PsevdoNimB - Лабораторія звуку
|
|
Фиби | Дата: Вівторок, 29.01.2008, 15:36 | Повідомлення # 16 |
Професіонал
Група: Продвинуті
Репутація: 18
Статус: Offline
| Ну я надіюсь,що у нас на форумі є справжні чоловіки,і вони не змусять,мені самій тягти важкий багаж)))
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
Нереклама | Дата: Середа, 30.01.2008, 11:57 | Повідомлення # 17 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| PsevdoNimB,а що ти можеш сказати про реп?
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Середа, 30.01.2008, 16:47 | Повідомлення # 18 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Нереклама, Йо! )))) Я не знавець репу, бо не афрокобелячанин )) Я нічого не маю проти національної музики негрів. Хай собі співають чи читають (як це у них кажеться) Але не розумію білих хлопців, які намагаються корчити з себе негрів. Без негритянського відчуття в них виходить пародія на реп. В принципі, коли я чую досконалий чорний реп, то дизгармонії сприйняття в мене не виникає. Все на своєму місці. А от коли "білий" реп.... брбрбрбрбрррр... яка гидота )))) Та ще й коли там валить така агресія в текстах...
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 00:48 | Повідомлення # 19 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| PsevdoNimB, це - для тебе!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 08:52 | Повідомлення # 20 |
Досвідчений
| EVA, Дякую, хоч і не барабани, але теж нелегенький інструмент ))
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 12:58 | Повідомлення # 21 |
Цікава особистість
| PsevdoNimB, я завжди мріяла крім фортепіано опанувати гру на гітарі. Як гадаєш, мені не пізно вчитись? І чи можливо у двадцятирічному віці здійснити давню мрію і опанувати гітару?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Четвер, 31.01.2008, 13:53 | Повідомлення # 22 |
Досвідчений
| EVA, Висоцький почав творити в пізнішому віці ) Як може бути пізно робити те, чого хоче душа? Займайтеся улюбленою справою (якщо не нікому не шкодить) і отримуйте насолоду!
Повідомлення відредагував PsevdoNimB - Четвер, 31.01.2008, 13:54 |
|
| |
Фиби | Дата: Четвер, 31.01.2008, 19:56 | Повідомлення # 23 |
Професіонал
| Quote (EVA) PsevdoNimB, я завжди мріяла крім фортепіано опанувати гру на гітарі. У нас ніби спільні думки)) Сама хочу навчитися іграти на гітарі,от чи навчуся,хтозна)) Треба буде колись спробувати
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 21:51 | Повідомлення # 24 |
Цікава особистість
| Quote (Фиби) У нас ніби спільні думки)) Сама хочу навчитися іграти на гітарі,от чи навчуся,хтозна)) Треба буде колись спробувати Фиби, будем учитися разом! У PsevdoNimBа візьмемо приватні уроки ))
|
|
| |
vik | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:06 | Повідомлення # 25 |
Новачок
Репутація: 3
| Quote (EVA) І чи можливо у двадцятирічному віці здійснити давню мрію і опанувати гітару? Спорим, що навіть не почнеш учитись? Мрії не здійсняються.
Повідомлення відредагував vik - Четвер, 31.01.2008, 23:08 |
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:12 | Повідомлення # 26 |
Цікава особистість
| Quote (vik) Спорим, що навіть не почнеш учитись? Мрії не здійсняються. vik, чому ні?
|
|
| |
vik | Дата: Четвер, 31.01.2008, 23:22 | Повідомлення # 27 |
Новачок
Репутація: 3
| Тому що. Знаю два варіанти - коли людина хоче просто хотіти (мріяти) і нічого не робити для здійснення мрії. Або просто мовчки бере гітару і починає вчитись. Який варіант тобі подобається? Не переживай, що мрії не здійсняються. Справа в тому, що людина не готова отримати те, про що мріє. Коли готова - тоді здійсняються. Але це окрема тема.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 01.02.2008, 16:25 | Повідомлення # 28 |
Досвідчений
| vik, ну як у воду дивишся ))))) Добавлено (01.02.2008, 16:25) --------------------------------------------- Мабуть треба буде шось сказати по темі чи призначенню кімнати)))) тим паче, що казати є багато чого. а то кімтату відкрив і мовчу ))
|
|
| |
EVA | Дата: Субота, 02.02.2008, 01:03 | Повідомлення # 29 |
Цікава особистість
| Quote (vik) Тому що. Знаю два варіанти - коли людина хоче просто хотіти (мріяти) і нічого не робити для здійснення мрії. Або просто мовчки бере гітару і починає вчитись. Який варіант тобі подобається? Не переживай, що мрії не здійсняються. Справа в тому, що людина не готова отримати те, про що мріє. Коли готова - тоді здійсняються. Але це окрема тема. Quote (PsevdoNimB) vik, ну як у воду дивишся ))))) "Если очень захочу - обязательно смогу!" І не треба вбивати мій ентузіазм на корню! Ми он з Фібі разом будем вчитись )))
|
|
| |
Фиби | Дата: Субота, 02.02.2008, 10:24 | Повідомлення # 30 |
Професіонал
| Так,ось як вивчимось,як заіграємо з Євой,увесь світ про нас почує.. а то дивись нам плани рушать)))
|
|
| |