Вівторок, 19.03.2024, 06:52
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Модератор форуму: Нереклама  
Форум » Все про все » Про життя-буття... » Як знайти хорошу жінку (чоловіка)
Як знайти хорошу жінку (чоловіка)
sashkoДата: Вівторок, 08.01.2008, 13:31 | Повідомлення # 1
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 384
Репутація: 8
Статус: Offline
Цікаву тему підказав, на мій погляд, адмін.
Як знайти гарного супутника життя для себе? Аби на протязі усього наступного сімейного життя жили, як кажуть "душа в душу".
Де його шукати?
Як шукати?
Взагалі, що потрібно для того, аби така людина з'явилася в нашому житті?



Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека;
ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
 
НерекламаДата: Понеділок, 14.01.2008, 09:27 | Повідомлення # 2
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (sashko)
Де його шукати?

Оглянутись, адже ми часто дивимось кудись далеко, коли щастя лежить "під самим носом"

Quote (sashko)
Як шукати?

Бажано з лопатою, а ще краще з бульдозером. biggrin Бо всі чомусь гадають, що його (супутника) треба відшукувати, виривати... а насправді потрібно розбути очі.

Quote (sashko)
Взагалі, що потрібно для того, аби така людина з'явилася в нашому житті?

Банально, але ... УДАЧА, щоб зуміти побачити серед звичайних осіб, єдину, саму рідну і кохану людину.




"Життя - це шанс на щастя."



Повідомлення відредагував Нереклама - Понеділок, 14.01.2008, 09:28
 
sashkoДата: Понеділок, 14.01.2008, 13:33 | Повідомлення # 3
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 384
Репутація: 8
Статус: Offline
Читаючи Слово Боже, розмірковуючи над описаними в Ньому приклади того як дві люди ставали однією сім'єю, дивлячись на долі різних людей, сімейних пар в житті яке мене оточує я зробив для себе такий висновок:
Характер нашої майбутньої половинки якимсь дивним чином, напряму залежить від того які ми самі, який у нас характер.
На даний момент я не буду стверджувати, щ така залежність прослідковується в 100% випадків. Та все ж думаю, що народне прислів'я "Який йшов таку й знайшов" має велику долю правди.
З такої тези випливає наступний висновок:
Якщо ми хочемо одружитись наприклад на чемній, скромній, мудрій людині, то перш за все варто самим бути такими!
Знову ж, підкреслюю, що як в Біблії так і в житті зустрічаються й інші випадки. Наприклад, коли поєднуються протилежності: смиренний й гордий, мовчазний - балакучий, та інше.



Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека;
ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
 
НерекламаДата: Вівторок, 15.01.2008, 09:25 | Повідомлення # 4
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (sashko)
"Який йшов таку й знайшов"

Якби так було завжди - то це б був ідеальний варіант!
От уявіть: вірний був з вірною.
А зрадник отримував у дружини зрадницю.
Негідники не сумували б у шлюбі ))
Кожен би отримував те, на що заслуговує. Мрії...




"Життя - це шанс на щастя."

 
MuravkaДата: Пятниця, 01.02.2008, 18:30 | Повідомлення # 5
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Де знайти чоловіка своєї мрії - маршрути та поради

Самотність - це таке відчуття, захопленням від якого можна з кимсь поділитися. А що робити, коли поділитися і ні з ким? Та й просто хочеться банального, але такого бажаного жіночого щастя! Чекати на свого красеня-принца, звичайно ж, можна, але білих коней зараз небагато, тому й коханий може трохи забаритися чи взагалі збитися зі шляху. Тоді, можливо, треба дати долі шанс і почати пошуки самостійно - не проводити вечори вдома перед телевізором, а більше бувати на людях, щоб збільшити вірогідність щасливої зустрічі. Але де ж саме можна познайомитися з гідним чоловіком для серйозних та довгострокових стосунків? Місця треба знати! Давайте роздивимось такі варіанти:

1. Курси іноземних мов чи підвищення професійної кваліфікації

Плюси: одразу видно - людина серйозна. Ну, а якщо зі знайомством в вас нічого не вийде, ви все одно виграєте, тому що отримаєте цінні знання, що, можливо, допоможуть вам відкрити нові горизонти. Тут можна попросити його пояснити вам щось незрозуміле у матеріалі після заняття - адже чоловіки так люблять виступати в ролі рятівників, що приходять на допомогу. До того ж, під час занять учні часто працюють в парі, що сприяє знайомству ще більше.

Мінуси: як правило, подібні курси здебільшого відвідують жінки, а чоловіки - ще студенти перших курсів, тож співвідношення буде явно не на вашу користь.

2. Спортклуб або басейн

Плюси: щоб там не говорили, але зовнішня привабливість - це прекрасно! І одразу стає зрозумілим, що людина слідкує за своїм здоров’ям і фізичною формою. Схема привертання уваги така ж сама, що і в першому випадку - попросіть пояснити, як працює тренажер чи переплутайте його з тренером, мовляв, у нього така спортивна фігура… Компліменти - це теж працює!

