Будівництво басейну в Кобеляках
|
|
mazepas2008 | Дата: Пятниця, 21.11.2008, 00:40 | Повідомлення # 1 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| На сторінках місцевої преси з'явмлась інформація про рішення районної влади побудувати в Кобеляках басейн. Цікаво, що думають з цього приводу учасники форуму?
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Пятниця, 21.11.2008, 16:55 | Повідомлення # 2 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Я цілком і повністю "за"!
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Ярік | Дата: Пятниця, 21.11.2008, 19:56 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Репутація: 14
| Звісно ж це було б класно!!! Але ж знову з'являться ниючі комуністи яки плакатимуть про те, що це за їх пенсії і т.д., і т.п....
|
|
| |
gika4 | Дата: Неділя, 23.11.2008, 05:20 | Повідомлення # 4 |
Новачок
Репутація: 6
| А мну на свалках хорошо, не дай бог в чистую воду.....еще и Облина с Нэчупарой обидятся.....не надо басейна.....
|
|
| |
Маринка | Дата: Неділя, 23.11.2008, 12:44 | Повідомлення # 5 |
Міс Емоція
Репутація: 36
| Я теж тільки "за", дуже чудова ідея!
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
|
RosTstaff | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 19:41 | Повідомлення # 7 |
Не дуже активний
Репутація: 12
| Я считаю что ето просто не обходимо!!! Сейчас у нас молодёж ростёт равнодушная ко всему кроме того что запрещено. Надо завлекать подростающее поколеняи заниматься улучшениям здоровя, а не его ухудшению. Вокруг нас школьники у которых нет никакой нормальной идеологии, а вот басейн и нормальный преподаватель который сможет заинтересовать спортом молодёж и в то же время убедить что сигареты, спиртное и наркотики енто вовсе не актуально в наше время. Так что надо ету идею с басейном не просто продвигать, а целеустремлённо добиваться!!! Я за вас +++++++++++++++++++++Добавлено (25.11.2008, 19:37) --------------------------------------------- Я считаю что ето просто не обходимо!!! Сейчас у нас молодёж ростёт равнодушная ко всему кроме того что запрещено. Надо завлекать подростающее поколеняи заниматься улучшениям здоровя, а не его ухудшению. Вокруг нас школьники у которых нет никакой нормальной идеологии, а вот басейн и нормальный преподаватель который сможет заинтересовать спортом молодёж и в то же время убедить что сигареты, спиртное и наркотики енто вовсе не актуально в наше время. Так что надо ету идею с басейном не просто продвигать, а целеустремлённо добиваться!!! Я за вас +++++++++++++++++++++ Добавлено (25.11.2008, 19:41) --------------------------------------------- Я считаю что ето просто не обходимо!!! Сейчас у нас молодёж ростёт равнодушная ко всему кроме того что запрещено. Надо завлекать подростающее поколеняи заниматься улучшениям здоровя, а не его ухудшению. Вокруг нас школьники у которых нет никакой нормальной идеологии, а вот басейн и нормальный преподаватель который сможет заинтересовать спортом молодёж и в то же время убедить что сигареты, спиртное и наркотики енто вовсе не актуально в наше время. Так что надо ету идею с басейном не просто продвигать, а целеустремлённо добиваться!!! Я за вас +++++++++++++++++++++
|
|
| |
Grey | Дата: Середа, 26.11.2008, 15:39 | Повідомлення # 8 |
Лікар
Репутація: 15
| БАСЕЙН = освітлення вулиць + безкоштовні ліки хворим дітям + ремонт шкіл + ... ( список досить довгий ). Обирайте P.S. Ви вже, здається, будували реабілітаційний центр - наркоманів поменшало? Скільки там працює спортивних секцій із досвідченими тренерами і інструкторами? Скільки колишніх наркоманів відвідує кінно-спортивну школу?
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 26.11.2008, 19:39 | Повідомлення # 9 |
депутат Полтавської обласної ради
| Дозвольте " 5 копійок" 1. Яка вартість Вашого басейну? 2. За які кошти будівництво? Quote (Ярік) ниючі комуністи яки плакатимуть про те, що це за їх пенсії і т.д., і т.п.... А Ви думаете що всі пенсіонери - комуністи? А не комуністам - пенсіонерам своїх пенсій не жаль? Р.S. Можна мріяти і про космодром та бажано говорити про реальні речі.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 26.11.2008, 21:05 | Повідомлення # 10 |
Професіонал
| Quote (Шкарбан) Можна мріяти і про космодром та бажано говорити про реальні речі. Такі як нова пожарка чи новий центр зайнятості??? Невже в місті це найнагальніші будівлі???
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 26.11.2008, 22:11 | Повідомлення # 11 |
| За потребу будівництва примішення " Центру зайнятості" з Вами згоден, а новобудова пожежній частині- питання дискусійне. Пожежі , нажаль не вибирають коли і де горіти, це стратегічне питання.
|
|
| |
Оксана | Дата: Середа, 26.11.2008, 22:18 | Повідомлення # 12 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Шкарбан, проясніть, будь ласка, недалекій людині: яку стратегічну функцію несе саме новобудова! для оперативної чи профілактичної функції пожежного нагляду?
|
|
| |
Шкарбан | Дата: Середа, 26.11.2008, 22:29 | Повідомлення # 13 |
| А можна простіше? Пожежні частини будуть нести вахти ще дуже довго, а працювати краще в нормальних умовах. Та і я знаю про наміри створення загальної служби допомоги. об"днання медичної. міліцейської, пожежної і аварійних служб.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 26.11.2008, 23:04 | Повідомлення # 14 |
Професіонал
| Мені декілька разів доводилося споглядати роботу наших "рятувальників" чіля чого залишилося враження не надто пиємне про них і зміна їхніх побутових умов праці :lazy2: ситуацію не покращить. Добавлено (26.11.2008, 23:04) --------------------------------------------- Quote (Шкарбан) я знаю про наміри створення загальної служби допомоги. об"днання медичної. міліцейської, пожежної і аварійних служб. Цікаво при їх об'єднанні на кого вони будуть зпихати транспортування покійників так як роблять це зараз???
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Пятниця, 28.11.2008, 10:05 |
|
| |
PROSPERO | Дата: Четвер, 27.11.2008, 18:24 | Повідомлення # 15 |
Новачок
Репутація: 2
| Дуже хотілося б знати ..на які кошти будують пожежну частину..чи не на ті "баснословні" суми, що требують інспектори за пожежну охорону ? (до речі малоефективну як на ту кількість тисяч грн. , що вони зараз потребують на її облаштування)
|
|
| |