Наскільки мені відомо є але я з ними не знайомий Добавлено (28.01.2008, 19:31)
---------------------------------------------
По посту № 7
Джинне я багато в чому з тобою згоден але:
Quote (Джинн)
Як би кожен мислив як ти то що б було. Ми б так і непобачили непочули в житті нічого 10.000-100.000 витворів мистецтва і культурної спадщини так і недійшли б до нас сучасників. Бо потрапивши якась інформація до тебе обмежена для багатьох бажаючих побачити і почути.
Завдяки таким як я ці сотні тисяч творів мистецтва і культурної спадщини і були збережині. Якби не такі як я ці речі і залишилисяб мотлохом їх би викинули, спалили здали на металолом чи порсто спаплюжили, зрозумій до мене попадають уже пропащі предмети, людям уже всерівно що з цими предметами буде далі . В наших "культурних" немає нічого святого. Люди приносять мені тіки тому що я плачу ГРОШІ (ЗВИЧАЙНО БУВАЮТЬ ВИПАДКИ КОЛИ ЛЮДИНА ПРОСТО ПИНОСИТЬ ВЕЩ І КАЖЕ МОЛ НА ТОБІ МЕНІ ВОНО ВСЕРІВНО НЕПОТРІБНЕ ЕЛЕ ТАКІ ВИПАДКИ ОДИНИЧНІ). Невжне ти вважаєш що краще хай воно все згине чим потрапить до такого скупердяя як я.
Quote (Джинн)
От скажи будь-ласка чому багаті люди у музеї дорогущі витвори мистецтв віддають БЕЗКОШТОВНО! а між колекціонерами продають????
А ці багатії де взяли твори мистетцтва чи не в таких як я. А віддають безкоштовно бо це пристижно це я кажуть білий піар
Quote (Джинн)
Створи тоді музей де кожен бажаючий зміг би подивитися і теж отримати від цього задоволення. І хай всі знають що Олексій непросто хороша людина, а справжній колекціонер і поціновувач старини. А так ти просто скупий ігоїст. Ти говориш однодумців мало. А я скажу ти помиляєшся. Просто ти сам винен що тебе люди так сприймають. Ти для них скупщик антикваріату і скупердяй. Бо як може бути інакше коли люди навіть небачать тих витворів мистецтва які потрапляють до тебе в руки.
Колись в Кобеляках жив Кулик Олексій Іванович (мій тёзка) створив він у 1979році музей мав він у своїх фондах більше двох тисяч експонатів, важається що до того такого музєю в Україні небуло. за два десятки років свого існування музей був удостоєний звання народного.... і що ви думаєте було далі ніколи невгадаєте а було ось що будівлю музею захопила авторитетна організація а всі експонати були кинуті в сирий підвал...
Олексій Іванович помер 23 березня 2002 року, одного дня недоживши до свого 55-річча... як ви думаєте чому
Quote (Джинн)
Тож будь щирим і щедрим і до тебе народ потягнеться.
І вже тягнеться мою діяльність оголосили комерційною вгадайте хто
Quote (Джинн)
Поглянь на Бобрищева той теж скупердяй страшний і то....... копіями ділиться, книжки випускає.
Ти ці книжки читав? А для пристойної книжки про місто і я б поділився.
Quote (Джинн)
Думаю ти мене зрозумієш, виправишся
Нажаль Джинне не зараз але всеж ящо хто хоче помилуватися старовинними видами міста сходіть у музей ціна просто сміхотворна 0.50 грн. заразом і музей матеріально підтримаєте