Шкарбан Анатолій Миколайович
|
|
Admin | Дата: Вівторок, 11.12.2007, 18:22 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| В даній темі форуму ви можете задати запитання депутату Полтавської обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, Шкарбану Анатолію Миколайовичу. Розмова з Анатолієм Шкарбаном відбудеться в суботу 22 грудня 2007 року з 14.00 до 16.00. Пріоритет надається тим питанням, які будуть задані в режимі "online". Всі інші питання будуть розглянуті по мірі можливостей гостя. Тому рекомендовано заходити на даний розділ форуму саме у вище вказаний час і швидко записувати свої питання. За підтримки газети "ЕХО Кобеляк"
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 24.01.2008, 15:48 | Повідомлення # 31 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
| Quote (Шкарбан) Я переріс той вік , коли вірилося у перемогу добра над злом Тобто Ви в це вже не вірите? Для чого ж тоді пішли у владу? Де логіка? І у що Ви вірите зараз - що зло всесильне і непереможне? Тоді для чого жити?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 06:34 | Повідомлення # 32 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| Дякую Grey що приєдналися до розмови і за питання. Quote (Grey) І у що Ви вірите зараз - що зло всесильне і непереможне? Я зрозумів що абсолютної перемоги не буває, щобортьба це постійний процес. Більше того, якщо перестаєш боротися то Зло моментально повертаєть на свої позиції і продовжує захват нових територій. Quote (Grey) Для чого ж тоді пішли у владу? Це довга історія, розпочиналося все як елемент самозахисту. Quote (Grey) Тоді для чого жити? Життя нам дароване і не нам вирішувати для чого ми прийшли в цей світ, але якщо Бог вирішує яка довжина життєвої дороги то яка її ширина і якість залежить від нас самих.Добавлено (25.01.2008, 06:34) ---------------------------------------------
Quote (EVA) які Ваші найзаповітніші плани здійснились? Перефразую відповідь. Ніколи не уявляв себе одруженим чи батьком. Вже двадсять років прожили з дружиною і не заморилися, не обридли один одному. Незрозуміло коли вввиросла донька красуня. Ніколи не думав про керівні посади і вже п"ять років працюю директором інтернату . Майже випадково став депутатом ОР - за плечами другий десяток депутатської діяльності. Життя штука дивна, " ефект бабочки" інколи підкидає цікаві сюрпризи. Дякую за питання.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 18:26 | Повідомлення # 33 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Анатолій Миколайович! Скажіть, будь ласка, який у Вас службовий автомобіль, а який Ваш власний?
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 26.01.2008, 05:52 | Повідомлення # 34 |
| Дякую SEKSI за запитання і участь в розмові. Quote (SEKSI) який у Вас службовий автомобіль, а який Ваш власний? Службова "Волга", їй три роки. Особиста "Жигулі", яким майже 20 років. Під новий рік хотіли продати та підрахувавши кошти відмовилися. Нову не купимо а купляти чужі "ланці" не захотіли. У випадку втрати роботи буду на ній "таксувати". Обіцяєте і свої виклики мені як таксисту?
Повідомлення відредагував Шкарбан - Субота, 26.01.2008, 05:53 |
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 26.01.2008, 12:46 | Повідомлення # 35 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Анатолій Миколайович, звісно я залюбки скористаюся вашими послугами... таксиста )) Дякую за відповідь!
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 26.01.2008, 19:30 | Повідомлення # 36 |
| Quote (SEKSI) вашими послугами... таксиста )) Дякую, з чистим серцем чекатиму звільнення. З голоду не помру.
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 26.01.2008, 20:00 | Повідомлення # 37 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Анатолію Миколайовичу! Дякую Вам за відповідь на моє питання і приготувала для Вас наступне. Скажіть, будь ласка, хто Ви за ритмом життєдіяльності - СОВА чи ЖАЙВОРОНОК?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 27.01.2008, 19:41 | Повідомлення # 38 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Анатолію Миколайовичу, а щоб Ви хотіли змінити в Кобеляках? (не треба розповіді про Токіо. Якусь дрібничку хоча б.) Чому? і що Ви намагалися змінити, та Вам не вдалося? і що змінили?
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 05:25 | Повідомлення # 39 |
| Дякую за питання. Quote (EVA) СОВА чи ЖАЙВОРОНОК? Я жайворонок а дружина СОВА, тому у нас є свій особистий час. Я проглядаю інтернет і перечитую пресу з 4 ранку а Вікторія вечером, коли я дрихну. Можливість бути разом і не заважати один одному дуже важливо для родини. Quote (PsevdoNimB) щоб Ви хотіли змінити в Кобеляках? Відношення жителів до міста. Всі люблять свої квартири і будинки, прибирають, наряджають, ремонтують, прикрашають квітами і т.д. За межами подвір"я все роблять навпаки - плюють, смітять, ламають, знищують. Як окупанти на ворожій території. Хоча дома проживають маленький проміжок житя і то на кухні або в спальні. Quote (PsevdoNimB) і що Ви намагалися змінити, та Вам не вдалося? Хотів стати "мером" та не переконав виборцім. Я не стверджую що був би кращим, я був би іншим. У мене інший погляд на комунальну власність, на роль місцевих референдумів, на роль і місце громади в житті міста. Quote (PsevdoNimB) і що змінили? Самостійно можна тільки город скопати чи кущ посадити, все інше це результат колективної праці. Хоча мені хочеться вірити що в ремонтах мостів, в збережені пошти, в ремонті видавництва, в створенні БТІ, і т.д., є і моя часточка праці. Але була і залишається проблема взаємовідносин з місцевим керівництвом міста і району. 30 січня мене запрошують на комісію по екології Полтавської міської ради, для підведення підсумків нашої спільної роботи за прошлий рік і планів на майбутнє. Кожен день мені багато телефонують керівники міст і районів області, а на сесії Кобеляцької міської ради я не був багато років. Парадакс? Ні виховання, "сам не гам і другому не дам."
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 08:38 | Повідомлення # 40 |
Досвідчений
Репутація: 28
| дякую за щиру змістовну відповідь
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 12:24 | Повідомлення # 41 |
| З нетерпінням чекатиму нових запитань на будь які теми.
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 18:23 | Повідомлення # 42 |
Цікава особистість
| Щиро дякую Вам за відповіді, Анатолію Миколайовичу! І хочу запитати ось що. Цікаво, яке Ваше життєве кредо?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 18:45 | Повідомлення # 43 |
Лікар
| Док! А Ви пам"ятаєте - де лежить Ваш молоточок? Коли останній раз брали його в руки? І що в цю мить відчували?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 19:05 | Повідомлення # 44 |
Цікава особистість
| Quote (Grey) А Ви пам"ятаєте - де лежить Ваш молоточок? Коли останній раз брали його в руки? І що в цю мить відчували? О, а я до речі, пам"ятаю, як ходила до лікаря-невропатолога Анатолія Шкарбана ще маленькою. Запам"ятала, і як він стукав тим молоточком по мені. Не знаю чому саме, але от цей лікар врізався в мою дитячу память на роки.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 19:15 | Повідомлення # 45 |
Професіонал
| Quote (EVA) а я до речі, пам"ятаю, як ходила до лікаря + 1
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |