Концерт гурту "ПОЛIНА ВIАРДО" - 12 січня в РЦКД о 19-00
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 20:56 | Повідомлення # 121 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 28
Статус: Offline
| Нереклама, зараз займаюсь тим, що читаю форум та відповідаю дотепній жінці А працюю у ніби-то адміном фірмі, яка ніби-то несе світло в ваші будинки та оселі ) А душа радіє звичайно ж від творчості: музички, живопису та ін.
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 22:14 | Повідомлення # 122 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| PsevdoNimB, ти працюєш в РЕСі?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 22:34 | Повідомлення # 123 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Quote (EVA) PsevdoNimB, ти працюєш в РЕСі? EVA, Ви дійсно щиро здивовані? PsevdoNimB, Сьогодні пройшла масова роздача плюсів. Що за настрій такий? І ще, чому іншим жінкам + за щось конкретне, а мені з нагоди 8 березня? ( ти правильно зрозумів! Я чекаю дотепну відповідь)
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 22:50 | Повідомлення # 124 |
Досвідчений
| Оксана, я вже звик до того, що дотепна відповідь - це просто казати правду. Насправді я не заядлий "форумний чувак", і раніше мало приділяв уваги форумам та їх звичаям чи особливостям. Тому я до сьогоднішнього дня просто не знав, що можна роздавати плюси! А тут випадково натиснув... і панєслась!!! Якже їх можна не роздавати, коли мені не жалко? )) І це я роблю щиро, бо подобається людям робити приємне Ну поважаю я людей.. ну шо зі мною робити? ) Письменник Іван Бунін сказав: "Не всё ли равно про кого говорить - заслуживает того каждый из живших на Земле." П.С. І не кажи потім, що я тобі не зробив подарунок на 8 Березня! )
|
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 18.01.2008, 22:54 | Повідомлення # 125 |
Досвідчений
Репутація: 16
| PsevdoNimB, урочисто тебе викреслюю зі списку потенційних "дарувальників" з нагоди 8 Березня. відбув)))))) Дуже хотіла тобі плюсик поставити, та не можу сформулювати "причину" кількома словами. Просто ПЛЮС! У цій темі.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 19.01.2008, 00:53 | Повідомлення # 126 |
Досвідчений
| Оксана, Ги... )) Не треба мені плюсиків! Клянуся, що і без них у мене добрий сон! (чого і всім бажаю) EVA, так... є такий гріх ---------------------- але ми всі - частина однієї нероздільної гармонії боже, кажися... кажися, я схожу вже з ума хоча.... було б з чого сходити )
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 19.01.2008, 00:57 | Повідомлення # 127 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (PsevdoNimB) боже, кажися... кажися, я схожу вже з ума хоча.... було б з чого сходити PsevdoNimB, чому?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 19.01.2008, 23:17 | Повідомлення # 128 |
Досвідчений
| EVA, почав говорити банальності хоча й не без сенсуДобавлено (19.01.2008, 23:17) --------------------------------------------- Якщо, я не помиляюсь, то саме сьогодні - на Водохреща (до речі, всіх зі святом!) - день нарождення дуже видатного кобелячанина Мирослава Джоновича Кувалдіна! Від щирого серця бажаю йому всього найкращого! Такими людьми дійсно можна пишатися ) Це саме він колись заснував у нас фест "Вйо, Кобеляки!" і заявив про Кобеляки, як про рок-н-рольне місто, розпочавши тут рок-музичний рух.
|
|
| |
rock888 | Дата: Субота, 19.01.2008, 23:30 | Повідомлення # 129 |
Новачок
Репутація: 7
| PsevdoNimB, а коли востаннє проводився "Вйо, Кобеляки!" ?? І чому зник?... (Хоча друге питання мабуть безглузде, зважаючи на те, як зараз часто щось кудись безслідно, а головне безпричинно зникає.)
Мах-тук-тара, мак-мєсін.
Повідомлення відредагував rock888 - Неділя, 20.01.2008, 00:08 |
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 20.01.2008, 00:36 | Повідомлення # 130 |
Досвідчений
| Quote (rock888) PsevdoNimB, а коли востаннє проводився "Вйо, Кобеляки!" Ой, знаєш, я абсолютно не орієнтуюсь у часі, і пам'ять на дати майже відсутня. Здається востаннє був фест десь у 1995-му... а перед цим роки чотири підряд проводився. Хоча, запросто можу помилятися.... ліньки шукати дипломи, щоб звіряти дати ))) Якщо хтось внесе поправки - буду вдячний )
|
|
| |
rock888 | Дата: Неділя, 20.01.2008, 00:43 | Повідомлення # 131 |
Новачок
Репутація: 7
| PsevdoNimB, пасіб. Прсто багато разів чув про таке діяння, але нічого конкретного й не знаю..
Мах-тук-тара, мак-мєсін.
|
|
| |
Admin | Дата: Четвер, 21.02.2008, 17:07 | Повідомлення # 132 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Тримайте, качайте. Умови викладення для громадськості узгоджені з власниками даної інтелектуальної власності. Так що все легально
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 10:00 | Повідомлення # 133 |
Досвідчений
| Admin, дякую Як сказав БГ: "Мистецтво має належати народу" Качайте "Арахнофобію"
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 14:09 | Повідомлення # 134 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (PsevdoNimB) Як сказав БГ: "Мистецтво має належати народу" Качайте "Арахнофобію" Підтримую Олександре)
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Ялина | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:48 | Повідомлення # 135 |
Новачок
Репутація: 1
| Quote (PsevdoNimB) Особисто я в ці справи не втручався, бо якби втручався, то Онейроїд би не запросив ))) Я їхню музику знаю, і знаю, що їх неможливо зігнати зі сцени.. тобто люди ті занадто нав'язливі. Я казав це до концерту - мені Сергій не повірив.. Тепер вірить Привiт Сашко!:) почитала тут цiлу купу вiдгукiв i дещо спантеличена прочитаним. Так, можливо, музика Онейроiда деща заважка для сприйняття з першого разу. чудово пам’ятаю, як я дратувалася, чуючи її, але ж часто найважливiшi речi, тобто їх розумiння, приходить з часом. дуже вiрю, що так воно i станеться з вами. Особисто я вважаю тексти (рiвно як i вiршi авторства Толiка Волiка) групи генiальними. В музичному планi Боркунов старається довести до максимуму, повiрте. Не стану нав’язувати свою думку, просто не будьте так категоричнi у своїх оцiнках, шановнi. Тому як до рiвня Онейроїда, тобто його вкладу в розвиток полтавської музики, вам ще ой як далеко. Я не про Полiну Вiардо (в якихось коментах до статтi про мазепу мене навiть звинувачували в надто прихильному ставленнi до молодого ще гурту), я про тих, хто надто голосно кричить про те, що є гiвно, а що - нi. а загалом у вас тут цiкаво. буду заходити по можливостi:)))) Добавлено (18.03.2008, 22:48) ---------------------------------------------
Quote (PsevdoNimB) Качайте "Арахнофобію" а! i ще! Власенко починав барабанщиком в Онейроiдi:). Я сама люблю Арахнофобiю, ти ж знаєш, але це так... додатковi вiдомостi:)
Чуваки, всьо чотко! (с) Брати Гадюкіни
|
|
| |
|