Кімната oleksiy-я 11
|
|
Grey | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 20:34 | Повідомлення # 31 |
Лікар
Група: Продвинуті
Репутація: 15
Статус: Offline
| oleksiy11, Ви досить погано слідкуєте за інформацією, яку я про себе розповідаю. Я ніколи не приховував, що я працюю лікарем швидкої допомоги у місті, що купив собі маленький будинок у селі, який уже понад 10 років доводжу до ладу за рахунок зарплати та доходів з присадибної ділянки: сад, ягідник на 100 кущів смородини, вирощування саджанців... Інколи надаю платні медпослуги, як медсестра... Так що, вибачте, єдине, що приховую - своє справжнє ім"я. Дехто з форумчан навіть має номер мого мобільного Готовий відповісти на будь-яке питання. Повірте, чекати довго не будете P.S. Бідним себе ніколи не вважав. Гроші для мене - не мета, а інструмент досягнення мети!
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
Повідомлення відредагував Grey - Пятниця, 22.02.2008, 20:36 |
|
| |
Оксана | Дата: Пятниця, 22.02.2008, 20:51 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Репутація: 16
| oleksiy11, Добрий вечір! По-перше, Grey дійсно має мобільний По-друге, питання до Сашка про квартиру абсолютно нормальне. Grey же не питає за які доходи квартира в Києві була придбана. Всім буде цікаво почути відповідь, приклад для інших. Якщо Бог вирішує житлові питання в Києві, то в Кобеляках - це просто справа техніки + відвідування цікавих зустрічей в С/г управлінні. Я залюбки почитаю відповідь ( якщо це не службове житло і не історія про бабцю, тещу і т.д. І не ображайся за флуд в твоїй кімнаті (за гостями завжди приходиться прибирати )
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Неділя, 24.02.2008, 13:57 | Повідомлення # 33 |
Професіонал
| Добрий день Оксано і Грею!!! Вибачаюся що несвоєчасно відповідаю. Quote (Оксана) І не ображайся за флуд в твоїй кімнаті (за гостями завжди приходиться прибирати ) А навіщо ще потрібна своя кімната як не для спілкування з друзями Вибачайте Грею за мій дещо різкий пост але ваші пости я зрозумів саме як Quote (Оксана) за які доходи квартира в Києві була придбана Якщо це нетак то щераз перепрошую Я свій відповідний пост вже відрегадував Сподіваюсь Оксана вибачить мені за плагіат З повагою Олексій!!!
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Неділя, 24.02.2008, 13:59 |
|
| |
Оксана | Дата: Неділя, 24.02.2008, 19:10 | Повідомлення # 34 |
Досвідчений
| Quote (oleksiy11) Я свій відповідний пост вже відрегадував Сподіваюсь Оксана вибачить мені за плагіат Звичайно! Плагіат - не завжди погано. Значить ти зі мною згоден, якщо просто повторив мої слова. А взаєморозуміння - це класно oleksiy11, А для тебе питання власного житла зараз актуальне?
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Неділя, 24.02.2008, 20:27 | Повідомлення # 35 |
Професіонал
| Quote (Оксана) oleksiy11, А для тебе питання власного житла зараз актуальне? Я зараз живу з батьками, змоги придбати житло немаю, нагальної потреби в ньому теж покищо нема але голова поболює как быть
Звiдкiль вiтри iсторiї гудуть- Чито iз Заходу, чи просто десь iз Сходу? Iз Кобеляк гудуть, Iз Кобеляк гуде той вiтер неспокiйний. Колись вiн сам за все промовить слово, Колючий, неминучий i постiйний Skype - olekciy11
Повідомлення відредагував oleksiy11 - Четвер, 06.03.2008, 11:38 |
|
| |
Оксана | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 20:06 | Повідомлення # 36 |
Досвідчений
| oleksiy11, привіт! А уяви ситуацію: ти одружуєшся. Як забезпечити родину власним житлом? (без допомоги батьків і спадщини). Скільки я знаю молодих сімей - житлове питання найпроблемніше Який вихід? Жаль, що Сашко не дав відповіді як це робиться з Божою поміччю....
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Вівторок, 26.02.2008, 21:40 | Повідомлення # 37 |
Професіонал
| Quote (Оксана) Який вихід? Вихід є завжди просто ми незавжди його знаходимо Можна для початку придбати шевченківську хатинку десь скажімо на зарічці а потім діяти по можливості, такий варіант реальний але для більшості він просто неприйнятний
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 02.03.2008, 20:34 | Повідомлення # 38 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| oleksiy11, привіт! Як справи? Як життя?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Неділя, 02.03.2008, 20:59 | Повідомлення # 39 |
Професіонал
| Привіт Єво, в мене все чудово. А ти як відстрілялася?
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 02.03.2008, 21:04 | Повідомлення # 40 |
Цікава особистість
| Quote (oleksiy11) Привіт Єво, в мене все чудово. А ти як відстрілялася? Остання сесія найкраща! Все здала добре, відмінно, залишились попереду іще держіспити.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
oleksiy11 | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 06:23 | Повідомлення # 41 |
Професіонал
| Quote (EVA) залишились попереду іще держіспити А вони скоро?
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 23:50 | Повідомлення # 42 |
Цікава особистість
| Quote (oleksiy11) А вони скоро? Олексію, ще й як скоро! Через місяць уже. Як встигунути підготуватися - навіть не уявляю.
|
|
| |
Оксана | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:46 | Повідомлення # 43 |
Досвідчений
| oleksiy, привіт! А чому 11?
|
|
| |
EVA | Дата: Середа, 19.03.2008, 11:39 | Повідомлення # 44 |
Цікава особистість
| Quote (Оксана) oleksiy, привіт! А чому 11? Оксанко, прикинь, я теж задавала це питання! Думаю, господар кімнати відповість ))
|
|
| |
Оксана | Дата: Субота, 22.03.2008, 07:06 | Повідомлення # 45 |
Досвідчений
| EVA, значить форум вже "підріс", якщо питання дублюються. Або моя неуважність Але Олексій вперто не відповідає, тому пропоную нам спробувати розшифрувати його нік Варіант 1. 11 з"явилось при спробі знайти вільний логін при реєстрації, скажімо, поштового ящика. Щоб не заморочуватись, народ додає до буквенної частини цифри (навіть в мене присутні цифри в логіні ). Хто продовжить?
|
|
| |