ПРО МІЛІЦІЮ "без прикрас"
|
|
Джинн | Дата: Четвер, 29.01.2009, 10:48 | Повідомлення # 61 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
Статус: Offline
| mazepas2008, "Оце тобі й НА як наївно і просто." - це сказано з сарказмом і в черговий раз з підтвердженням що так дійсно у нас таке дуже часто буває. Але постраждалі так і не відстоюють свої права, а ТУПО погоджуються на умови. От наприклад розглянемо цю ситуацію. Якщо йому дійсно підкинули то що ви думаєте його легко посадити??? Зовсім не легко. У нього є і характеристика його перебування на службі, і знайомі, і кому як не йому знати що робити в таких випадках коли хочуть тебе підставити. Якщо він на це погодився то тут тільки його вина бо це його вибір. І жодної краплини жалю до нього невиникає. як то кажуть "кесарю кесареве" У нас у районі майже немає людей які намагаються боротися з системою, їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. І це якраз показник чому у нас все так. Вкотре повторюся "Ми маємо владу рівно таку на яку заслуговуємо" "Влада відображає більшість"
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 29.01.2009, 21:29 | Повідомлення # 62 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| Напевно, в нього і самого рильце в пушку, якщо здався і не боровся. А може, знаючи систему із середини, вирішив не втрачати часу і здоров я. Quote (Джинн) "Ми маємо владу рівно таку на яку заслуговуємо" "Влада відображає більшість" Це майже істина. Влада краде, розтягує, жирує, а ми мовчки споглядаємо і віримо їх локшинам. Через те ,що врайоні немає борців,Кобеляки і є ласим шматком для варягів.
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 30.01.2009, 01:20 | Повідомлення # 63 |
| mazepas2008, 1000%
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Пятниця, 30.01.2009, 20:09 | Повідомлення # 64 |
Професіонал
| Прочитав сьогодні в "ЕХО" про сесію в Санжарах, і приємно здивувався принциповістю їх депутатського корпусу. Скількох начальників місцевих поставили на місце! Катаєшся на службовому авто в особистих цілях, украв бюджетні гроші, - відповідай, А у нас роками викатують бюджетний бензин на себе та своїх родаків- ніхто й брешеш не скаже. Коваль вже 10 років катає кожен день на роботу та додому по 80км. Невже в Кобеляках немає достойного заврайоно. Є Даценко,Грінько,Постольник, Чуніхіна та інші.Поставилиб начальником освіти місцевого- економія коштів значна. А Жуков із Канав .Кожен день по 60-90 км тільки на дорогу.А який ефект для виборців від цього Жукова. Сесію може вести Мірошніченко, Ясинська,Омельяненко , Маник,та й багато інших депутатів керували б сесією не гірше від Жукова. Якщо Ісип відповідає за Місто, то Жуков практично не відповідає ні за що!!!
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Субота, 31.01.2009, 13:15 | Повідомлення # 65 |
депутат Полтавської обласної ради
Репутація: 6
| Quote (mazepas2008) Жуков практично не відповідає Типова помилка виборців стосовно зон відповідальності у владі. Голова ради ( районної чи обласної) повинен відповідати за організацією діяльності відповідної ради (депутатів) , і керувати апаратом ради. Нажаль, чомусь усі вважають себе керівниками району чи області. Тому і постійні конфлікти у владі бо кожен перебере на себе більше влади чим це передбачено законодавством.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Середа, 11.02.2009, 20:32 | Повідомлення # 66 |
Професіонал
| Якщо він (Жукрв) керує лише апаратом і веде сесії та не відповідає за стан справ у районі, то чого ми (платники податків) тоді платимо йому таку високу зарплату?????? В газеті було що за місяць він одержує 7 тис.грн. Думаю, що на порядок вище, бо влада в більшості випадків бреше. (Шановні форумчани, вибачте, що рахую чужі гроші,але боляче споглядати на "ефективне" використання деяких статтей райбюджету) . Quote (Шкарбан) Голова ради ( районної чи обласної) повинен відповідати за організацією діяльності відповідної ради (депутатів) , і керувати апаратом ради Шановний А.І.,Головою райради можна призначити І Вашу дружину- вона місцева, не треба бензин палити на довезення на роботу із села. Тай інших переваг у неї досить (судячи із її виступів у газетах та громадської роботи).Добавлено (11.02.2009, 20:32) --------------------------------------------- Районна міліція викрила в Озерах підпільний цех з пошиву кросовок, які постачалися на міські ринки, де й продавалися по 250грн пара. Новий начмент заробив першу личку на теренах діяльності в районі.
