Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00
|
|
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 03.01.2008, 01:51 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 28
Статус: Offline
| 12 січня 2008 року в Районному центрі культури та дозвілля о 19:00 відбудеться потужний рок-концерт вже відомого гурту "Поліна Віардо". Концерт присвячений річниці діяльності гурту. Серед запрошених гостей - гурти "Арахнофобія", "Онейроід" Ціна за вхід - дуже смішна і символічна. Всього 1 грн. Дуже раджу не пропустити свято гарної музики.
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Понеділок, 07.01.2008, 10:01 |
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 03.01.2008, 10:25 | Повідомлення # 2 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (PsevdoNimB) Серед запрошених гостей - гурти "Арахнофобія" Де КлиманЬ, то й Що Сашко, тЕж барабанИти буде))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 03.01.2008, 20:29 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
Репутація: 16
| А може запросити і гурт "Пророк"?
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 03.01.2008, 23:28 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
| Quote (Оксана) А може запросити і гурт "Пророк"? Там і так буде переліміт часу, судячи зі всього... Три колектива виступатиме. Втомлювати глядача теж не слід, як і пересолювати страву
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 09:13 | Повідомлення # 5 |
Барабаніст
| Оксана, не виЙде, хотЯ і буде на нас час з двоХ причин. 1. Ми давно не грали(1 міс. гітарист пише новий альбом). 2. Рок і Хард Рок - практиЧно НЕСУВМІСНІ...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 11:42 | Повідомлення # 6 |
Барабаніст
| Quote (Нереклама) Мене не буде Нереклама, Нехвилюйся)))Ми тобі розповімо потІм все, що там вІдбувалось))
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 11:43 | Повідомлення # 7 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Якщо ви не проти, то я розмістив рекламу що до цього концерту на найпочетнішому місці на сайті(сам малював ). По-перше я полюбляю рок (як і більшість у нашій редакції, признаюся), а по-друге, нам чисто хочеться підтримати ентузіастів, ті концерти, та ін., що проводять не для чисто заробітку, а тому, що це комусь подобається. Так що звертайтеся, якщо будуть цікаві пропозиції
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 11:51 | Повідомлення # 8 |
Барабаніст
| Quote (Admin) По-перше я полюбляю рок (як і більшість у нашій редакції, признаюся), а по-друге, нам чисто хочеться підтримати ентузіастів, ті концерти, та ін., що проводять не для чисто заробітку, а тому, що це комусь подобається. Так що звертайтеся, якщо будуть цікаві пропозиції Підтримую Олег)
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 12:26 | Повідомлення # 9 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (PePeL-soN) Нереклама, Нехвилюйся)))Ми тобі розповімо потІм все, що там вІдбувалось)) Спробую вирватись і таки приїхати PsevdoNimB, а білети вже продаються, де можна купити?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 15:15 | Повідомлення # 10 |
Досвідчений
| Admin, звичайно ж не проти. Навпаки - дякуємо за підтримку! Можу навіть надіслати саму афішу, що вже розвішується по місту. Концерт дійсно абсолютно не прибутковий, - на ентузіазмі музикантів. Символічна ціна за квитки ледве покриє аренду апаратури та напалену електроенергію. Нереклама, гадаю, що квитки будуть продаватися перед концертом. На жаль... їх вистачить на всіх бажаючих ))) Хотілося б помилятись. )
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 16:22 | Повідомлення # 11 |
Барабаніст
| PsevdoNimB, а ким ти приходишся гурту?
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 16:37 | Повідомлення # 12 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| А чому ціна на концерт така символічна, цікаво?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 16:48 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| PePeL-soN, я дуже добрий знайомий усіх трьох гуртів, що мають виступати Нереклама, коли я малював свій автопортрет-маску, то ще не знав, що він буде аватаром )) Добавлено (04.01.2008, 16:48) --------------------------------------------- EVA, насправді, хотіли зробити взагалі безкоштовно, для людей просто... але тоді б музикатни були точно в програші: орагізовіють такий концерт та ще й самі за все платять)) парадокси нашого часу. Тим більше, що музика буде "жива" і далеко не примітивна.
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 17:16 | Повідомлення # 14 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| PsevdoNimB, Дякую!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 04.01.2008, 19:18 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
Репутація: 16
| PsevdoNimB! дякую за анонс, тепер я знаю що буду робити 12 січня після 19:00 У нас ціла компанія підбирається!
|
|
| |