Спальня SEKSI
| |
Іван | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 12:29 | Повідомлення # 61 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 5
Статус: Offline
| Quote (SEKSI) ти свій перший поцілунок пригадав чи перший сексульний досвід? Поцілунки були раніше, то вже доросле життя так почалося. Та з роками послабшав, за три секунди не встигаю, все більше часу потрібно
|
|
| |
paliy | Дата: Середа, 06.02.2008, 21:05 | Повідомлення # 62 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
| SEKSI, дівчинко, щось тебе давно у твоїй кімнатці не було...А без господині якось не затишно.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Субота, 16.02.2008, 18:56 | Повідомлення # 63 |
Досвідчений
Репутація: 18
| Quote (paliy) SEKSI, дівчинко, щось тебе давно у твоїй кімнатці не було...А без господині якось не затишно. paliy, просто на роботі зараз завал, та й в особистому житті зараз неспокійно. Треба трішки розгребти усе це... Але ти залишай повідомлення у кімнатці, я знатиму, що за мене не забувають)) Думаю, скоро все налагодиться і я обізвусь.
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Неділя, 17.02.2008, 15:01 | Повідомлення # 64 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, просто на роботі зараз завал, та й в особистому житті зараз неспокійно. Треба трішки розгребти усе це... Що таке завал на роботі, мені теж ой як відомо. Співчуваю. Але це тимчасово, викарабкаєшся. А ось у особистому житті - будь обережна у словах і поведінці, тоді все вирівняється. Quote (SEKSI) Але ти залишай повідомлення у кімнатці, я знатиму, що за мене не забувають)) Думаю, скоро все налагодиться і я обізвусь. Для чого і кого їх залишати, як ти так рідко почала бувати у своїй кімнатці. Ти, Муравка і Єва десь постійно пропадаєте. Мені скучно і навіть сумно.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 17.02.2008, 15:26 | Повідомлення # 65 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Для чого і кого їх залишати, як ти так рідко почала бувати у своїй кімнатці. Ти, Муравка і Єва десь постійно пропадаєте. Мені скучно і навіть сумно. paliy, скоро обявлюсь принаймні я. Мені без тебе теж сумно!!!!! А повідомлення можна залишати, я обовязково відповім при нагоді! Сподіваюсь, до скорої віртуальної зустрічі!
|
|
| |
EVA | Дата: Неділя, 17.02.2008, 20:11 | Повідомлення # 66 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (paliy) Для чого і кого їх залишати, як ти так рідко почала бувати у своїй кімнатці. Ти, Муравка і Єва десь постійно пропадаєте. Мені скучно і навіть сумно. Палійчику, любий! Сексі ,гадаю скоро владнає свої справи, я повернуся з навчання і будем спілкуватись! Мені без тебе також сумно!
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Неділя, 02.03.2008, 23:44 | Повідомлення # 67 |
Досвідчений
| На роботі ніби розгреблася. Чи надовго, правда? А от в особистому житті повний каламбур. Я так заплуталась! Не знаю, що й робити, як вчинити. Відчуваю себе паскудно.Добавлено (02.03.2008, 23:44) --------------------------------------------- Мабуть, впадаю в депресію... Мені так погано.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 09:23 | Повідомлення # 68 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (SEKSI) Відчуваю себе паскудно. Quote (SEKSI) Мабуть, впадаю в депресію... Мені так погано. Покращення приходять після того, як депресія змінюється нормальним станом. Тобто треба за допомогою різних методів (на вибір) хоча б штучно спочатку покращити настрій. Бо поки буде депресія світ навколо буде тільки гіршати. Світ пристосовується до твоїх думок. Який стан - таке і відзеркалення світу (тільки з невеличкою затримкою)
|
|
| |
Лтава | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 17:36 | Повідомлення # 69 |
Новачок
Репутація: 4
| Quote (SEKSI) Мабуть, впадаю в депресію... Мені так погано. Потрібна допомога, порада? Залиш персональне повідомлення допоможу чим зможу, але пам"ятай- " небуває так погано щоб не було ще гірше", тож радій сьогоднішнему дню і не створюй штучні проблеми.
Повідомлення відредагував Лтава - Понеділок, 03.03.2008, 17:37 |
|
| |
paliy | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 21:59 | Повідомлення # 70 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Мабуть, впадаю в депресію... Мені так погано. Тримайся, дівчинко, я з тобою!
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 23:35 | Повідомлення # 71 |
Досвідчений
| Лтава, paliy, дякую вам! Відчуваю, що ви небайдужі до чужих проблем. Quote (Лтава) небуває так погано щоб не було ще гірше", тож радій сьогоднішнему дню і не створюй штучні проблеми. Я не створюю оті клятущі проблеми! Де мені взявся той, інший, чоловік, коли мені й так було добре жити?!
|
|
| |
EVA | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 23:46 | Повідомлення # 72 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| SEKSI, сонечко! Треба розібратись в собі, а не опускати руки. Якщо ти так кохаєш свого коханого, то постарайся поменше зустрічатися з тим, іншим. Впевнена, що ти не хотіла б, щоб по відношенню до тебе поступав так твій коханий. Поспілкуємось в приватці, ок?
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
SEKSI | Дата: Середа, 05.03.2008, 20:18 | Повідомлення # 73 |
Досвідчений
| Скоро я себе зненавиджу... Сьогодні знову зустрічалася з ним... Побачимось знов через день - приїде вітати мене з 8 березням. Говорила, що не треба, а він каже, що не може, щоб мене не бачити. Такий уважний. Знаю, так не можна. Я не розумію себе, своїх вчинків...
|
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 06.03.2008, 08:58 | Повідомлення # 74 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Скоро я себе зненавиджу... Себе потрібно тільки любити.Quote (SEKSI) Сьогодні знову зустрічалася з ним... Це добре, якщо тобі із ним було приємно.Quote (SEKSI) Побачимось знов через день - приїде вітати мене з 8 березням. Да, попався справжній мужик.Quote (SEKSI) Говорила, що не треба, а він каже, що не може, щоб мене не бачити. Такий уважний. Ми майже всі такі, коли хочемо затягти жінку у ліжко.Quote (SEKSI) Знаю, так не можна. Ну-у, це питання риторичне...Quote (SEKSI) Я не розумію себе, своїх вчинків... Так буває завжди, коли щось робиш вперше.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 06.03.2008, 17:28 | Повідомлення # 75 |
Досвідчений
| paliy, дякую тобі за підтримку! Мені вона зараз дійсно потрібна.
|
|
| |
|