PsevdoNimB - Лабораторія звуку
|
|
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 03.04.2008, 09:11 | Повідомлення # 76 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 28
Статус: Offline
| Нереклама, дякую тобі за зацікавленість Чесно кажучи, сам вже хочу себе побачити на тій сцені, бо без реальної практики квітка творчості в'яне (я не переборщив з лірикою?))) Якщо будемо виступати в найближчі часи на Полтавщині, то я з неприхованою радістю про це повідомлю! Та й Ваня не буде сильно скромнічати )))
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Середа, 09.04.2008, 09:14 |
|
| |
Оксана | Дата: Четвер, 03.04.2008, 21:10 | Повідомлення # 77 |
Досвідчений
Репутація: 16
| PsevdoNimB, Ти пронуєш чи просто шукаєш собі заміну, щоб з почуттям виконаного обов"язку піти?
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 07:52 | Повідомлення # 78 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Репутація: 19
| PsevdoNimB, потрібна твоя консультація як спеціаліста (чисто по темі)
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 13:12 | Повідомлення # 79 |
Досвідчений
| Джинн, із задоволенням спробую допомогти, якщо зможу
|
|
| |
Джинн | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 14:42 | Повідомлення # 80 |
| Дякую що невідмовив. Мені треба записати звичайну розмову а також з телефону на комп, (по можливості в МР-3) за допомогою чого я можу це зробити (чим, якою прожкою) Бо вже пробував писати різними способами і приладами чомусь виходить тихо. Точніше треба дуже близько до мікрофона говорити і голоснувато говорити щоб записало. А припустимо шепочучи або на відстані 2-3 метрів від мікрофону майже нічого нечути. Вже перелопатив усі настройки віндовса і звуковухи нічого не допомагає. ХЗ. Треба хороший мікрофон? Чи спеціальну звуковуху. Незнаю толком в чому причина.
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 05.04.2008, 15:51 | Повідомлення # 81 |
Досвідчений
| Джинн, чесно кажучи, з подібним питанням я ще не стикався. Але я б писав телефонну розмову через модем. Гадаю, що булаб найкраща якість і одинаково чути обох співрозмовників. Тобто телефонувати через модем і розмовляти через мікрофон (до лінійного входу). Записувати звуковим редактором, наприклад Саундфорж чи Вейвлаб.
|
|
| |
Джинн | Дата: Субота, 05.04.2008, 16:07 | Повідомлення # 82 |
| PsevdoNimB, з телефоном зрозумів. А от з розмовою вживущо робити.????
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 05.04.2008, 17:12 | Повідомлення # 83 |
Досвідчений
| Джинн, а диктофони навіщо? У мене флешка BenQ - пречудово пише зразу у mp3-формат (128kbit/s). Чудова якість і чуттєвість мікрофону. Але є й багато флешок, які пишуть безобразно, як мобілки Добавлено (05.04.2008, 17:12) --------------------------------------------- під словом "флешка" я звичайно ж мав на увазі мр3-плеєр із флеш-пам'яттю
|
|
| |
Джинн | Дата: Субота, 05.04.2008, 17:36 | Повідомлення # 84 |
| PsevdoNimB, та це нажаль я знаю, просто хотів на комп зразу писати. але дякую і за таку пораду (доречі скільки гіг твій диктофон, і яка модель? )
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Джинн | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 00:10 | Повідомлення # 85 |
| щось ти запрацювався
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 11:54 | Повідомлення # 86 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Привіт Колего))))Як справи?))Що нового?)) В мене до тебе питання: Грав коли небудЬ на "Кардані"??
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
Повідомлення відредагував PePeL-soN - Понеділок, 07.04.2008, 14:33 |
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 14:42 | Повідомлення # 87 |
Досвідчений
| у мене модель стара, але надійна і якісна. Назву навіть не пам'ятаю... Щось там наче Joybee 1100... Пам'яті лише на 256 Мб, але для плеєра більше і не треба. Бо чим більше закачаєш, тим менше шансів, що послухаєш Від фірми BenQ майже всі плеєри пишуть якісний звук на диктофон. Про решту не знаю. Але, якщо бітрейт запису 32 чи 64, то зрозуміло, що ні про яку якість і мови бути не може. Потрібно шукати плеєр, щоб писав не менш, ніж 128. Quote (PePeL-soN) В мене до тебе питання: Грав коли небудЬ на "Кардані"?? Та грав. В принципі річ вигідна незалежно від стилю музики. Колись таки куплю, хоча особливої необхідності зараз не бачу - тільки тягатися... Іще з карданом можна розучитися грати на одній педалі )))
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 07.04.2008, 14:51 | Повідомлення # 88 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) Та грав. Важко Сашко???? Я в Арії(муз. маг. в Полтаві)Бачив Tama "Iron Cobra" стояла за 2850 грн.(чесно кажучи укусила мене ціна)..І якась(маде ін підвал напевне), Maxton напевне 700...ТО це білЬш реально вихватити...Але це було давненЬко....Потрібно б поїхати, провідати Вітька і Арію))Давно не був..
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Середа, 09.04.2008, 07:49 | Повідомлення # 89 |
Досвідчений
| Quote (PePeL-soN) Важко Сашко???? Якщо звикнути то навпаки - дуже легко. Але мені не зовсім подобається, коли хайхет не контролюється в грі (бо ліва нога на кардані). Тобто даблбіт мене приваблює для короткочасної гри якихсь брейків з двойною бочкою. А саму постійну "машину" без хета вести не зручно.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Середа, 09.04.2008, 08:07 | Повідомлення # 90 |
Барабаніст
| Quote (PsevdoNimB) коли хайхет не контролюється в грі Тааааак, напрЯжненЬко і самОму))
|
|
| |