Давай розглянимо ситуацію так: вихідний день, вечір, вирішив(як приклад беру себе) я вийти ввечері десь в якийс гендель випити пива...Випив 1л, випив другий, третій...Я сиджу відпочиваю після важкого робочого тижня..... Насолоджуюсь вечером...Звичайно ж підтух уже після того пива, але тримаю себе в руках....І тут залітаютЬ маски шоу, бо просто мусора, які заламують тебе, пару раз по почках пропускаютЬ, доки виводять на вулицю, а на вулиці ще й акт складають, мотивуючи те тим, що я був у нетверезому стані....В чому ж мурка??!!!А в тому такі заведіння створюються з якою метою, що б приходити і чай каву пити??Але навіщо тоді спиртні напитки там стоятЬ на вітрині??Для мебелі???Ото ж ,oleksiy11, тепер суди сам хто правий, хто не правий... РОзумію, як би я почав кіпішувати там, бити посуд, бити сусідні біля тебе морди...От тоді Так, згоден, в такому випадку викликаються правоохоронні органи навмисно...З цим згоден... Така подібна ситуація і сталася в той день рейду...Я потух, пішов додому за 5 хв до нього, але сиділи мої друзяки, неспорю, випивши, але без кіпішу, і що, забарали їх тварюки галімі.. Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
Впринципі з тобою згоден Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний
А самому слабо написати??? Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний
Всі хто тут писав праві на 100%, тільки кожен по своєму. Хтось має товариша з міліції, звичайно він буде мінітів хвалити. Хто отримав по почкам - той скаже, що всі мусора козли. А я скажу, що в системі МВД працють люди з спицифічним складом розуму та характеру. Чому??? Та тому, що сама система вимагає від мєнта поведінки з якою ми кожного разу зустрічаємось (хамство, хабарництво і навіть злочинність). В нашій країні єдиний вихід з даної ситуації - це обходь мєнтів стороною або май знайомих з МВД.
Всі хто тут писав праві на 100%, тільки кожен по своєму. Хтось має товариша з міліції, звичайно він буде мінітів хвалити. Хто отримав по почкам - той скаже, що всі мусора козли. А я скажу, що в системі МВД працють люди з спицифічним складом розуму та характеру. Чому??? Та тому, що сама система вимагає від мєнта поведінки з якою ми кожного разу зустрічаємось (хамство, хабарництво і навіть злочинність). В нашій країні єдиний вихід з даної ситуації - це обходь мєнтів стороною або май знайомих з МВД.