В гостях у Нереклами. КІМНАТА АНГЕЛІВ
|
|
Нереклама | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 18:07 | Повідомлення # 1 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
Статус: Offline
| Заходьте дорогі гості! Змінила амплуа кімнати. Тепер це кімната АНГЕЛІВ, а точніше - АНГЕЛОЧКІВ. З релігією це не пов'язано. Просто - стан душі. Якщо у вас є фото янголятка поділіться. Дякую, що завітали до моєї кімнати.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Фиби | Дата: Пятниця, 25.01.2008, 19:18 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| Нерекламо про що тут буде іти мова?
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Фиби | Дата: Субота, 26.01.2008, 12:24 | Повідомлення # 3 |
Професіонал
| На даний момент немає...
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 27.01.2008, 10:17 | Повідомлення # 4 |
Професіонал
| Блін,я уже забула коли читала книги Ну крім домашньої літератури Зараз читаю Мастер і Маргарита,важкуватий твір,потрібно коли читаєш,не відволікатись,а то нічого і не зрозумієш
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 27.01.2008, 10:37 | Повідомлення # 5 |
Новачок
Репутація: 3
| Читати раджу інтелектуальну літературу (Федір Достоєвський - "Преступление и наказание", Еміль Золя - "Творчество", Карлос Кастанеда - "Учения дона Хуана", Еріх Марія Ремарк - "Черный обелиск", Габріель Гарсіа Маркес - "Сто лет одиночества"). Це тільки наприклад, бо багатьох достойних письменників я пропустив. Єдине, чого нікому не пораджу, так це читати "жіночі детективи" (хі-хі, навіть назва жанру викликає сумніви в якості) або щось сучасно-філософське (типу Пауло Коельо). Повірте, нема в цих творах нічого, окрім пережовувань давно відкритих істин (все тими ж Достоєвським, Ніцше та Монтенєм). Пам’ятайте, що ці твори орієнтовані на масові продажі, і читаючи їх, ви не здобуваєте нічого для себе, а тільки "годуєте" письменника. Тож не марнуйте дорогоцінний час на пусту писанину.
Весна будет когда-нибудь завтра...
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 27.01.2008, 10:41 | Повідомлення # 6 |
Новачок
| Quote (Фиби) потрібно коли читаєш,не відволікатись,а то нічого і не зрозумієш Фиби, а так завжди, коли читаєш щось достойне, а не "тра-ля-ля тополя"
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 27.01.2008, 10:45 | Повідомлення # 7 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Саруман) Карлос Кастанеда - "Учения дона Хуана" Книги про наркоманів читати не рекомендую - шкідливо для здоров"я!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
Саруман | Дата: Неділя, 27.01.2008, 10:53 | Повідомлення # 8 |
Новачок
| Grey, а для мене чомусь не шкідливо було. Так може справа не у творі, а в читачеві? Та і книга та далеко не про наркоманів, а про мексиканських індіанців, в традиції яких входить вживання психотропних кактусів та грибів. Це можна порівняти із "любов’ю" нашого народу до горілочки.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 27.01.2008, 11:07 | Повідомлення # 9 |
Лікар
| Quote (Саруман) Це можна порівняти із "любов’ю" нашого народу до горілочки Ну це Ви загнули. Як алкогольне зп"яніння можна порівнювати з містично-езотеричними обрядами індіанських шаманів?
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 27.01.2008, 17:35 | Повідомлення # 10 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Нереклама) Колись зачитувалась книгами Стівена Кінга... Читали щось? Моєю першою прочитаною книгою була "Керри" - чесно кажучи вражає. Я читала Кінга давно, мені , чесно кажучи, краще його фільми дивитися. Зараз захоплююся Марією Матіос. Раджу почитати. Нереклама, а ти що наразі читаєш?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 27.01.2008, 19:02 | Повідомлення # 11 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (Grey) Книги про наркоманів читати не рекомендую - шкідливо для здоров"я! Ну це Ви дійсно загнули ))) Я давно помітив, що всі, хто не читав, або вхопив лише декілька сторінок К.Кастанеди, поголовно вважає, що Кастанеда пише про наркоманів)) Прочитайте краще. Я прочитав його усі 10 книг. І запевняю Вас, що ті книги зовсім про інше. Не буду пояснювати для чого автор описував примінення галюциногенів... все написано в тих книгах. І до речі, я не вживаю і не збираюсь вживати наркотики
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 27.01.2008, 20:47 | Повідомлення # 12 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (Нереклама) EVA, "Игры в которые мы играем" Эрик Берн. А ти? "Майже ніколи не навпаки" , автор Марія Матіос. Паралельно читаю підручник із загального мовознавства ))) готуюсь до сесії ))
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 20:01 | Повідомлення # 13 |
Лікар
| Quote (Нереклама) Мені теж біохімію треба підчитати Тарасенко? - Настоящий студент - это не тот человек, который задается вопросом, какой сегодня экзамен, а тот, который интересуется у народа, что за экзамен он сегодня сдал.
|
|
| |
Grey | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:40 | Повідомлення # 14 |
Лікар
| Quote (Нереклама) Grey, а ви що останнім часом читали? Може для Вас і дивно, але про Тома Сойера.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 28.01.2008, 22:50 | Повідомлення # 15 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (Grey) Може для Вас і дивно, але про Тома Сойера. Чому ж дивно? Буває.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |