Культурно про місцеву культуру
|
|
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 12.05.2009, 05:45 | Повідомлення # 1 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Обговорення провалу проведення чергового конкурсу краси в рубриці "Афіша" зумовило створення даної сторінки. Запрошую форумчан висловлювати свої думки, пропозиції, побажання, зауваження щодо стану роботи закладів культури в районі, творчості місцевих аматорів сцени, керування галуззю "Культура".
|
|
| |
|
mazepas2008 | Дата: Вівторок, 12.05.2009, 21:03 | Повідомлення # 3 |
Професіонал
| Нормальний концерт сьогодні в клубі. Жаль, що не було про це напередодні реклами. Бачив начальника культури району, він дуже низько стелився перед журі із Полтави.
|
|
| |
polomoy | Дата: Неділя, 21.06.2009, 14:05 | Повідомлення # 4 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Vin potim z cum gyri sche j puv. Na robochomy misci.
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
KING | Дата: Понеділок, 22.06.2009, 19:08 | Повідомлення # 5 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| Ну, може це в його обовязки входе? І постелитися і випити... Робота ж складна, ой ой... Взагалі я так розумію, всі культурні заходи в ДК проводяться тільки з інтузіазму самих працівників та їх знайомих. Начальнику, явно, зовсім по-барабану що і коли там будуть проводити. лиш би виконати норми... хто ж їх таких начальників ставе, мені цікаво?..
|
|
| |
polomoy | Дата: Понеділок, 22.06.2009, 23:23 | Повідомлення # 6 |
Не дуже активний
Репутація: 20
| Quote (KING) хто ж їх таких начальників ставе, мені цікаво? А такі ж самі мудаки, тільки вище. Аж до найвищого.
Надо делать то, что надо, а то, что не надо, - делать не надо.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 28.06.2009, 19:44 | Повідомлення # 7 |
Професіонал
| Чи є сьогодні в місті якісь культмасові заходи до Дня Молоді та Дня Конституції??? Хто знає підкажіть, де проводиться свято??[color=red]
|
|
| |
KING | Дата: Неділя, 28.06.2009, 20:55 | Повідомлення # 8 |
Не дуже активний
Репутація: 22
| Quote (polomoy) А такі ж самі мудаки, тільки вище. Аж до найвищого. Та ладно. чому так грубо? Не всі ж там такі мудаки... сподіваюся... надіюся... Quote (mazepas2008) Чи є сьогодні в місті якісь культмасові заходи до Дня Молоді та Дня Конституції??? Хто знає підкажіть, де проводиться свято?? Шось буде точно. Вилізу в місто, думаю побачу.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Четвер, 13.08.2009, 21:35 | Повідомлення # 9 |
Професіонал
| Quote (KING) Вилізу в місто, думаю побачу Був і я у центрі, але нічого крім слабеньої тусовки біля РЦКД не знайшов. Додано (13.08.2009, 21:35) --------------------------------------------- Чому в бібліотеці не виписано газет і журналів? Невже із тих міліонів що йде на культуру не знайжлося 5-10 тисяч на виписку періодики для читачів?
|
|
| |