Михайло Лещук
| |
Легіонер | Дата: Неділя, 21.10.2007, 12:25 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 0
Статус: Offline
| Мабуть, важкувато буде знайти подібного керівника по всіх райцентрах Полтавської області. Уважний, щирий, стриманий - це все не про нього. Але ж який характер!!! Які м’язи!!! Який лексикон "сипеться" з рота!!! От за що люблять і поважають нашого Степановича вся районна громада. Ця тема на сайті створена для того, щоб і надалі у більш детальній формі розповідати людям про цього керівника, нести "благу вість" про його справи не тільки в Кобеляцький район, а й далеко за його межі. На щастя, тут можна користуватись ніками, тому ніякий "заступник" не визначить хто є хто на форумі, і навіть не знатиме, що пишуть сюди люди, які щодня "спілкуються" із "заступником" і чують його висловлювання. Тож, що ви розскажете про Степановича?
|
|
| |
Admin | Дата: Неділя, 21.10.2007, 18:26 | Повідомлення # 2 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Ось і перший критик на нашому сайті як я зрозумів... Але хотілось би більш конкретно почути про хороші справи цієї людини. А то щось не певно якось, чи схвалювати зібрався чи сварити...
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Легіонер | Дата: Субота, 27.10.2007, 14:04 | Повідомлення # 3 |
Новачок
| KING, одразу стає зрозуміло, що Степановича ви погано знаєте. Щоб похвалити цю людину, треба добряче напружити мізки, задаючись риторичним питанням: за що? А от щоб сварити... Ха-ха! Давайте згадаємо події кількарічної давності - тоді Олежик Решетилко приїхав до нас в район керувати разом зі своїм друзякою Степановичем. Якось ввечері, добряче "наковтавшись" горілячечки, вони разом вирішили "построяти" підземних крис. Підземними крисами виявились хлопці з танцювального гурту, які саме репетирували у підвалі приміщення РЦКД. Відбірний мат, руки, ноги і п’яні мордяки - все це було в арсеналі "районних керманичів". "Строяли" вони збентежених хлопців доти, доки не приїхала міліція. Та звісно ж ніхто їх в "обез’янник" не забрав. Вони ж - районна еліта... тфу-тфу-тфу, щоб не наврочити. До речі, ось ссилка на публікацію про це в "Україна молода"- http://www.umoloda.kiev.ua/number/602/116/21789/ Мало? Скоро розповім ще.
Повідомлення відредагував Легіонер - Субота, 27.10.2007, 14:14 |
|
| |
Admin | Дата: Субота, 03.11.2007, 16:08 | Повідомлення # 4 |
Батька сайту
| Веселенько живемо. Ось такі у нас в управлінні. Прочитавши статтю пригадав ситуацію яка неджавно сталася зі мною в Полтаві: Проходжу пізно вночі по підземному переході, мене зупиняють два мужика, звичаной під мухою, як то кажеться, і починають чіплтися, при чому самі не знаючи чого від мене хочуть (воно майже завжди так). Бачучи що чоловіки вже в літах. та й на ногах погано тримаються, веду себе доволі впевнено і навіть трохи роздратовано - в будь-якому разі їх не страшно, фізно мене не перелюнуть в дайни момент... Підходять двоє нічних озоронців переходу, цікавляться що сталося, намагаються утихомирити чоловіків. Ті, довго не вагаючись, витягують з кишень якісь посвідчення(я не побачив які саме, але так гадаю що вони чи то народні депутати, чи то просто якісь там працівники Облдеожадміністрації і т.п.). І тут же починають "качати права", покривати охоронців нецензурними словами, розказувати, що "Ви нам, ****, ні**** незробите! Ми вас тут віддубасимо, а ви нас і пальцем торкнути не зможете, ясно ****?!". І що, охоронці, звичайно, хдрейфили, відступилися, намагаються замнути все діло. Аж бридко на це все дивитися. А такі герої, я бачу, в кожному місті є, народні обранці.
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
никТО | Дата: Понеділок, 05.11.2007, 23:09 | Повідомлення # 5 |
Новачок
Репутація: 1
| дааааа , знакомые ситуации, что можно сказать, "элита" есть "элита"........ как там говорится - "без бумажки ты никто"... а вообще у нас куда ни плюнь начальники один умнее другого
никТО
|
|
| |
ANGEL | Дата: Четвер, 08.11.2007, 16:24 | Повідомлення # 6 |
Новачок
Репутація: 2
| ох які компліменти лещуку!
ПРОСТО АНГЕЛ
|
|
| |
perekos | Дата: Четвер, 08.11.2007, 16:44 | Повідомлення # 7 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (ANGEL) ох які компліменти лещуку! а за що його любити? що посієш, те й пожнеш.
|
|
| |
Саруман | Дата: Пятниця, 09.11.2007, 18:12 | Повідомлення # 8 |
Новачок
Репутація: 3
| Quote (никТО) без бумажки ты никто "Без бумажки - ты какашка, а с бумажкой - человек". Так нынче выражаються. Но судя из вышеизложеного - упомянутый чиновник - какашка в любом случае.
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
Легіонер | Дата: Пятниця, 09.11.2007, 18:35 | Повідомлення # 9 |
Новачок
| Зараз Лещучара майже не ходить на роботу. А навіщо? Район стояв без нього. І простоїть ще довго. Та ви не переживайте. Зарплату з наших податків він все одно отримує.Добавлено (09.11.2007, 18:35) --------------------------------------------- Цікаво, чи є ще на форумі люди, які працюють в РДА?
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 09.11.2007, 21:51 | Повідомлення # 10 |
Батька сайту
| Мені теж цікаво якої ВОНИ думки про нього... все ж таки який він з людьми, то мабудь такий же і на роботі.... А взагалі я не знаю, з ним особисто не знайомий... може треба було б поближче подивитися що то за людина
|
|
| |
Лтава | Дата: Неділя, 11.11.2007, 06:33 | Повідомлення # 11 |
Новачок
Репутація: 4
| Якщо оцінювати Лещука в порівнянні з Решетилом, то перший хоч розумніший. Тим більше, що після одруження і народження дітей, він уже законний житель Кобеляк.
|
|
| |
никТО | Дата: Неділя, 18.11.2007, 17:13 | Повідомлення # 12 |
Новачок
Репутація: 1
| Якщо оцінювати Лещука в порівнянні з Решетилом, то перший хоч розумніший. Тим більше, що після одруження і народження дітей... странное мнение или я может чего либо недопонимаю … сейчас что, процесс деланья детей добавляет ума … лично я не считаю умным ни того ни другого … возможно это моё субъективное мнение, странно только то что у многих людей с которыми я общаюсь оно такое же самое
никТО
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 19.11.2007, 06:45 | Повідомлення # 13 |
Новачок
Репутація: 4
| Треба визнати що дним із головних подразникі є Новосанжарська прописка Решетила і Лещука. Можна подумати що Канавське чудо - Жуков набагато краще. Але містечковий патріотизм заважає об"єктивності.
|
|
| | |
perekos | Дата: Вівторок, 20.11.2007, 14:04 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Muravka) надобно както это все им показать, вот прикольно было бы увидить выражения их "морд". А ти думаєш вони не вкурсі як їх "люблять"? Та їм на це просто начхати, головне - крісло з під Ж щоб нікуди не ділося.
|
|
| |
|