Шкарбан Анатолій Миколайович
| |
Admin | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:22 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| В даній темі форуму ви можете задати запитання депутату Полтавської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, Шкарбану Анатолію Миколайовичу. Розмова з Анатолієм Шкарбаном відбудеться в суботу 22 грудня 2007 року з 14.00 до 16.00. Пріоритет надається тим питанням, які будуть задані в режимі "online". Всі інші питання будуть розглянуті по мірі можливостей гостя. Тому рекомендовано заходити на даний розділ форуму саме у вище вказаний час і швидко записувати свої питання. За підтримки газети "ЕХО Кобеляк"
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 01:34 | Повідомлення # 2 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Хотілося б запитати у Анатолія Миколайовича: Якби вам запропонували стати мером міста або головою держадміністрації - що б ви обрали?
"Життя - це шанс на щастя."
Повідомлення відредагував Нереклама - Пятниця, 14.12.2007, 12:17 |
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 15.12.2007, 09:47 | Повідомлення # 3 |
депутат Полтавської обласної ради
Група: Продвинуті
Репутація: 6
| Дякую за питання. На сьогодні ні перша, ні друга посада мене не цікавить. Спробую пояснити. МІСЬКИЙ ГОЛОВА. 1. Я двічі пропонував свою кандидатуру, виборці не підтримали. Треба поважати і себе, і позицію виборців. 2. Будинок інтернат- маленьке місто із своїми жителями, проблемами, бюджетом, і т.д. Та і можливість реалізовувати свої задуми мабуть більші чим у міського голови, точніше простіші технічно. Міняти "шило на мило" ? Голова РДА. 1. Посада для командної роботи на рівні району і області , команда ОДА-(сьогодні) не є моєю командою, а йти на посаду, щоб воювати з керівництвом області ?! 2.Посада голови постійної комісії обласної ради по об"єму завдань і можливостей можна порівняти із посадою заступника голови ОДА, і хоча ця робота на добровільних засадах( без зарплати), але мені цікаво. 3. Я противник адміністрацій як такої владної гілки в нашій державі. 4. Якщо керівник району буде обиратися прямим голосуванням жителями району, депутати районної ради по мажоритарним округам і обраний радою виконавчий комітет, це цікава пропозиція, за таку посаду я готовий боротися.
Повідомлення відредагував Шкарбан - Субота, 15.12.2007, 19:11 |
|
| |
Grey | Дата: Субота, 15.12.2007, 12:25 | Повідомлення # 4 |
Лікар
Репутація: 15
| Шановний Анатолій Миколайович! Що Ви зробили як депутат-лікар для медицини району за 2007 рік?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 15.12.2007, 16:04 | Повідомлення # 5 |
| В 2007році завдань по вирішенню питань медицини району перед мною не ставилося, але закінчення реконструкції обласної лікарні, в яку Облрада на протязі декілька років направила не один мільйон гривень із обласного бюджету, надіюсь, покращить якість медичних послуг і жителям Кобеляцького району. На черзі будівництво Туберкульозного діспанцеру і інфекційної лікарні. Обласний і районні це різні рівні бюджетів, фінансувати з області районні заклади можливо тільке під програму. Ставте завдання, буду шукати шляхи вирішення. P.S. Можливості районного бюджету, при раціональному використанні, здатні забеспечити достатній рівень надання послуг.
Повідомлення відредагував Шкарбан - Субота, 15.12.2007, 19:18 |
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 17.12.2007, 23:23 | Повідомлення # 6 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Шановний Анатолію Миколайовичу! Ваша відповідь щодо посад міського голови та голови РДА особисто мені сподобалася. Звичайно ж, якщо вона була щирою. А тепер мої запитання. До чого у діяльності районної і міської влад Ви ставитеся критично і вважаєте їх прорахунками? Яке Ваше особисте бачення подальшого розвитку району і міста? І нарешті, скажіть, будь-ласка: хто для Вас особисто авторитетніший - Олександр, Володимир чи Олег?
Сім-сім
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 18.12.2007, 22:26 | Повідомлення # 7 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Шановний Анатолій Миколайович! Помітна Ваша увага до форуму. Які у Вас враження від новоствореного сайту? Дякую.
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 19.12.2007, 04:48 | Повідомлення # 8 |
| Дякую за запитання. Щиро вибачаюся за затримку з відповідю. Готується сесія Обласної ради + закінчення бюджетного року + "тендерна" проблема із сміттєвозом + "синдром хронічної втоми". Сайт відмінний. Кожен ранок з 4.00 передивляюся інтернет, розпочинаю з Полтавщини. Форум цікавий, хоча однобокий, як реклама телебачення - секс, перхоть і прокладки. Щирість моїх відповідей залежить від питання. Спробуйте говорити людям тільки правду і через два - три дні від вас будуть втікати, а потім місяцями будете виправдовуватися, вибачатися і миритися. Повна відвертість практично не можлива. Але я стараюся. Quote (paliy) хто для Вас особисто авторитетніший - Олександр, Володимир чи Олег? Для мене авторитетів серед названих людей не має. Хоча, за для об"єктивності, Олександр "зробив" себе сам, а Олег і Володимир випадкові люди в політиці і владі. Уточнювати? Quote (paliy) До чого у діяльності районної і міської влад Ви ставитеся критично і вважаєте їх прорахунками? До влади завжди потрібно ставитися критично . Головний прорахунок "вождів" - перебільшенна самовпевненність і відсутність самокритичності. Влада повинна надавати послуги людям, а нами продовжують "керувать". Подальший шлях розвитку району , складна тема для повідомлення на форумі. Прошу більш конкретного запитаннь. Чекаю нових запитань.
|
|
| |
Martini | Дата: Середа, 19.12.2007, 09:29 | Повідомлення # 9 |
Новачок
Репутація: 0
| Як ви вважаєте, чи будуть весною позачергові вибори до місцевих рад. І чи будете ви балотуватися? І від якої політичної сили?
Не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні!
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 19.12.2007, 19:06 | Повідомлення # 10 |
| Дякую за запитання. Боюся що позачергові вибори до місцевих рад весною будуть. Є думка про потребу в "очищенні" депутатських рядів. Я цю ідею не підтримую, хоча погоджуюсь с тим, що при формуванні списків було допущено багато помилок які потрібно якось вирішувати. Свою особисту участь у майбутніх виборах на сьогодні не обмірковував. Якщо будуть партійні списки то питання моєї участі вирішуватиме БЮТ. При повернені до мажоритарки буду приймати рішення. Quote (Martini) І від якої політичної сили? Сьгодні моя депутатська діяльність пов"язана з БЮТ, не бачу причин її розривати. Чекаю нових запитань.
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 12:47 | Повідомлення # 11 |
| Рік 1961 - це рік Бика, 19 травня- період Тільця. В сумі маємо подвійний Тілець або Бик в квадраті. Погоджуючись з характеристиками які дають знаку толмачі гороскопів, хотілося б їм відповідати. Гороскопам вірю в застині очікуванних подій і не хочеться вірити нетриємним попередженням. А взагалі всі ми суєвірні, тільки соромимся це визнати. Добавлено (21.12.2007, 12:47) --------------------------------------------- 11:27гном Запитання до Анатолія Шкарбана а ви памятаєте коли останній раз співали? Якщо зараховується "мурликання" собі під носа, підспів мелодіям в автомашині і " арії" дома дружині при хорошому настрої, то через день точно. А в компанії або перед публікою не співав років10, та і музичним слухом ніколи не вихвалявся.
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 13:46 | Повідомлення # 12 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Цікавить Ваше бачення на будівництво об'їздної. Доцільність, підводні каміння, плюси і мінуси, а також стан просування даного проекту на даний час.
|
|
| |
Саруман | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 16:30 | Повідомлення # 13 |
Новачок
Репутація: 3
| Анатолій Миколайович, чи згодні ви (в принципі) з тим, що будь-яка влада завжди пила і питиме чужу кров (образно)? Ваша думка з приводу раптового ремонту доріг у Кобеляках?
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 21:05 | Повідомлення # 14 |
| Quote (perekos) Цікавить Ваше бачення на будівництво об'їздної. Доцільність, підводні каміння, плюси і мінуси, а також стан просування даного проекту на даний час. Об"їздна дорога буде будуватися незалежно від наших бажань і точок зору, це доцільно,бо це " артерії Держави". Інша справа - як це робиться. Можна згадати Тімерлана- " Великі народи прийшли б у великий (ужас)якби знали, які вожді ними керують" не дослівно, але вірно.удівництві доріг найбільші "відкати"при освоєнні бюджетних коштів, +,-%, 40% будівництво доріг дуже вигідна справа, особливо перед виборами або після них. Сьогодні найпривабливіший "шматок", місцевої влади це розподіл землі біля майбутньої автодороги. В межах населенного пункту це право сільської і міської влади, за межами- адміністрація. Сьогодні , впливаюче на це питання, чиновник адміністрації може забеспечити безбідне існування не одного покоління своєї родини.
|
|
| |
Grey | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 22:05 | Повідомлення # 15 |
Лікар
Репутація: 15
| Питання 1. Quote (Шкарбан) Можливості районного бюджету, при раціональному використанні, здатні забеспечити достатній рівень надання послуг Блеф! Спробуйте вивчити наступні питання, які характерні для будь-якого сільського району України ( думаю і для Вашого ), і підрахуйте скільки бюджетів потрібно, щоб їх вирішити: 1. Рівень забезпечення села лікарями ( головних лікарів відкиньте зразу - у них посади звільнені ) 2. Рівень забезпечення села фельдшерами ( який % сіл у Вашому районі, де взагалі немає медпрацівників ). 3. Рівень забезпечення села медичним транспортом, який не возить головних лікарів, а реально працює + бензин. 4. Рівень забезпечення села сучасним обладнанням. Питання 2. Ви витратили близько 10 років, щоб отримати диплом лікаря. Чому Ви покинули традиційну медицину?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
|