У Кобеляках невідомі особи вкрали бюст Володимира Леніна.
|
|
premium | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 16:05 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 12
Статус: Offline
| У Кобеляках невідомі особи вкрали бюст Володимира Леніна. Про це повідомили в Центрі громадських зв`язків Головного управління МВС України в Полтавській області. За інформацією правоохоронців, відсутність бюста виявив місцевий житель, йдучи вранці повз монумент, розташований на вулиці Леніна в Кобеляках. Торік у Кобеляках від пам`ятника Леніну відбили голову і скинули її на асфальт.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
Повідомлення відредагував premium - Понеділок, 09.06.2008, 16:06 |
|
| |
PROSPERO | Дата: Середа, 11.06.2008, 12:57 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Репутація: 2
| Не було б більшого горя...
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Четвер, 12.06.2008, 21:14 | Повідомлення # 3 |
Професіонал
Репутація: 15
| Колись в нашому місті будто-би стояв памятник царю Олександру а тепер віднього незалишилося і паскудной фотки і всеце через таких як ви PROSPERO, мені шода людей які так ставляться до кричущих актів вандалізму
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Admin | Дата: Пятниця, 13.06.2008, 10:45 | Повідомлення # 4 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (oleksiy11) Колись в нашому місті будто-би стояв памятник царю Олександру а тепер віднього незалишилося і паскудной фотки і всеце через таких як ви PROSPERO, мені шода людей які так ставляться до кричущих актів вандалізму НУ Олександра мені було б не так шкода.. А От за Шевченка я б точно розізлився.
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
Яночка | Дата: Субота, 14.06.2008, 11:31 | Повідомлення # 5 |
Леді стиль
Репутація: 31
| Оце так люди в Кобеляк...Мені цікава причина такого вчинку!
Тільки той вільний, хто самостійно мислить і не повторює чужих слів, змісту яких він не розуміє.
|
|
| |
rock888 | Дата: Субота, 14.06.2008, 14:36 | Повідомлення # 6 |
Новачок
Репутація: 7
| Quote (oleksiy11) мені шода людей які так ставляться до кричущих актів вандалізму Вандалізмом це не являється, поскільки даний бюст "не відноситься до меморіальних комплексів, пам`яток архітектури і не занесений у державний реєстр пам`яток історії і культури України." http://www.unian.net/ukr/news/news-255575.html
Мах-тук-тара, мак-мєсін.
|
|
| |
Samoswal | Дата: Субота, 14.06.2008, 22:15 | Повідомлення # 7 |
KinoMEN
Репутація: 36
| Людям, напевне, нічим зайнятися?!
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen
Повідомлення відредагував Samoswal - Субота, 14.06.2008, 22:15 |
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 15.06.2008, 12:43 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 28
| З одного боку, важко виправдати поведінку "крадіїв". Невже у когось життя поліпшиться від того, що зникла голова Леніна? Взагалі для здравої психіки важко знайти мотив, щоб так заморочитися і ризикувати із-зі фігні. Чи може комусь на будівництві знадобивсь матеріал? ))) З іншого ж боку, пам'ятники Леніну - це архітектурний спам. Ними примусово заспамили всі села та міста, наче нормальних людей небуло в країні. Отже, одним спамом стало менше Я от думаю, може взяти глини та виліпити якусь кумедну головешку, наприклад Чебурашки та й приліпити на той постамент на радість людям )) Від Леніна так не раділи б.
|
|
| |
rock888 | Дата: Неділя, 15.06.2008, 13:22 | Повідомлення # 9 |
Новачок
Репутація: 7
| Quote (PsevdoNimB) головешку, наприклад Чебурашки Чебурашка, звісно, прикольно... Та краще було б зробити погруддя дійсно відомого земляка, наприклад, Олеся Гончара чи ще кого.Добавлено (15.06.2008, 13:22) ---------------------------------------------
Quote (PsevdoNimB) головешку, наприклад Чебурашки Чебурашка, звісно, прикольно... Та краще було б зробити погруддя дійсно відомого земляка, наприклад, Олеся Гончара чи ще кого.
Мах-тук-тара, мак-мєсін.
|
|
| |
Яночка | Дата: Неділя, 15.06.2008, 14:06 | Повідомлення # 10 |
Леді стиль
| Quote (PsevdoNimB) взяти глини та виліпити якусь кумедну головешку, наприклад Чебурашки та й приліпити на той постамент на радість людям Допомога топрібна??? Я б хотіла побачити на тому постаменті Чебурашку)))
Тільки той вільний, хто самостійно мислить і не повторює чужих слів, змісту яких він не розуміє.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Неділя, 15.06.2008, 15:25 | Повідомлення # 11 |
Професіонал
Репутація: 15
| Quote (Яночка) Вандалізмом це не являється Невже це звичайне хуліганство??? Оце думаю може комусь замелька там приглянулася ото й поцупили місце звільнить Quote (Яночка) Я б хотіла побачити на тому постаменті Чебурашку))) Невже в нашому місті незнайдеться місця де тоставити Чебурашку
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Неділя, 15.06.2008, 15:27 |
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 15.06.2008, 15:59 | Повідомлення # 12 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (oleksiy11) Невже в нашому місті незнайдеться місця де тоставити Чебурашку )))) На мою думку у крадіжці немає і не може бути нічого хорошого. До речі завдяки нашому Леніну цю новину "жує" вся Україна, в усіх газетах обговорюється ця новина...
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 15.06.2008, 16:04 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (oleksiy11) Невже в нашому місті незнайдеться місця де тоставити Чебурашку Мені ж не потрібно доводити той факт, що Чебурашка для країни зробив набагато більше користі і набагато менше зла, ніж Ленін? ))) Тому краще вшановувати істиних Героїв
|
|
| |
Маринка | Дата: Неділя, 15.06.2008, 16:05 | Повідомлення # 14 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| Quote (oleksiy11) мені шода людей які так ставляться до кричущих актів вандалізму Так, я теж думаю, що це акт вандалізму.Це ж уже не перший раз... Quote (Яночка) Я б хотіла побачити на тому постаменті Чебурашку))) і Я Б НЕ ВІДМОВИЛАСЯ... Quote (Нереклама) До речі завдяки нашому Леніну цю новину "жує" вся Україна, в усіх газетах обговорюється ця новина... Ого!
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
Яночка | Дата: Неділя, 15.06.2008, 20:07 | Повідомлення # 15 |
Леді стиль
| Quote (oleksiy11) Невже в нашому місті незнайдеться місця де тоставити Чебурашку а що,не залишати ж постамент пустим))))Quote (Нереклама) До речі завдяки нашому Леніну цю новину "жує" вся Україна, в усіх газетах обговорюється ця новина... я не чула...а де саме?
|
|
| |