Мінуси: можна, звичайно ж, вподобати самозакоханого „нарциса”, який звертає увагу лише на свої м’язи та відображення у дзеркалі.

3. Сайти знайомств

Плюси: заходите на сайт - і варіантів безліч! До того ж, не треба вигадувати фрази для знайомства - тут всі саме за цим і прийшли.

Мінуси: за цим, але можливі варіанти. Ви шукаєте серйозного чоловіка для шлюбу і відповідаєте на листи підходящого кандидата, що вами зацікавився. Але через деякий час виявляється, що він вже одружений, а через інтернет шукає самотніх жінок для розваг чи просто сумує на робочому місці та веселить себе таким приємним листуванням. Отже, приготуйтеся до дуже ретельного пошуку. До того ж, в інтернеті можна уявити себе хоч Клаудією Шиффер, хоч Шарон Стоун, але і ваш співрозмовник може зробите те ж саме, а фото стрункого красеня позичити у свого товариша. Інтернет - це велика ілюзія необмеженого вибору, тому й чоловіки тут не надто наполегливі, навіщо ж для однієї старатися та привертати її увагу, якщо завтра будуть нові анкети жінок? Тобто, листування перетворюється на стабільне хобі, а необхідність серйозних відносин в реальному житті сходить нанівець.

4. Бібліотека

Плюси: пригадаймо винахідливу героїню Ірини Мурав`йової з кінофільму „Москва слезам не верит” і вперед! Тільки обирайте не районні бібліотеки для юнацтва, а центральні - з архівом та великою читальною залою. Сюди приходять чоловіки серйозні та інтелектуальні, що само по собі просто чудово.

Мінуси: можна натрапити на чоловіка, який прийшов сюди для того, щоб ретельно вивчати підшивки та видання, і ваші відволікаючі питання можуть його тільки роздратувати.

5. Робота

Плюси: на роботі ми проводимо більше свого часу, ніж будь-де ще, тому саме тут і заводимо друзів та приглядаємо чоловіків. За статистикою, 40% сімейних пар працювали разом. До того ж, завдяки місцевим пліткаркам, про ваш „об’єкт” ви будете знати майже все.

Мінуси: коли ваш роман стане реальністю, плітки та розмови тих самих доброзичливих жіночок будуть точитися вже навколо вашого особистого життя. А якщо ви розірвете відносини з коханим, вам буде дуже болісно бачити його щодня в офісі.

6. На відпочинку

Плюси: під час відпочинку ми всі і виглядаємо краще, і про проблеми думаємо менше, і настрій в нас веселіший. В наш час, коли знайти гідну пару дійсно важко, чоловіки теж подорожують самі, тому що поїхати на відпочинок їм було ні з ким, але ж не залишатися через це вдома, правда ж? Придивіться до відвідувачів екскурсій та чоловіків в вашому готелі, можливо, ваш принц серед них.

Мінуси: курортні романи переростають у звичайні не так часто, як того б хотілося. Та й відпустка теж буває раз на рік.

7. Автомобільні курси

Плюси: чоловік з таким серйозним захопленням, як автомобілі, приваблює багатьох жінок. І чоловіків тут дійсно більше ніж на курсах англійської чи французької.

Мінуси: якщо в вас немає автомобіля і придбати його найближчим часом ви не збираєтеся, то даремно витратите час і гроші (якщо, звичайно, не познайомитеся).

8. Магазини

Плюси: ходити по чоловічих магазинах, обираючи, наприклад, будівельні та автосалони - ідея непогана, але що ви там забули? Краще „грати на своїй території”, тобто, звертати увагу на чоловіків у супермаркетах. Вміст їх кошиків може розповісти вам багато. Також можна запитати в того, хто вам сподобався, про якийсь продукт або порадити, який саме сир чи кетчуп купити.

Мінуси: цей варіант не підходить для тихих та сором’язливих жінок, адже не так-то й просто підійти до незнайомого чоловіка у магазині. До того ж, можна заплутатися, наприклад, чоловік обирає памперси не для свого новонародженого сина, а для племінника. А хлопець з упаковкою фабричних пельменів зовсім не одинак, а сімейна людина, яка тільки що проводила дружину у відрядження.

Плани та стратегії - це добре, але не забувайте, що доля - дама дуже непередбачувана, і ваше кохання може знайти вас у, здавалося б, непідходящий для цього момент будь-де. Головне - вірити в своє майбутнє щастя, бути люб’язною навіть з незнайомими людьми і ніколи не втрачати гарного настрою та оптимізму, адже приємна посмішка сама по собі - чудовий „гачок” для знайомства.




Я люблю людей.

 
PsevdoNimBДата: Пятниця, 01.02.2008, 18:40 | Повідомлення # 6
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Гадаю, шо японці (або ще гірше - американці) скоро винайдуть прилад жінко/чоловіко-шукач (там буде тумблерок такий для переключання). Ото тоді заживемо! :D

Добавлено (01.02.2008, 18:40)
---------------------------------------------
sashko, до речі, дуже добре, що Ви змінили аватар.
У Вас приємне обличчя, і Ваші пости стало ще приємніше читати :)
(кажу це щиро та відверто, без ніякого жарту, сарказму чи іронії)


 
MuravkaДата: Пятниця, 01.02.2008, 19:44 | Повідомлення # 7
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (PsevdoNimB)
Гадаю, шо японці (або ще гірше - американці) скоро винайдуть прилад жінко/чоловіко-шукач (там буде тумблерок такий для переключання). Ото тоді заживемо!

дотепний жарт :D :D :D :D :D



Я люблю людей.

 
ОксанаДата: Пятниця, 01.02.2008, 19:57 | Повідомлення # 8
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Дружина чи чоловік просто не можуть бути "нехорошими", в іншому випадку вони вже не є подружжям.
 
ІванДата: Пятниця, 08.02.2008, 20:03 | Повідомлення # 9
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 46
Репутація: 5
Статус: Offline
на жаль, жінка, кохана- не завжди одна людина. і якщо кохання шукати не треба, у свій час прийде само, то знайти собі жінку, та ще й матір своїй дитині, то ще той пошук...

Добавлено (08.02.2008, 20:03)
---------------------------------------------
Дивлюсь, більше тижня сюди ніхто не заходить. І це радує - добре, що це питання нікого не хвилює!




 
PsevdoNimBДата: Субота, 09.02.2008, 08:11 | Повідомлення # 10
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Іван, мене хвилює! :D
 
ІванДата: Неділя, 10.02.2008, 13:34 | Повідомлення # 11
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 46
Репутація: 5
Статус: Offline
Якщо люди не переймаються цим питанням, виходить, все добре в них, всі по парам, всі щасливі.

Добавлено (10.02.2008, 13:34)
---------------------------------------------

Quote (PsevdoNimB)
мене хвилює!

і мене



 
sashkoДата: Понеділок, 25.02.2008, 14:34 | Повідомлення # 12
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 384
Репутація: 8
Статус: Offline
Розкажу, як я знайшов свою половинку!
Жив собі холостяком, про одруження не думав, займався різними там суспільними справами.
Та якось почав помічати, що дівчата, мої знайомі, подруги, до мене частенько проявляють небайдужість. ;)
Ну, прийшла думка, що мабуть созрів я, до певної міри.
:)
Аби не наламати дров в цій вельми важливій справі звернувся до Господа: Господи, кажу я, керуй мене в цій справі, зведи мене з тією, яку ти для мене угледів. Аби ми жили разом на радість Тобі, собі і людям.

А в мене на роботі, в моєму відділі працювала дівчина. Я коли влаштувався на роботу, то зовсім не звернув на неї уваги, ну як на дівчину. А вона сама була не місцева, а з Кобеляк.
От я попросив Бога і через декілька тижднів після молитви мені стукнуло в голову запропонувати цій дівчині екскурсію по Києву(я знаю багатсько цікавих і красивих місць). Ну, подумав, що вона сидить тут в Києві вже пів року і окрім Хрещатика та Вокзалу ще нічого не бачила. Вона погодилась на мою пропозицію.
Після першої екскурсії я зрозумів, що закохався.
Через сім місяців ми одружилися. Я досі радий цьому факту.
:) Слава Богу.




Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека;
ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
 
GreyДата: Понеділок, 25.02.2008, 19:20 | Повідомлення # 13
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (sashko)
Після першої екскурсії я зрозумів, що закохався.

Закохався за 2-3 години? Не знаючи нічого про її характер і звички? А раптом вона б виявилася шпигуном? Не смішіть мене :D




"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
ОксанаДата: Понеділок, 25.02.2008, 19:37 | Повідомлення # 14
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 375
Репутація: 16
Статус: Offline
Quote (Grey)
А раптом вона б виявилася шпигуном?

Або , ще гірше, не цнотливою? shok

P.S. Привіт дружині! (землячка ж). Вона заходить на форум чи соромиться?


 
PsevdoNimBДата: Вівторок, 26.02.2008, 00:27 | Повідомлення # 15
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 444
Репутація: 28
Статус: Offline
Quote (sashko)
А вона сама була не місцева, а з Кобеляк.

sashko, Дивна річ... Ніяк не зможу зрозуміти... якщо Ви не кобеляцький парубок, то що робите на цьому форумі? Києвських форумів - тисячі. Невже така преданість до землі своєї половинки? )) Щось тут не те)
І фотографія Ваша (на аватарчику) - на кобеляцькій місцевості. Я навіть знаю те місце. Це на шарівці на кручі, що на другому березі Заворскла (на правому). Вище по течії від мосту.
Я впевнений на 100% що бачив Вас раніше в Кобеляках (а може й на тому ж Заворсклі), і напевно, що це було до Вашого одруження )
Вибачте, якщо лізу в приватне життя... але так і рветься тема автоматично ))




Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Вівторок, 26.02.2008, 00:28
 
Форум » Все про все » Про життя-буття... » Як знайти хорошу жінку (чоловіка)
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

    oldorcsinc
    Зареєстрований - 11:22

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net