У Кобеляках невідомі особи вкрали бюст Володимира Леніна.
|
|
xSALaMONZ | Дата: Четвер, 10.07.2008, 18:22 | Повідомлення # 121 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 10
Статус: Offline
| Люди, а хтось знає, що стояло раніше зпмість церкви біля площі?
|
|
| |
Яночка | Дата: Четвер, 10.07.2008, 18:39 | Повідомлення # 122 |
Леді стиль
Репутація: 31
| не знаю що стояло,але точно знаю що було ценром тодішніх Кобеляк!А вони тоді були ой які маленікі
Тільки той вільний, хто самостійно мислить і не повторює чужих слів, змісту яких він не розуміє.
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Четвер, 10.07.2008, 19:03 | Повідомлення # 123 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Quote (Яночка) було ценром тодішніх Кобеляк! А стояв там, знову ж той самий ЛЕНІН ( його знесли в 1992 році і поставили церкву )
|
|
| |
Яночка | Дата: Пятниця, 11.07.2008, 14:37 | Повідомлення # 124 |
Леді стиль
Репутація: 31
| xSALaMONZ, і правильно зробили!!!
Тільки той вільний, хто самостійно мислить і не повторює чужих слів, змісту яких він не розуміє.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 11:23 | Повідомлення # 125 |
Професіонал
Репутація: 15
| "Вітаю" Леніну знову бошку звернули Нухто часом не знає що на тих транспорантах написано було що націонал-вандпали на постамент почепили???
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Понеділок, 04.08.2008, 14:58 |
|
| |
Lubava | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 13:45 | Повідомлення # 126 |
Журналіст
Група: Модератори
Репутація: 7
| Quote (oleksiy11) "Вітаю" Леніну знову бошку звернули У людей дуже багато вільного часу...
Найбільша помилка вважати, що ти ніколи не помиляєшся.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 04.08.2008, 15:07 | Повідомлення # 127 |
Професіонал
| Quote (Lubava) У людей дуже багато вільного часу... Та ні тут все набагато серйозніше, я важаю що в місті активно діє яка небуть радикально настроена націоналістича организація (типу УНА-УНСО) яка важае себе чуть ли не пупом землі. PS Цікаво якби хто небуть знищив памятник Шевченку яка б була їх реакція
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 10:59 | Повідомлення # 128 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (oleksiy11) Та ні тут все набагато серйозніше, я важаю що в місті активно діє яка небуть радикально настроена націоналістича организація (типу УНА-УНСО) яка важае себе чуть ли не пупом землі. Дуже сумнівно. Більш за все радикально налаштована молодь просто бавиться.
|
|
| |
Саруман | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 20:11 | Повідомлення # 129 |
Новачок
Репутація: 3
| Сьогодні трішки підчитував їх листа (набраного на компі). Цих ідіотів я не поважаю так само як і Леніна (бо вважаю що будь-яка влада пила і питиме чужу кров), тому читав не дуже уважно. Коротше кажучи, називають вони себе якимось націоналістичним угрупуванням. Лист пестріє вигуками типу "Слава Україні!" або "Долой комунярських ідолів" і т.д. Свій "захід" вони присвячують річниці з дня хрещення Русі. Оце приблизно і все. Наостанок хочу додати своє імхо: Історію варто поважати, якою б вона не була. А радикалізм у цьому випадку до добра точно не доведе.
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
premium | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 12:24 | Повідомлення # 130 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Quote (Саруман) Наостанок хочу додати своє імхо: Історію варто поважати, якою б вона не була. А радикалізм у цьому випадку до добра точно не доведе. Може тоді й пам'ятник Чикотило поставити? Також історія, ідейний ленінець і все таке...
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко Посміхнись :)
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 15:03 | Повідомлення # 131 |
Професіонал
| premium скажіть для вас е яка-небудь історична постать яку ви поважаєте (Степан Бандера наприклад), уявіть пам’ятник йому у вашому місті хтось сплюндрував тільки тому що він не поважаєте цю особу (як наприклад я Бандеру або Шевченка) яка буде ваша реакція на це???
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 18:25 | Повідомлення # 132 |
Досвідчений
Репутація: 28
| oleksiy11, ти не поважаєш Тараса Шевченка? Я правильно зрозумів?
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Пятниця, 08.08.2008, 19:30 | Повідомлення # 133 |
Професіонал
| Саме так!!!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 09.08.2008, 03:48 | Повідомлення # 134 |
Досвідчений
Репутація: 28
| oleksiy11, твоє право, але не зрозуміло, чим талановитий митець може не вгодити... це ж не якийсь політик
|
|
| |
STALKER | Дата: Неділя, 10.08.2008, 18:46 | Повідомлення # 135 |
Новачок
Репутація: 13
| Лешик дійсно ,а чим тобі не вгодив Шевченко?
Имею Мнение Хрен Оспориш
|
|
| |