Пропозиції
|
|
Admin | Дата: Четвер, 13.12.2007, 11:48 | Повідомлення # 1 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Прошу висловлюватися, подавати пропозиції. Бажано в коректній формі - ми можемо не розділяти деякі погляди з цими людьми, але все-одно маємо їх поважати. І в першу чергу поважати самих себе!
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 13.12.2007, 21:44 | Повідомлення # 2 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 16
| Моя пропозиція - запросити Володимира Семеновича Чернявського. Людину досвідчену, комунікабельну і небайдужу до життя району і міста.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 01:31 | Повідомлення # 3 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| А я пропоную запросити Жукова Володимира Володимировича. Чомусь виникло таке бажання, чим не людина загадка ?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 10:13 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Ні. Мабуть Лещука потрібно із Решетилом.
|
|
| |
Влад | Дата: Пятниця, 14.12.2007, 19:43 | Повідомлення # 5 |
Група: Видалені
| дуже хочу бачити решетила . запитань купа :)
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Четвер, 20.12.2007, 21:44 | Повідомлення # 6 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| Пропоную зустріч двух людей задля відкритої політичної дискусії. Я готовий до такого двобою.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 01:49 | Повідомлення # 7 |
Оберіг форуму
| Quote (Шкарбан) Пропоную зустріч двух людей задля відкритої політичної дискусії. Я готовий до такого двобою. Ніхто не захоче. Побояться Вас.
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 04:29 | Повідомлення # 8 |
| Quote (Нереклама) Побояться Вас. Я надіюся що Ви помиляетеся. Та і боятися не те відношення яке я хотів би чути.
|
|
| |
Саруман | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 13:00 | Повідомлення # 9 |
Новачок
Репутація: 3
| Дуже хотів би позадавати питання Лещуку Михайлу Степановичу. Бажаю бачити саме його.
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
perekos | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 13:40 | Повідомлення # 10 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Шкарбан) Пропоную зустріч двух людей задля відкритої політичної дискусії. А з ким би Ви найбільше хотіли подискутувати? Голосував за Вас як кандидата на посаду міського голови, тому цікаво було б щоб із Ісипом. Хоча і розумію що це суб'єктивно. Не думаю що Олександр Михайлович відмовиться. Як жителя міста мене більш цікавлять його проблеми, перспективи і бачення шляхів розвитку ніж району чи області.
|
|
| |
xN@MoRx | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 20:37 | Повідомлення # 11 |
Новачок
Репутація: 2
| Решетила!!!
Намагаючись звернути гори, не зверни собі шию!!!
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Пятниця, 21.12.2007, 20:40 | Повідомлення # 12 |
| Я готовий спілкуватися з любою людиною, і в тому числі з Олександром Михайловичем. Але Ваша позиція, щодо Quote (perekos) Як жителя міста мене більш цікавлять його проблеми, перспективи і бачення шляхів розвитку ніж району чи області. , мабуть помилкова. Кобеляки не можуть жити за "китайською стіною", окремо від району і області. Нажаль, сьогодні бюджетна політика держави продовжує забирати і розподіляти кошти. То ж при всьому бажанні міська влада не може впливати на пряму на більшість житьєво необхідних для жителів міста питань ( медичне забеспечення, освіта, культура, соціальний захист і т.д.) Тому лобіювання інтересів міста на цих рівнях ( район, область) сьогодні вкрай важливе, важлива співпраця і взаєморозуміння ,яких нажаль немає. Ми Українці, три "гетьмани" як не крути.
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 22.12.2007, 12:58 | Повідомлення # 13 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Шкарбан) Кобеляки не можуть жити за "китайською стіною", окремо від району і області. Нажаль, сьогодні бюджетна політика держави продовжує забирати і розподіляти кошти. То ж при всьому бажанні міська влада не може впливати на пряму на більшість житьєво необхідних для жителів міста питань ( медичне забеспечення, освіта, культура, соціальний захист і т.д.) Тому лобіювання інтересів міста на цих рівнях ( район, область) сьогодні вкрай важливе, важлива співпраця і взаєморозуміння ,яких нажаль немає. Ми Українці, три "гетьмани" як не крути. Згодна на всі 100! Вирішення проблем міста, села починається перш за все з вирішення проблем області, країни. Тож відгороджуватися "китайською стіною" - це, думаю, зайве. Врешті решт, ми всі українці.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Admin | Дата: Субота, 22.12.2007, 16:04 | Повідомлення # 14 |
Батька сайту
| Може давайте вам створю окрему тему для обговорення всіх насущих проблем з підключенням всих гостей кабінету? А о тема про одне, а починаємо говорити вже про інше...
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 27.12.2007, 21:48 | Повідомлення # 15 |
Оберіг форуму
| Quote (Admin) Кого б ви ще хотіли бачити гостем у нашому "Кабінеті Філоненка Ігоря Миколайовича, журналіста і депутата міської ради
|
|
| |