СПОГАДИ
|
|
|
Samoswal | Дата: Вівторок, 08.07.2008, 22:49 | Повідомлення # 17 |
KinoMEN
Група: Продвинуті
Репутація: 36
Статус: Offline
| Quote (Нереклама) Друзі, діліться своїми спогадами! Треба подумати.....
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 09.07.2008, 15:58 | Повідомлення # 18 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Samoswal, невже нічого згадати?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Samoswal | Дата: Середа, 09.07.2008, 20:01 | Повідомлення # 19 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Quote (Нереклама) Samoswal, невже нічого згадати? Щось кумедне хочеться!
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
|
|
| |
Sensey | Дата: Пятниця, 10.10.2008, 09:29 | Повідомлення # 20 |
Новачок
Репутація: 9
| В мене ще з дитинства була мрія стати тілоохоронцем, як в бойовиках я робив все щоб ця мрія збулась, шукав питав знайомих сказали що на таку роботу можна попасти після армії то я і пішов у військо ДШБ,там набирали миротворців на службу в ліван,здавали екзамени по першій невідкладній допомозі,орієнтування на місцевості це все було цікаво,а от коли вже попав туди я почав жаліти бо перших три місяці було дуже важко,і так я там пробув неповний рік після поранення я попав додому був пів року на реабілітації і в інтернеті знайшов оголошення де на роботу запрошували водіїв охоронців,вдало пройшов співбесіду і працюю вже 6 років,правда цей кусок хліба не є злегких кожен день нерви недосипання ......
Тихіше їдеш, нікому не винен
|
|
| |
Шепіт | Дата: Субота, 25.10.2008, 13:54 | Повідомлення # 21 |
Досвідчений
Репутація: 18
| колись пішла з подругою до лікарні (у м. Полтава) У неї тоді була рука травмована і лікар який нам був потрібен звичайно травматолог. От ми зареєструвалися і пішли шукати того лікавя. В цій лікарні ми першийраз і звичайно незнали куди йти. Дивимося сходи і давай поних підніматися. Ці сходи нас зацікавили, а саме чому вони якісь брудні і ніби не мились зо два місяця. Піднявшись на 2 поверх двері які виходили на етаж були закриті так було і з наступними поверхами . Ми вирішили спуститися вниз до нашого з нею старту. Коли спустилися на перший поверх нас охопила паніка.... ми сміялися і в одночас плакали добре що нас почули та випустили) Ще й невдоволено питаючи що ми там робили Ми звичайно відповіли їм, що потрідно над дверми пизати ЗАПАСНИЙ ВИХІД але ж цього не було. Далі більше - знайшли ми той кабінет до якого нас направили і що ви думаєте там сидів не травматолог а хірург ми були у шоці. як він оглядав мою подругу - це були незабутні крики бо лікар -грубіян і ман"як якийсь чесне слово. Зараз ми згадуємо цю лікарню і що нас туди привело з посмішкою А ще зі мною колись трапився випадок коли в школі на фізичному вихованні декілька дівча закрили у споривному залі і уроків уже не повинно було б бути + до всього половина з нас буже хотіли до туалету. Ото що називається вляпались) але нам пощастило хоча і не зразу - нас випадково виявили і звільнили.
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 25.10.2008, 20:50 | Повідомлення # 22 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Шепіт) нас випадково виявили і звільнили. Ви репетували чи техенько сиділи?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Шепіт | Дата: Субота, 25.10.2008, 20:56 | Повідомлення # 23 |
Досвідчений
| Звичайно кликали на поміч. так би нас і не помілили.
Господи, сколько уже не сделано! A сколько еще предстоит не сделать...)))
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 17:42 | Повідомлення # 24 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| Пам"ятаю як малим каталися по слизькій дорозі за фурами. Червоноармійська - Фрунзе
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 16:49 | Повідомлення # 25 |
Професіонал
| Quote (Sensey) В мене ще з дитинства була мрія стати тілоохоронцем І щоб тіло було молоденької та гарненької паняночки.
|
|
| |
Туманова | Дата: Вівторок, 24.02.2009, 13:32 | Повідомлення # 26 |
Новачок
Репутація: 5
| Згадала недавно як в 9 класі з однокласницею побилася. Нещодавно вона народила дитину. І думаю, що вона може виростити путнє? Бо курить, гуляти любить, читає по складам і не знає елементарного слова "будь - ласка". А може я не права?
"Час минає!" – звикли ви казати. Час стоїть – минаєте ви. Талмуд
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 24.02.2009, 20:08 | Повідомлення # 27 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (Туманова) Згадала недавно як в 9 класі з однокласницею побилася. Нещодавно вона народила дитину. І думаю, що вона може виростити путнє? Бо курить, гуляти любить, читає по складам і не знає елементарного слова "будь - ласка". А може я не права? А за що Ви побились? І звідки така упередженість про дітей?
|
|
| |