ДОПОМОГА
|
|
sashko | Дата: Середа, 16.04.2008, 16:01 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 8
Статус: Offline
| Давненько вже була в мене думка створити таку тему на форумі. Зараз от у самого накопичилися деякі потреби. Думаю, що і у форумчан є також якісь потреби, а також і можливість допомогти в їх реалізації. Пропоную скидувати сюди якісь свої прохання, запитання, і інфу про можливість надати допомогу господарського і взагалі різного життєвого змісту (навчання, робота, сім'я, наявність корисних речей, ідей, тощо). Наприклад, мене зараз цікавить скільки коштує місячна оренда будинку чи двокімнатної квартири в Кобеляках? Також, починаю шукати роботу в Кобеляках, нажаль знаходячись поки за межами Кобеляк, маю деякі складнощі з самим процесом пошуку. Якщо у когось є що запропонувати то пишіть, якщо потрібна більш детальна інформація про мене, моє резюме - надам. Несерьезных и ради забавы прошу не беспокоїть
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Середа, 16.04.2008, 16:07 |
|
| |
|
Admin | Дата: Пятниця, 18.04.2008, 12:43 | Повідомлення # 3 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Допоможіть написати скрипти для створення двомовного сайту Від допомоги не відмовився, віддячив би чим зміг :)
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 24.04.2008, 10:47 | Повідомлення # 4 |
Барабаніст
Репутація: 32
| ТЕРМІНОВО!!!! Допоможіть знайти і скачати книгу: Сборник заданий для курсовых работ по теоретической механике под редакцией А. А. Яблонского.... ДОПОМОЖІТЬ ЛЮДИ ДОБРІ.....Цією допомогою Ви можете врятувати мені життЯ....
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
sashko | Дата: Пятниця, 16.05.2008, 10:40 | Повідомлення # 5 |
Досвідчений
| Спробуй взяти тут теормех Добавлено (06.05.2008, 12:17) --------------------------------------------- Хтось знає, де в Кобеляцькому районі посіяно ріпак, еспарцет, гречку або ехінацею в цьому році? Потрібна інформація про такі поля, які засіяні поблизу сел. Не далі ніж за 500 м. Добавлено (16.05.2008, 10:40) --------------------------------------------- Добрий день! Хто з форумчан знає в Кобеляках людину на ім'я Мирослав? Він деякий час працював у відділі статистики.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Вівторок, 06.05.2008, 12:20 |
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 16.05.2008, 11:51 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (sashko) Добрий день!Хто з форумчан знає в Кобеляках людину на ім'я Мирослав? Він деякий час працював у відділі статистики. Я знаю. Мирослав Олександрович. Думаєте, він знає де посіяно ріпак, еспарцет, гречку і т.д ?
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 19.05.2008, 10:41 | Повідомлення # 7 |
Досвідчений
| Ні, Оксано, я так не думаю. І дякую вам за те, що відгукнулися. Ви могли б мені надати телефон цієї людини. Мені треба з ним проконсультуватися стосовно роботи в тому самому відділі статистики. Наскільки я знаю, він там займався компьютерним господарством відділу (принаймні частково, це входило в його обов'язки). Хотів би, аби Мирослав Олександрович поділився деяким своїм досвідом зі мною.
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 07:35 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 16
| sashko, Вважаю що мобільний телефон - інформація приватна, домашній (стаціонарний) відсилаю Вам в ОП. Тільки не забувайте, що отримана Вами інформація (його досвід), більш за все буде трохи суб"єктивна або однобока. В залежності від причини його звільнення. (просто так не звільняються)
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 13:02 | Повідомлення # 9 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| Знайомий з Нових Санжар (колега) шукає номер телефону Гени Колісника кобеляцького художника що живе десь в районі військомату
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 17:51 | Повідомлення # 10 |
| От спасибі всім! Так швидко кинулися на допомогу.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 31.01.2009, 10:10 | Повідомлення # 11 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Джинн) номер телефону Гени Колісника кобеляцького художника Я знаю
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Джинн | Дата: Субота, 31.01.2009, 14:37 | Повідомлення # 12 |
| Нереклама, а чого мовчали ВСІ? Тепер кого незапитаю всі знають.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 31.01.2009, 17:04 | Повідомлення # 13 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Джинн) Нереклама, а чого мовчали ВСІ? Тепер кого незапитаю всі знають. Я цю тему позаминулий четвер побачила, хотіла сказати і забула
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |