Субота, 21.12.2024, 15:47
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Модератор форуму: Нереклама  
Улюблена страва!!!!
ЗуйкаДата: Неділя, 01.02.2009, 22:42 | Повідомлення # 121
Новачок
Група: Продвинуті
Повідомлень: 6
Репутація: 3
Статус: Offline
Моя улюблина страва це Окорочка запечені з картошкою. Якщо їх правильно зготувати то отримаєш неземне задоволення.
Для цього потрібо: 1кг. окорочок порізати середніми шматочками, обкатати в приправах(які ти полюбляєш, я зазвичай в перцеві чорнеому, паприкі, приправа до курки, сешений кріп і сіль та мойонез) . Поті 15картоплин середнього розміре почистити , порізати на 4 шматочки і також викачати у цій приправі. Все це викласти на листик і відправити до духовки . Через 30хв. все готово. Приємного апититу) yes

 
НерекламаДата: Неділя, 01.02.2009, 22:44 | Повідомлення # 122
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (Зуйка)
Моя улюблина страва це Окорочка запечені з картошкою. Якщо їх правильно зготувати то отримаєш неземне задоволення. Для цього потрібо: 1кг. окорочок порізати середніми шматочками, обкатати в приправах(які ти полюбляєш, я зазвичай в перцеві чорнеому, паприкі, приправа до курки, сешений кріп і сіль та мойонез) . Поті 15картоплин середнього розміре почистити , порізати на 4 шматочки і також викачати у цій приправі. Все це викласти на листик і відправити до духовки . Через 30хв. все готово. Приємного апититу)

Мммм, аж захотілось посмакувати, може пригостиш колись? :D




"Життя - це шанс на щастя."

 
AxelДата: Неділя, 01.02.2009, 22:55 | Повідомлення # 123
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 373
Репутація: 9
Статус: Offline
Накривайте стіл :D


Краща бібліотека віршів
 
PePeL-soNДата: Четвер, 05.02.2009, 09:01 | Повідомлення # 124
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Полюбляю готуакти картоплю в горшиках)))Мммммммммм....Смакота)) %) :D


Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
AxelДата: Четвер, 05.02.2009, 15:34 | Повідомлення # 125
Досвідчений
Група: Продвинуті
Повідомлень: 373
Репутація: 9
Статус: Offline
Піццца yes


Краща бібліотека віршів
 
mazepas2008Дата: Пятниця, 06.02.2009, 20:28 | Повідомлення # 126
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 18
Статус: Offline
Домашня ковбаса- натурподукт без хімікатів!!! :D
 
Tatyano4kaДата: Неділя, 08.02.2009, 21:00 | Повідомлення # 127
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 269
Репутація: 9
Статус: Offline
mazepas2008, погоджуюсь yes
Ми ось на новий рік готували з мамою салат, цікавенький мені дуже сподобався.
Салат "Подсолнух"

Состав
грудка куриная отварная - 200 г,
жаренные шампиньоны - 200 г,
яйца вареные - 3 шт,
сыр - 100 г,
желток - 3 шт,
маслины без косточек
чипсы

Приготовление
Салат укладываем слоями, каждый слой покрывая майонезом, в следующей последовательности:
1) измельченная куриная грудка
2) жаренные шампиньоны
3) тертые яйца на крупной терке
4) сыр, тертый на крупной терке
5) желтки, раздавленные вилкой (поливать майонезом ЭТОТ слой не надо)
Режем маслины на 4 части и сверху укладываем на салат. салат убрать в холодильник на 12 часов, перед подачей на стол по краям салата разложить чипсы в форме подсолнуха и в серединку посыпать тертый желток.

Це я з нету щоб довго не друкувати, але ми взяли не олівки а чорну ікру, то із ікрою виходить смачніше. Спробуйте ;) :D

Прикріплення: 3745199.jpg (55.6 Kb)



Самое большое щастье в жизни - уверенность в том, что тебя любят!!!

Повідомлення відредагував Tatyano4ka - Неділя, 08.02.2009, 21:01
 
mazepas2008Дата: Понеділок, 23.02.2009, 16:38 | Повідомлення # 128
Професіонал
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 18
Статус: Offline
Найкраще- сальце+ самогончик.
 
PePeL-soNДата: Четвер, 05.03.2009, 11:09 | Повідомлення # 129
Барабаніст
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1434
Репутація: 32
Статус: Offline
Quote (mazepas2008)
Найкраще- сальце+ самогончик.

yes
Також подобаеться картопля з маринованими окорочками в духовці запечена))Мммммммм, смакота))



Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!




 
МаринкаДата: Четвер, 05.03.2009, 11:19 | Повідомлення # 130
Міс Емоція
Група: Продвинуті
Повідомлень: 1610
Репутація: 36
Статус: Offline
Quote (Нереклама)
Моя улюблина страва це Окорочка запечені з картошкою. Якщо їх правильно зготувати то отримаєш неземне задоволення. Для цього потрібо: 1кг. окорочок порізати середніми шматочками, обкатати в приправах(які ти полюбляєш, я зазвичай в перцеві чорнеому, паприкі, приправа до курки, сешений кріп і сіль та мойонез) . Поті 15картоплин середнього розміре почистити , порізати на 4 шматочки і також викачати у цій приправі. Все це викласти на листик і відправити до духовки . Через 30хв. все готово. Приємного апититу)

Таким ти ще голодного первокурсника не кормилпа!!!!!!!!!=))))Коли виправимо цю помилку????



Життя потрібно прожити так,щоб було не соромно за марно прожиті роки...
 
ataskumДата: Четвер, 05.03.2009, 14:09 | Повідомлення # 131
Не дуже активний
Група: Продвинуті
Повідомлень: 125
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (Маринка)
Коли виправимо цю помилку?

Не відкладай у довгий ящик, давай сьогодні!


 
Xsenya07Дата: Середа, 04.03.2020, 08:18 | Повідомлення # 132
Новачок
Група: Новачки
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Из самый любимых наверное ничего то толком и нет. Но там очень люблю выпечку, что на попе отражается)))
 
DenEXOДата: Четвер, 15.08.2024, 11:40 | Повідомлення # 133
Новачок
Група: Новачки
Повідомлень: 42
Репутація: 0
Статус: Offline
Я багато усього люблю попоїсти, але що просто корисно та смачно так це смажені кабачки:
Інгредієнти:
  • 2 середніх кабачки
  • 2-3 ст. л. олії (рослинної або оливкової)
  • 1-2 зубчики часнику (за бажанням)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • 1 ч. л. сушеного орегано або базиліка (за бажанням)
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка) для прикраси (за бажанням)

Приготування:
  • Підготуйте кабачки:
    • Помийте кабачки і наріжте їх на кружечки або півкола товщиною приблизно 0.5 см. Якщо кабачки великі і мають тверді насіння, розріжте їх навпіл і видаліть насіння перед нарізанням.


  • Приготуйте сковороду:
    • Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте олію. Дайте їй нагрітися.


  • Смажте кабачки:
    • Вкладете нарізані кабачки в гарячу сковороду в один шар. Не перевантажуйте сковороду, щоб кабачки рівномірно обсмажились. Смажте з одного боку до золотистого кольору (приблизно 2-3 хвилини), потім переверніть і смажте з іншого боку ще 2-3 хвилини.


  • Додайте аромат:
    • Якщо використовуєте часник, наріжте його тонкими скибочками і додайте в сковороду разом з кабачками за кілька хвилин до закінчення приготування, щоб він не пригорів.
    • Приправте смажені кабачки сіллю, чорним перцем і сушеними травами (орегано, базилік) за смаком.


  • Подача:
    • Викладіть готові кабачки на тарілку і посипте свіжою зеленню за бажанням.


    Смажені кабачки добре поєднуються з різними соусами і можуть служити як гарнір до м’яса, риби або як самостійна закуска. Смачного!


    https://radiowave.com.ua/
  •  
    • Сторінка 9 з 9
    • «
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    Пошук:

    Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    xkristinaxbond
    Зареєстрований - 01:48

    AleX_Stasiuk
    Зареєстрований - 14:18

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net