ЗА ЩО Я НЕ ЛЮБЛЮ КОБЕЛЯКИ!
|
|
Саруман | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 12:49 | Повідомлення # 106 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 3
Статус: Offline
| Це називаєця - НЕМА ДО ЧОГО ДОЇ....тись. Друззя, давайте помнити шо це місто, а не ліс. І це місто просто кишить зеленою масою. Так шо від кількох гілок зпиляних нічого не пострадає. І насамперед обпилювання гілок - це елементарний догляд за станом вулиць. Каштани кілька разів обпилювались по вул. Леніна. І шо? Херово там щас??? І ще одне. Будь яке дерево стає густішим після спилювання гілок.
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
Ярік | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 13:55 | Повідомлення # 107 |
Новачок
Репутація: 14
| Саруман, по-моєму Ви не розумієте про що пишете... До чого тут ліс?!! Ви ніколи не чули "Київ - місто каштанів", то що, виходить Київ - ліс. А по вулиці леніна каштани сохнуть, будьте уважнішим.Quote (Саруман) Так шо від кількох гілок зпиляних нічого не пострадає. і знову "кілька гілок"...
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 14:39 | Повідомлення # 108 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Quote (Нереклама) Вони стають красивими. Кожного разу усі обурюються цьому спилюванню, а через рік каштан такий як і був. Не один рік пройде і не два щоб вони відновитись змогли, якщо ж не засохнуть після такої "формування крони". Quote (Нереклама) А уявіть, якби каштани взагалі не обпилювали. Ми б давно уже в заростях давно жили. Дивлюсь зараз у вікно - ростуть каштани над дорогою по Огія. Їх ніхто ніколи не обпилював, а чагарників і лісу щось не видно Саруман, пост підкорегуй на наявність цензурних слів. Quote (Саруман) Так шо від кількох гілок зпиляних нічого не пострадає. Уже постраждав сам вигляд міста, думка про жителів Кобеляк як варварів гостей міста + невдоволення багатьох самих мешканців міста. мало?Добавлено (13.01.2009, 14:39) --------------------------------------------- ІМХО підрізати нігті, це не означає відрубати їх з пальцями.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 14:51 | Повідомлення # 109 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (perekos) якщо ж не засохнуть після такої "формування крони". Наведіть приклад хоч одного каштану, який засох
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
perekos | Дата: Вівторок, 13.01.2009, 14:59 | Повідомлення # 110 |
Досвідчений
Репутація: 9
| я не сказав що засох якийсь, я казав що вони мають великий шанс засохнути + жахливий вигляд. хоча я так зрозумів декому це навіть подобається (так вони красивіші). ну це діло смаку.
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 14.01.2009, 13:19 | Повідомлення # 111 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| Quote (Ярік) Ви ніколи не чули "Київ - місто каштанів", то що, виходить Київ - ліс. Ярік, мій дорогий друже, не знаю як ти, а я був у Києві ну дуже багато разів, і до того ж на багатьох столичних вулицях. Повір мені, там каштанів вже не більше, ніж в Кобеляках. Зараз по всіх містах України масово видаляють високоррослі й широколисті каштани, тополі, клени, а саджають (а частіше не саджають) невеличкі декоративні деревця. Quote (Саруман) Друззя, давайте помнити шо це місто, а не ліс. Підтримую.
Сім-сім
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 19:38 | Повідомлення # 112 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| побачила, як обрізали каштани по дорозі біля парку Перемоги , хлопці дійсно трішки перестарались
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 27.01.2009, 00:34 | Повідомлення # 113 |
Професіонал
Репутація: 18
| Друзі, був у командировці в Лубнах. Таких пеньків там немає. (Це за каштани і за наших місцевих вождів). До водохрещі було багато ілюмінації- на деревах, у вітринах магазинів, на вікнах та фасадах установ.Взагалі, відчувалося ,шо новий рік не лише біля головної ялинки а і по всьому городу. Увечері можна сходити в кіно ( кстаті репертуар нехілий). У ДК кожен вечір були якісь масовки. Сопливий молодняк має свою тусовку, щось на подобії "фабрики". Ще у одному клубі були кожен вечір танці для народа від 20-22 до30-35 років.Таких діскотек я небачив років три. Народ отдиха кльово. Бари як у нас- є гроші-будуть випивка і розваги по повній програмі. Понравилося те , що як випадає сніг, то всі чистять тротуари на чолі з радою і горсоветом. Потом ідеш по асфальту і не сковзаєшся. Ціни на хавчик трохи нижчі ніж у нас. А взагалі, спасибі шефу за командіровку - дав можливість заробити грошенят, і подивитись як там народ живе.
|
|
| |
Джинн | Дата: Вівторок, 27.01.2009, 16:53 | Повідомлення # 114 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| mazepas2008, а нічого що лубни як 5 Кобеляк (по населенню). м.Комсомольськ навіть по площі як Кобеляки але жителів у 5 разів більше + заводи, параходи. Так що можна порівнювати? А от що до каштанофобії то я чесно кажучи НЕРОЗУМІЮ наміри міської ради. На мою думку можна вирішувати ці проблеми по-іншому. А взагалі мало в нас АКТИВУ в місті МАЛО!!!!!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
ataskum | Дата: Середа, 28.01.2009, 15:16 | Повідомлення # 115 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| Quote (Джинн) А взагалі мало в нас АКТИВУ в місті МАЛО!!!!! Кобеляки- село, А село воно і в Африці- село.
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 17:06 | Повідомлення # 116 |
| ataskum, та "здарсті" ти шо села не бачив? Полтава не краще село ніж Кобеляки.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Середа, 28.01.2009, 22:15 | Повідомлення # 117 |
Професіонал
Репутація: 15
| Quote (ataskum) Кобеляки- село, А село воно і в Африці- село. В цивілізованому світі е термін МІСТЕЧКО Хоча "Африканці" цього терміну можуть і нез нати
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Середа, 28.01.2009, 22:42 | Повідомлення # 118 |
Професіонал
| Quote (Джинн) mazepas2008, а нічого що лубни як 5 Кобеляк (по населенню). м.Комсомольськ навіть по площі як Кобеляки але жителів у 5 разів більше + заводи, параходи. Так що можна порівнювати? Я порівнював не за площею, чи кількістю населення, а за підходом до організації життя громади, створенням комфортних умов проживання і т.д. Може й село бути охайним, привітним, затишним, а велике місто бути як помийна яма.
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 23:03 | Повідомлення # 119 |
| mazepas2008, ну я б не сказав що у нас "Задрипане" місто. Може і не взірець, але в порівнянні дуже навіть симпатичне. Але це не означає що немає недоліків і проблем. І я б ще так сказав. Які люди таке і місто. (ну звичайно не 100% а переважна більшість)
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Середа, 28.01.2009, 23:21 | Повідомлення # 120 |
Професіонал
| Quote (Джинн) І я б ще так сказав. Які люди таке і місто. (ну звичайно не 100% а переважна більшість) Згоден, але додам, багато чого залежить і від керівництва та активності громади, депутатів. Кобеляки ніколи "задрипаними" не були і не будуть.
|
|
| |