PsevdoNimB - Лабораторія звуку
|
|
EVA | Дата: Субота, 02.02.2008, 13:15 | Повідомлення # 31 |
Цікава особистість
Група: Продвинуті
Репутація: 33
Статус: Offline
| Quote (Фиби) Так,ось як вивчимось,як заіграємо з Євой,увесь світ про нас почує..
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Субота, 02.02.2008, 17:36 | Повідомлення # 32 |
Досвідчений
Репутація: 28
| EVA, vik правий в тому що самого хотіння мало для здійснення бажання. Будь якої мети людина досягає за допомогою свого НАМІРУ. тобто не бажає, а бере і робить (Наприклад, якщо Вам потрібен хліб, то Ви не бажаєте ,а просто йдете до магазину і його купуєте). А якщо просто бажати без наміру, то так мета і залишається нездійсненим бажанням. І ще....... треба щоб цей намір був очищений від великої важності (щоб вам не зашкодив "принцип западла") Іншими словами, поки Ви будете вважати поставлену задачу дуже важкою та недосяжною, поки вона такою і буде.
|
|
| |
Іван | Дата: Субота, 02.02.2008, 21:48 | Повідомлення # 33 |
Новачок
Репутація: 5
| Quote (PsevdoNimB) концертні субнизи Фібі, не бери! Для квартири - жахлива річ!
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 03.02.2008, 13:09 | Повідомлення # 34 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (Іван) Фібі, не бери! Для квартири - жахлива річ! Іван,а подробніше можна,а то я якось не в'їжаю!)))що не брати?Які субнизи?
Життя одне,живіть днем!!!!! Проживи життя так,щоб на горі сказали:"ОГО"
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 15:18 | Повідомлення # 35 |
Досвідчений
| Фиби, ну....... уяви що, стоять два великі чорні шкафи приблизно кубічної форми зі стороною півтори метра. Де ти в кімнаті поставиш таку красоту? ))) Добавлено (03.02.2008, 15:18) --------------------------------------------- Фиби, це ж іще добре якщо вони мовчать.... )))
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 03.02.2008, 15:25 | Повідомлення # 36 |
Професіонал
| )))Блін я тупенька трохи. Я так нічого і не зрозуміла. Вибачте за те,що трохи тормозю
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 15:34 | Повідомлення # 37 |
Досвідчений
| Фиби, не треба на себе набалакувати... я от, наприклад, зовсім не знаюся в парфумах, шмотках, автомобілях та багато ін., але не кричу, що я тупенький )) Кожен займає свою нішу. Шекспір в наші часи міг би не знати як і підходити до комп'ютера, та хіба він тупенький?
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 03.02.2008, 15:40 | Повідомлення # 38 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (PsevdoNimB) Шекспір ... він тупенький? Існує думка, що він взагалі був жінкою
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 16:02 | Повідомлення # 39 |
Досвідчений
| Grey, я чув таку думку (якогось журналіста-вискочки, і того журналюгу можна зрозуміти ) та сумніваюсь в цій версії, бо занадто багато було свідків та портретів. У Шекспіра була коханка, котра йому допомогала писати, окриляла його та знала його твори напам'ять (може та жінка і залишила свій "слід"). До речі, та жінка вперше осмілилась вийти на сцену та зіграти Джульєту (до цього жінкам було грати в спектаклях заборонено, жіночі ролі грали чоловіки... і грали тільки комедії) Але якби Шекспір був жінкою, то це було б удвічі похвально для такої жінки! Точно не тупенька...
|
|
| |
Нереклама | Дата: Неділя, 03.02.2008, 17:09 | Повідомлення # 40 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (PsevdoNimB) Але якби Шекспір був жінкою А ми, пам'ятаю, в школі розглядали теорію, що Шекспіра взагалі не існувало. А була купка людей, яка створила його образ і його п'єси...
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Фиби | Дата: Неділя, 03.02.2008, 17:29 | Повідомлення # 41 |
Професіонал
| Quote (PsevdoNimB) Фиби, не треба на себе набалакувати... Розумієш,я просто хотіла зрозуміти до чого Іван написав меніQuote (Фиби) Фібі, не бери! Для квартири - жахлива річ!
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Неділя, 03.02.2008, 21:58 | Повідомлення # 42 |
Досвідчений
| Нереклама, та все могло б бути. Мабуть, група людей була в любому випадку, серед яких і був Шекспір. Чув, що йому багато хто допомогав з його колег по театру. І, в процесі написання твору, він часто змінював текст, залежно від підказок товаришів. Добавлено (03.02.2008, 21:58) --------------------------------------------- Фиби, та звичайно ж розумію
|
|
| |
|
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 09:17 | Повідомлення # 44 |
Досвідчений
| PePeL-soN, привіт! поправляйся, одужуй Гадаю, що зможемо, як не буде накладок.
|
|
| |
PePeL-soN | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 10:36 | Повідомлення # 45 |
Барабаніст
Репутація: 32
| Quote (PsevdoNimB) поправляйся, одужуй Дякую Сашко) Quote (PsevdoNimB) Гадаю, що зможемо, як не буде накладок. Я поїду докуплю на днях пластики(недостающі - бас бочка, Том), а Потім ЩосЬ придумаєм))) Пи. Си. Напиши мені ОП свій тел. моб., я перезвоню, домовимся якосЬ))
Жизнь ублюдкам отравляя, КиШ не сдохнет никогда!!! Король и шут forever!!!
|
|
| |