СПОГАДИ
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 00:17 | Повідомлення # 1 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
Статус: Offline
| В кожного з нас є своя, прочитана до якоїсь сторінки КНИГА ЖИТТЯ... Приємні моменти цієї книги ми іноді перечитуємо - згадавши мимоволі. Погані сторінки намагаємось назавжди вирвати із пам'яті, та нажаль вони вперто читаються в думках. Але кумедні спогади нашого життя ми розповідаємо друзям та знайомим, не даючи їм "зітліти" Вдалий час і нам поділитися самими смішними ситуаціями з життя, щоб вони не зникли тоді, коли наша книга прийде до логічного завершення.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 03.02.2008, 18:25 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| Вибач Нерекламо,тільки побачила цю тему. ну слухайте.. Було мені років 5,і любила я гратися спічками.І от одного разу,(вибачте )пішла я у туалет. А було це у бабушки і у дедушки в селі,дедушка курив.І от у туалеті були спічки. Ну я сижу,і думаю щось мені скучно,взяла сірники і почала палити.підпалила і дивлюсь як горить спічки,вона потухла я і кину її у мусорку з бумагою,ну так підпалювала-підпалювала,і останню спічку підпалила,дивлюся нібито потухла,ну і кинула у корзину ту,воно як загориться,я злякалася не знаю що робити.А на той час у хаті нікого не було,лише біля хати на порогі сиділа старша сестра і бабушка. Так я тихенько підійшла до сестри ззаді,і кажу щоб бабушка не почула:"Ле,іди я тобі шось покажу"вона мені"Отстань,кажи так о ти хочеш",я знову їй "ну іди сюди я тобі шось покажу"короче поки уговорила я її піти.обої добренько уже горіли.Так вони з бабушкою бистро схватилися,потушили водою. А я побігла в той час до сінника,і несу у хату велику купу сіна,харашо шо мене сестра перестріла і каже"Що ти робиш"а я "Несу сіно щоб вогонь потушити"А я завжди бачила,як їздемо на природу,буває беруть сіно батьки і кидають на вогонь щоб розпалити,а думала вони так тушать. Отака приключилась у мене історія,І гріх і сміх
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Іван | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 17:36 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Репутація: 5
| Був у мене такий анекдот: поїхали з донькою в центр подивитись на ялинку, дитині було років 4. Змерзли, вирішив зайти в кафе. Дорогою зустрів товариша, запросив і його на коньяк. Він пішов по цигарки, а ми з Катею - до кафе. Далі дивіться на ситуацію очима барменші - заходить тато з дитиною і робить замовлення: чай, тістечко, два по п"ятдесят коньяку... Бачили б ви вираз її обличчя!
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 23:35 | Повідомлення # 4 |
Оберіг форуму
| Іван, ви тоді з Катюшкою, бачу, непогано погуляли ... :D
|
|
| |
Іван | Дата: Четвер, 07.02.2008, 19:38 | Повідомлення # 5 |
Новачок
| Quote (Нереклама) бачу, непогано погуляли ... Ну, от, алкашем обізвали за ковток коньяку в морозний день...
|
|
| |
Grey | Дата: Четвер, 07.02.2008, 20:34 | Повідомлення # 6 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Нереклама) я колись в дитинстві так газову плиту виключала... дунула на нього пару раз, він і потух Ото легені у дівчинки
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 07.02.2008, 21:08 | Повідомлення # 7 |
Оберіг форуму
| Quote (Іван) Ну, от, алкашем обізвали за ковток коньяку в морозний день..
