Улюблена страва!!!!
|
|
Зуйка | Дата: Неділя, 01.02.2009, 22:42 | Повідомлення # 121 |
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 6
Репутація: 3
Статус: Offline
| Моя улюблина страва це Окорочка запечені з картошкою. Якщо їх правильно зготувати то отримаєш неземне задоволення. Для цього потрібо: 1кг. окорочок порізати середніми шматочками, обкатати в приправах(які ти полюбляєш, я зазвичай в перцеві чорнеому, паприкі, приправа до курки, сешений кріп і сіль та мойонез) . Поті 15картоплин середнього розміре почистити , порізати на 4 шматочки і також викачати у цій приправі. Все це викласти на листик і відправити до духовки . Через 30хв. все готово. Приємного апититу)
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 01.02.2009, 22:44 | Повідомлення # 122 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
| Quote (Зуйка) Моя улюблина страва це Окорочка запечені з картошкою. Якщо їх правильно зготувати то отримаєш неземне задоволення. Для цього потрібо: 1кг. окорочок порізати середніми шматочками, обкатати в приправах(які ти полюбляєш, я зазвичай в перцеві чорнеому, паприкі, приправа до курки, сешений кріп і сіль та мойонез) . Поті 15картоплин середнього розміре почистити , порізати на 4 шматочки і також викачати у цій приправі. Все це викласти на листик і відправити до духовки . Через 30хв. все готово. Приємного апититу) Мммм, аж захотілось посмакувати, може пригостиш колись?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Axel | Дата: Неділя, 01.02.2009, 22:55 | Повідомлення # 123 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 373
Репутація: 9
Статус: Offline
| Накривайте стіл
Краща бібліотека віршів
|
|
| |
|
Axel | Дата: Четвер, 05.02.2009, 15:34 | Повідомлення # 125 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 373
Репутація: 9
Статус: Offline
| Піццца
Краща бібліотека віршів
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Пятниця, 06.02.2009, 20:28 | Повідомлення # 126 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 18
Статус: Offline
| Домашня ковбаса- натурподукт без хімікатів!!!
|
|
| |
Tatyano4ka | Дата: Неділя, 08.02.2009, 21:00 | Повідомлення # 127 |
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 269
Репутація: 9
Статус: Offline
| mazepas2008, погоджуюсь Ми ось на новий рік готували з мамою салат, цікавенький мені дуже сподобався. Салат "Подсолнух" Состав грудка куриная отварная - 200 г, жаренные шампиньоны - 200 г, яйца вареные - 3 шт, сыр - 100 г, желток - 3 шт, маслины без косточек чипсы Приготовление Салат укладываем слоями, каждый слой покрывая майонезом, в следующей последовательности: 1) измельченная куриная грудка 2) жаренные шампиньоны 3) тертые яйца на крупной терке 4) сыр, тертый на крупной терке 5) желтки, раздавленные вилкой (поливать майонезом ЭТОТ слой не надо) Режем маслины на 4 части и сверху укладываем на салат. салат убрать в холодильник на 12 часов, перед подачей на стол по краям салата разложить чипсы в форме подсолнуха и в серединку посыпать тертый желток. Це я з нету щоб довго не друкувати, але ми взяли не олівки а чорну ікру, то із ікрою виходить смачніше. Спробуйте
Самое большое щастье в жизни - уверенность в том, что тебя любят!!!
Повідомлення відредагував Tatyano4ka - Неділя, 08.02.2009, 21:01 |
|
| |
mazepas2008 | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 16:38 | Повідомлення # 128 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 18
Статус: Offline
| Найкраще- сальце+ самогончик.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Четвер, 05.03.2009, 11:09 | Повідомлення # 129 |
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
| Quote (mazepas2008) Найкраще- сальце+ самогончик. Також подобаеться картопля з маринованими окорочками в духовці запечена))Мммммммм, смакота))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |
Маринка | Дата: Четвер, 05.03.2009, 11:19 | Повідомлення # 130 |
Міс Емоція
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1610
Репутація: 36
Статус: Offline
| Quote (Нереклама) Моя улюблина страва це Окорочка запечені з картошкою. Якщо їх правильно зготувати то отримаєш неземне задоволення. Для цього потрібо: 1кг. окорочок порізати середніми шматочками, обкатати в приправах(які ти полюбляєш, я зазвичай в перцеві чорнеому, паприкі, приправа до курки, сешений кріп і сіль та мойонез) . Поті 15картоплин середнього розміре почистити , порізати на 4 шматочки і також викачати у цій приправі. Все це викласти на листик і відправити до духовки . Через 30хв. все готово. Приємного апититу) Таким ти ще голодного первокурсника не кормилпа!!!!!!!!!=))))Коли виправимо цю помилку????
Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 05.03.2009, 14:09 | Повідомлення # 131 |
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Повідомлень: 125
Репутація: 5
Статус: Offline
| Quote (Маринка) Коли виправимо цю помилку? Не відкладай у довгий ящик, давай сьогодні!
|
|
| |
Xsenya07 | Дата: Середа, 04.03.2020, 08:18 | Повідомлення # 132 |
Новачок
Група: Новачки
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
| Из самый любимых наверное ничего то толком и нет. Но там очень люблю выпечку, что на попе отражается)))
|
|
| |
DenEXO | Дата: Четвер, 15.08.2024, 11:40 | Повідомлення # 133 |
Новачок
Група: Новачки
Повідомлень: 42
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я багато усього люблю попоїсти, але що просто корисно та смачно так це смажені кабачки: Інгредієнти:- 2 середніх кабачки
- 2-3 ст. л. олії (рослинної або оливкової)
- 1-2 зубчики часнику (за бажанням)
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
- 1 ч. л. сушеного орегано або базиліка (за бажанням)
- Свіжа зелень (кріп, петрушка) для прикраси (за бажанням)
Приготування:Підготуйте кабачки:- Помийте кабачки і наріжте їх на кружечки або півкола товщиною приблизно 0.5 см. Якщо кабачки великі і мають тверді насіння, розріжте їх навпіл і видаліть насіння перед нарізанням.
Приготуйте сковороду:- Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте олію. Дайте їй нагрітися.
Смажте кабачки:- Вкладете нарізані кабачки в гарячу сковороду в один шар. Не перевантажуйте сковороду, щоб кабачки рівномірно обсмажились. Смажте з одного боку до золотистого кольору (приблизно 2-3 хвилини), потім переверніть і смажте з іншого боку ще 2-3 хвилини.
Додайте аромат:- Якщо використовуєте часник, наріжте його тонкими скибочками і додайте в сковороду разом з кабачками за кілька хвилин до закінчення приготування, щоб він не пригорів.
- Приправте смажені кабачки сіллю, чорним перцем і сушеними травами (орегано, базилік) за смаком.
Подача:- Викладіть готові кабачки на тарілку і посипте свіжою зеленню за бажанням.
Смажені кабачки добре поєднуються з різними соусами і можуть служити як гарнір до м’яса, риби або як самостійна закуска. Смачного!
https://radiowave.com.ua/
|
|
| |