не лікар! Лікар: - Зате чуйна і добра людина!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 31.01.2009, 12:59 | Повідомлення # 157 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| Прошу вибачення у громади форуму. 14 січня вірусною атакою був практично «знищений» мій комп’ютер, одні фотографії вдалося відновити. Тож на деякий час я був відрізаний від Інтернету. Вибачаюсь якщо щось випустив із уваги. Радий новій зустрічі.
|
|
| |
Джинн | Дата: Субота, 31.01.2009, 14:32 | Повідомлення # 158 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| раді бачити знову на нашому форумі.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 31.01.2009, 15:20 | Повідомлення # 159 |
| Дякую!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 01.02.2009, 01:01 | Повідомлення # 160 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Шкарбан) Прошу вибачення у громади форуму. 14 січня вірусною атакою був практично «знищений» мій комп’ютер, одні фотографії вдалося відновити. Тож на деякий час я був відрізаний від Інтернету. Вибачаюсь якщо щось випустив із уваги. Радий новій зустрічі.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Неділя, 01.02.2009, 11:31 | Повідомлення # 161 |
| Quote (Grey) Прочитав останнє "ЕХО". Миколайовичу, Вам не соромно? Ви ж лікар, то для чого людей спиртними напоями "грузите"? Відверто кажучи не соромно. Більше того, був приємно здивований гостям – колядникам тож без сумніву віддав усі алкогольні запаси. Що ж до дози, то тут вибір кожного особистий.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 26.03.2009, 21:29 | Повідомлення # 162 |
Професіонал
Репутація: 18
| Шановний Шкарбан А.М. , прочитав у "Колосі" про вашу допомогу на операцію в розмірі 5 тисяч грн. Чув раніше ви допомагали фінансами школярам. Скажіть, а де можна відшукати інфу про витрачання коштів з депутатського фонду іншого нашого депутата-земляка? Дякую.
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 27.03.2009, 17:28 | Повідомлення # 163 |
| Я можу надати звіт по усім своїм витраченним коштам, якщо є така потреба. По іншим депутатам потрібно звертатися до них особисто або у раду. Я маю таку інформацію але мені оприлюднювати її вважаю не коректно .Взагалі питання інформації про надання допомоги в розрізі сумм і прізвищ для мене спірне.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Пятниця, 27.03.2009, 19:54 | Повідомлення # 164 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (Шкарбан) Я можу надати звіт по усім Суть зрозумів, дякую. Скажіть свою думку з приводу, чехарди керівників у райду. Бутенко, Ульяненко, Бутенко, Скубій, Бутенко... Чи сприяє це стабільній роботі підприємства, зокрема ремонтам доріг?
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Неділя, 29.03.2009, 09:41 | Повідомлення # 165 |
| Я розумію цю кадрову чехарду як боротьбу за фінансовими потоками. Різні групи впливу пробують перебрати на себе контроль за цими грошима. Очікування величезних бюджетних грошей примушує активізувати цей процес. Ми повинні пам’ятати про перспективу будівництва об’їзної дороги, моста і траси Київ – Дніпропетровськ. Евро-2010 це вам не ямкові ремонти.
|
|
| |