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 09.02.2008, 13:10 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Нереклама, супер! Добавлено (09.02.2008, 13:10) ---------------------------------------------
Quote (Нереклама) "И гроб опущен уж в могилуИ все столпились вокруг.Толкутся, дышат через силуСпирает грудь тлетворный духИ над могилою раскрытой.В возглавии, где гроб стоит,Ученый пастор сановитыйРечь погребальную гласит...."(Я отримала тоді 5)))
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 09.02.2008, 22:41 | Повідомлення # 9 |
Оберіг форуму
| PsevdoNimB, твоя черга розказати щось цікаве.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 10.02.2008, 16:20 | Повідомлення # 10 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Студентські роки. Гуртожиток... Та ще й архітектурного факультету. ))) Під час сесії межі між днями і ночами не існує. Цілодобово лунає музика на всю гучність, під час якої хтось креслить проект, хтось спить... І така дрібничка, як будильник, вже не несе ніякої реальної функції, коли цілодобовий потужний шум - це норма. А на екзамени бажано було не просипати. Тому мені доводилось майструвати особистий будильник, який би діяв більш ефективно, ніж просто дзеленчав. Тому я до будильника приєднав вентилятор, який включався за допомогою резистора (така крутілочка). У механічного будильника під час дзвону ззаду крутиться ключ, до якої я прив’язав нитку. Інший кінець нитки я намотав на резистор вентилятора. Резистор дуже легким поворотом вмикав вентилятор і по мірі повертання швидкість обертання і вітер підсилювався. Отже під час дзвону будильника ключ натягував нитку, вмикав вентилятор і на мене починав дути неприємний вітер. На якийсь час це діяло. Прокидався. Але потім ефективність пропала. Вітер вже був пофігу, або я несвідомо накривався ковдрою. Потрібно було вдосконалити схему. Я налив миску з водою і поставив вентилятор так, щоб його лопасті торкалися води, і під час розкручування вентилятора на мене мала почати бризкати вода (вентилятор ставився боком до мене). Експериментально я налаштував водяний "приціл". Настроїв я свою схему і ліг спати перед важливим екзаменом. І не проспав! Але зовсім не від того, як планувалося. Прокинувся я від воплів сусіда по кімнаті. Такого потужного десятиповерхового мату я ще не чув. Справа в тому, що по кімнаті постійно хтось шниряє, і хтось (чи спеціально чи випадково) повернув вентилятор і його "приціл" перемістився на мирно сплячого сусіда, якому нікуди не треба було вставати. Та ще й якась "добра" западлістська душа капнула у миску чорнил. Крім того вентилятор дув у сторону де стояли зразки макету сусіда, що попадали від вітру на підлогу. Можете уявити ефект )))) Довелося після здачі екзамену замолювати гріхи і ставити постраждалому сосіду пиво.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 10.02.2008, 21:31 | Повідомлення # 11 |
Оберіг форуму
| PsevdoNimB - ну ти й винахідник! ляп-ляп-ляп (це були аплодисменти) Бідний сусід
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 16.02.2008, 09:20 | Повідомлення # 12 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Недавно зустріла знайомого хлопчика і згадала історію: Влітку біля роботи щоденно крутився цікавий хлопчик, ми всі до нього звикли, спитала у хлопців чий він. - Та то сирота, йому скучно, тому і крутиться тут. Зустрічаю його в магазині, в руках монети - купляє пляшку пива. Я вмішуюсь і питаю: "Навіщо тобі пиво?". Він починає червоніти, мол це не мені, це батькові. І тут я починаю м"яко вказувати на його брехню, підбираю необхідні слова, щоб не травмувати дитину. Бо дійсно, навіщо ж пити пиво в 9-10 років. Хлопчик ніяковіє, але не "колеться". Питаю конкретно, -Ти сирота? -Да. -Тоді чиєму батькові ти купуєш пиво? -Моєму. -В тебе є батько? -Да. -Так ти ж тоді не сирота!! - Сирота!!!!! -Як так?? (вже не рада, що й зачепила) - Ну це в нас така фамілія.... фінал.
|
|
| |
Іван | Дата: Неділя, 02.03.2008, 18:02 | Повідомлення # 13 |
Новачок
| Колись підробляв репетиторством. Приходжу на урок, у дверях - учениця, дівчинка 8 років, та її мама. Вітаємося, і раптом дівчинка голосно і з виразом видає: "Дядя Ваня, fuck you!". По моєму обличчю, мабуть, видно було, що зрозумів, бо дівчинка радісно кричить: "Мамо, я ж казала, він англійську знає!". Мама довго вибачалася, коли відсміялися...
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 02.03.2008, 19:47 | Повідомлення # 14 |
Оберіг форуму
| Іван, так ви педагог?
|
|
| |
Іван | Дата: Неділя, 02.03.2008, 20:39 | Повідомлення # 15 |
Новачок
| Quote (Нереклама) так ви педагог? Наполовину, дві недо-освіти по чотири курси. Та дещо не забув.
|
|
| |
|