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 11.02.2009, 22:35 | Повідомлення # 67 |
| mazepas2008, внатурі????? І що там за фірма АДІБАС
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:05 | Повідомлення # 68 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| Замість підримати малий бізнес , який дає робочі місця платить податки насичує ринок товаром, помаранчева влада давить бізнесменів як тільки може.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 15.02.2009, 11:30 | Повідомлення # 69 |
Професіонал
| Quote (Джинн) І що там за фірма АДІБАС Зайдіть на сайт УМВС Укрвїни в Полтавській області- почитаєте.
|
|
| |
PROSPERO | Дата: Четвер, 19.02.2009, 14:23 | Повідомлення # 70 |
Новачок
Репутація: 2
| Quote (mazepas2008) Районна міліція викрила в Озерах підпільний цех з пошиву кросовок А то раніше не знали...а тільки з приходом нового начальника.. А взагалі...скоро всі хто хоч щось робить ( я маю на увазі з товарів) підуть в підпілля з такими податками.. а так наша міліція нас береже...від товарів - цехи українські закривають, від зайвих грошей - ДАІ " з великого шляху"...
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 19.02.2009, 14:34 | Повідомлення # 71 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| Quote (PROSPERO) підуть в підпілля з такими податками Невже вони такі податки великі платять? У районі 2517 підприємців заплатили в районний бюджет в минулому році 1100000гривень, або по 47 гривень у місяць з кожного. Я із зарплати кожен місяць віддаю 160-230 гривень подоходного. Взагалі із 11 мільйонів власних надходжень райбюджет в минулому році мав 9,5 млн за чот подоходнього із зарплат. так що нехрен підприємцям плакатися- машини купляють, кожен вечір феєрверки в небі Кобеляк, їх діти в кабаках гроші пропивають. Аяк вони ціни піднімають на свої товари- кожен день.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 15:56 | Повідомлення # 72 |
Професіонал
| Quote (ataskum) У районі 2517 підприємців заплатили в районний бюджет в минулому році 1100000гривень Звідки такі дані?
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 08:10 | Повідомлення # 73 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Шановні форумчани!!!Звертаюсь до всіх з таким попередженням: міліціонери - ПІДАРАСИ!!!!Вибачте, але в мене нема інших слів...Учора ввечері я культурно вийшов на прогулянку....Іду по обочині дороги і говорю з другом(Басменом)..Тут раптово підїзжає ззаду машина, насвічує на мене фарами і виходить молодик, як пізніше він представився міліціпіянт..Запихають мене в машину і починають "шманати"...Так як я перед законом чистий їм не вдалося у мене нічого знайти...Але побачивши мій пропуск на ЗАТ "Білицький МКК" і моє звання на роботі вони нависли щоб я їм давав прінтер...Записали мої дані(дату народження, моб. тел. і т. п.) сказали, що сьогодні ввечері будуть мені телефонувати за принтер....Пригрозили, що я від них нікуди не дінусь...Що робити я заню...Добре що в мене є гарні друзі, які мені сьогодні допоможуть і буду я сьогодні опізнавати цих виродків, які з мене в наглу збивали прінтер...одне точно скажу МІЛІЦІЯ - СВОЛОТА, яку потрібно стріляти, колоти, убивати одним словом викорінювати з лиця Українського народу!!!!!Геть цих виродків....
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Lubava | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 18:58 | Повідомлення # 74 |
Журналіст
Група: Модератори
Репутація: 7
| PePeL-soN, терміново зв"яжись з редакцією "ЕХО". Номер телефону в ОП. Спробуємо допомогти.
Найбільша помилка вважати, що ти ніколи не помиляєшся.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 20:35 | Повідомлення # 75 |
Професіонал
| PePeL-soN, тримайся!!!
|
|
| |