ЗА ЩО Я НЕ ЛЮБЛЮ КОБЕЛЯКИ!
|
|
Нереклама | Дата: Неділя, 25.11.2007, 15:57 | Повідомлення # 1 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
Статус: Offline
| Найбільше за міські туалети в жахливому стані, або взагалі їх відсутність. За плітки, які розносяться зі швидкість вітру і розвиваються в геометричній прогресії.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 25.11.2007, 18:37 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| Так,це також дуже розгорнута темаю.Якщо подумати то,у Кобеляках дуже багато "Мусору"-як в прямому так і в переносному значенні цього слова. По-перше це уже як сказала Нереклама:проблема туалетів і спліток. По-друге:наше "чудове" керівництво По-трете:наша міліція Щас по написую тут,різного,а потом не дай бог,ще проблеми будуть.Ну нічого!!!
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:08 | Повідомлення # 3 |
Лікар
Репутація: 15
| Приз в студію!!!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:14 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
Репутація: 16
| Тільки зібралася з думками, щоб написати за що я ЛЮБЛЮ Кобеляки, як приз перенесли в іншу тему
Повідомлення відредагував Оксана - Неділя, 25.11.2007, 19:20 |
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:26 | Повідомлення # 5 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Оксана) Тільки зібралася з думками, щоб написатиза що я ЛЮБЛЮ Кобеляки, як приз перенесли в іншу тему Тут виставлятися має Фиби, я своїх слів назад не беру! Народився в Кобеляках, але зараз живу далеченько і не був там декілька років. Завжди викликав роздратування стан доріг. Не можу зрозуміти слово "Ехо" у назві газети а тепер і сайту - у кобелячан або фантазія бідна або з рідною мовою туго. А ще не люблю за таку рису характеру як "кугутство" - розумійте це слово як хочете - воно не має дослівного перекладу.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:31 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
| Grey, запрошуємо на Батьківщину! Як це - не був декілька років? А Ехо - це вид розповсюдження інформації в Кобеляках
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:34 | Повідомлення # 7 |
Професіонал
Репутація: 18
| Навіть,смішно.Я раніше не задумувалася,що ЕХО,це-слухи,а слухи це не що інше,як плітки. Дороги...На мою думку,проблеми з дорогами як були,так і будуть. Grey:Я трішки не зрозуміла,що означає:"Тут виставлятися має Фиби, я своїх слів назад не беру!" І в решті-решт,навчіть мене робити "Quote"
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 25.11.2007, 19:35 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
| Фібі!!! Grey говорить діло! готуйся
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 25.11.2007, 23:45 | Повідомлення # 9 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Фиби) І в решті-решт,навчіть мене робити "Quote" ВИДІЛЯЄШ ПОТРІБНИЙ ТЕКСТ ДЛЯ ЦИТУВАННЯ, А ПОТІМ НАТИСКАЄШ quoteВНИЗУ ВІКОНЦЯ ПОВІДОМЛЕННЯ. ЯК СПРОБУЄШ - НАПИШИ. ДУМАЮ, ВСЕ У ТЕБЕ ОБОВЯЗКОВО ВИЙДЕ!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Джинн | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 00:30 | Повідомлення # 10 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| Quote (Grey) Не можу зрозуміти слово "Ехо" у назві газети а тепер і сайту - у кобелячан або фантазія бідна або з рідною мовою туго. Да Грею це мабуть у вас з фантазією ТУГО чи БІДНО. Ніколи у голову неприходила "мисля" що "ЕХО" це не слово (укораїнською доречі ВІДЛУННЯ) а звичайна абривіатура. Така ж звичайна як "ЗАЗ" "КрАЗ" "ТОВ" і так далі. Так ось "ЕХО" це три слова які починаються на літери "Е" "Х" "О". Які ці слова я знаю. А от чи знаєте Ви? Подивимось. ЧЕКАЮ НА ЦІКАВІ ВЕРСІЇ. І згодом звичайно напишу справжні три зашифровані слова.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 06:14 | Повідомлення # 11 |
Новачок
Репутація: 4
| Не коректна назва теми. Що не подобається в місті. Що потрібно виправляти. А "за що не люблю" це вже образа.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:22 | Повідомлення # 12 |
Оберіг форуму
| Quote (Лтава) Не коректна назва теми. Що не подобається в місті. Що потрібно виправляти. А "за що не люблю" це вже образа. Може ви мене ще в куток поставете? Як хочу так і називаю тему
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:25 | Повідомлення # 13 |
Новачок
| В куток не поставлю але засумую за вами як за учасником якому симпатизую.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:46 | Повідомлення # 14 |
Оберіг форуму
| Лтава, дякую за симпатію , але сумувати вам навряд чи прийдеться
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 26.11.2007, 22:52 | Повідомлення # 15 |
Новачок
| Я маю на увазі особисте відношення. Сьогодні я знаходжусь у тому прикрасному фізичному і душевному стані ,який дозволяє мені спілкуватися тільки з тими людьми які мене цікавлять. мені здалося що Ви до них належите. шкода якщо помилився.
|
|
| |