Михайло Лещук
|
|
Grey | Дата: Вівторок, 04.12.2007, 19:20 | Повідомлення # 46 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| Quote (perekos) І це каже той у кого любима фраза "дорогу осилит идущий"? 1. Я використовував лише цензурні вирази. 2. Я не пишу анонімок на інших людей. В нашій історії вже був цей період. Знаєте його наслідки? 3. Я не обговорюю дій влади і начальства. Кожен має ту владу, на яку заслуговує. Так, може, причина саме в Вас? В тому, що Ви боїтеся відкрито вийти на площу перед Адміністрацією і вголос заявити про свої амбіції, а може діяти тільки під маскою або ніком?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 05.12.2007, 09:29 | Повідомлення # 47 |
Досвідчений
Репутація: 9
| 1. А де ви замітили в моїх висловах ненормативну лексику? 2. Це не вважається анонімкою. Це є обговоренням. А то шо під ніками. Так багатенько народу на форумі і так знають хто я такий і ні для кого не є проблемою взнати тому, хто не знає. 3. [Quote (Grey) Я не обговорюю дій влади і начальства Ми не в армії де командир завжди правий, а якщо ні, то дивись пункт перший Quote (Grey) Кожен має ту владу, на яку заслуговує Такі аксіоми вважаю повнісінькими дурницями.
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 05.12.2007, 15:03 | Повідомлення # 48 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (perekos) . А де ви замітили в моїх висловах ненормативну лексику? Вибачте, я коментував зауваження на мою адресу, а не до Вас. Quote (perekos) Це не вважається анонімкою. А що ж таке анонімка? Quote (perekos) Такі аксіоми вважаю повнісінькими дурницями. Але маєте те, що маєте. Отже, аксіома правильна!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
perekos | Дата: Середа, 05.12.2007, 15:29 | Повідомлення # 49 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Grey, А ви уважно гілку прочитали? Тут йде стеб (неможу найти аналог в літературній мові ), а не протест. Тому ніхто не збирається перед адміністрацією махати прапорами і чогось вимагати. Quote (Grey) Але маєте те, що маєте. Отже, аксіома правильна! навіть не хочу коментувати. див. мій пост вище.
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 22:58 | Повідомлення # 50 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| А він взагалі ще працює??????
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 06.03.2008, 22:19 | Повідомлення # 51 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Джинн) А він взагалі ще працює?????? Працює. Більше того, він вивчився на магістра державного управління. Так що вже не просто лісник.
Сім-сім
|
|
| |
|
xSALaMONZ | Дата: Неділя, 06.07.2008, 19:18 | Повідомлення # 53 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (Джинн) лісномагістр
|