Спальня SEKSI
|
|
paliy | Дата: Четвер, 06.03.2008, 21:55 | Повідомлення # 76 |
Професіонал
Група: Модератори
Репутація: 21
Статус: Offline
| Quote (SEKSI) paliy, дякую тобі за підтримку! Мені вона зараз дійсно потрібна. Будь ласка, дівчинко. А взагалі, дуже добре, що ти не замикаєшся наодинці зі своєю проблемою, а шукаєш поради в інших для її вирішення.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Четвер, 06.03.2008, 23:08 | Повідомлення # 77 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 18
| Quote (paliy) Да, попався справжній мужик. paliy, отож і погано, що таки СПРАВЖНІЙ. Я від нього отримую скільки уваги, що й не передати. Багато квітів. Так приємно... Сьогодні сказала, що не треба приїжджати, нічого купувати мені. Образився. Сказав, що то все від чистого серця. Хотів зробити мені приємне. І, на жаль, йому це вдається. ... Він просто тримає мене за руку і все. Мовчим. І все. Щро буде далі - незнаю...
Любовь - это вам не просто так. Любовью надо заниматься!
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 12:21 | Повідомлення # 78 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) Він просто тримає мене за руку і все. Бач, терплячий попався. Молодець. Quote (SEKSI) Щро буде далі - незнаю... Все буде Ок.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 12:40 | Повідомлення # 79 |
Досвідчений
| Quote (paliy) Бач, терплячий попався. Молодець. paliy, я ж бачу, що для нього ЦЕ не головне.
|
|
| |
paliy | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 18:10 | Повідомлення # 80 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, я ж бачу, що для нього ЦЕ не головне. Ха-ха-ха, ну ти й розсмішила! Добавлено (07.03.2008, 18:10) --------------------------------------------- SEKSI, дівчинко, сама подумай: а що йому потрібно?! За ручку тебе тримати...?!
Сім-сім
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 19:11 | Повідомлення # 81 |
Досвідчений
Репутація: 28
| Quote (paliy) SEKSI, дівчинко, сама подумай: а що йому потрібно?! За ручку тебе тримати...?! paliy, Ну ти взагалі вбиваєш романтичні сподівання дівчини на корню ))))) Не можна так Хоча при цьому не наважуся категорично не погодитися. Видно, таки досвід маєш. Але ж і ти погодься: все буває в цьому житті переповненому сюрпризами
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 21:37 | Повідомлення # 82 |
Досвідчений
| Quote (paliy) SEKSI, дівчинко, сама подумай: а що йому потрібно?! За ручку тебе тримати...?! paliy, а для чого йому ЦЕ, коли він має дружину? А на бабія він аж ніяк не схожий. Коли інші мої залицяльники одразу ж лізли з поцілунками, то він себе веде дуже скромно. (Чесно кажучи, мені аж самій це дивно) Quote (PsevdoNimB) Але ж і ти погодься: все буває в цьому житті переповненому сюрпризами Отож! Він якийсь не такий. Такий уважний, ненавязливий. Сьогодні привітав мене з 8 березням. Хотів подарувати мені знов дорогий подарунок. Ледве відмовила. Обійшовся іншим. Теж цінним. Кажу - не треба. Мало не образився. Не знаю, що й робити в ситуації, що склалася.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 22:44 | Повідомлення # 83 |
Досвідчений
| Quote (SEKSI) Хотів подарувати мені знов дорогий подарунок. Ледве відмовила. Обійшовся іншим. Раз дає подарунок - треба брати. (Якщо це не мафія)
|
|
| |
SEKSI | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 22:49 | Повідомлення # 84 |
Досвідчений
| Quote (PsevdoNimB) Раз дає подарунок - треба брати. (Якщо це не мафія) PsevdoNimB, Та беру ж! Але я так не звикла. Я не звикла , щоб мені щось купували, дарували. Тим паче посторонні люди. А він для мене не жаліє ні грошей, ні вільного часу. Я йому кажу вже - дружині даруй. А він: а я тобі хочу! Жах та й годі.
|
|
| |
PsevdoNimB | Дата: Пятниця, 07.03.2008, 23:12 | Повідомлення # 85 |
Досвідчений
| SEKSI, взагалі то paliy мабуть правий. Якщо включити логіку, то навішо потрібно чоловіку (одруженому!) просто так сипати дарунками?) Дуже мала ймовірність цнотливих намірів. Але справа ось в чому. Якщо ти його НЕ ПРОСИЛА нічого дарувати, то, приймаючи дарунки (як його власну ініціативу), ти йому НІЧОГО не винна і нічим йому не зобов'язана. Навіть просто поговорити... якщо не хотітиметься - сміливо посилай нах )) .. не дивлячись ні на які дарунки. Тобто в тебе не повинно виникнути відчуття провини чи якихось зобов'язань, бо ти нічого його не просила робити. А відчуття провини - це така річ, за допомогою якої маніпулюють людьми. Чим легше в людині визвати відчуття провини, тим легше нею маніпулювати. Тому, я раджу тобі належати самій собі, а не комусь. Як хочеш переспати - переспи, не хочеш - нехай ображається - його проблеми Для справки добавлю: Відсутність відчуття провини - це лідерські якості. Чим вища посада, тим менше вона відчуває провину.
|
|
| |
paliy | Дата: Субота, 08.03.2008, 23:55 | Повідомлення # 86 |
Професіонал
| Quote (SEKSI) paliy, а для чого йому ЦЕ, коли він має дружину? А на бабія він аж ніяк не схожий. Дівчинко, у твоєму питанні є й відповідь. Не слухаєш мене , то послухай PsevdoNimBа.
Сім-сім
|
|
| |
SEKSI | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 20:37 | Повідомлення # 87 |
Досвідчений
| Quote (PsevdoNimB) Тобто в тебе не повинно виникнути відчуття провини чи якихось зобов'язань, бо ти нічого його не просила робити. PsevdoNimB, отож! Я теж так думаю. Quote (PsevdoNimB) Як хочеш переспати - переспи, Ні, я цього не хочу. Впевнена на всі 100 %. Адже люблю свого коханого. З цим чоловіком мені просто приємно спілкуватися. Quote (PsevdoNimB) не хочеш - нехай ображається - його проблеми Я вирішила серйозно з ним поговрити. Розставити так би мовити всі крапки над "і". Відчуваю, що так далі продовжуватися не може.
|
|
| |
sashko | Дата: Четвер, 13.03.2008, 13:50 | Повідомлення # 88 |
Досвідчений
Репутація: 8
| SEKSI, звернув увагу на те, що в тебе сьогодні день народження! Вирішив поздоровити особисто. Радий за тебе, що ти є! Мудрості тобі та здоров'я. Та й чоловіка такого, щоб завжди кохав тебе і був коханий тобою, він теж буде далеко не зайвим у твоєму житті.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
Повідомлення відредагував sashko - Четвер, 13.03.2008, 13:51 |
|
| |
paliy | Дата: Четвер, 13.03.2008, 14:39 | Повідомлення # 89 |
Професіонал
| З Днем народження, SEKSI! Удачі тобі й життєвих гараздів!
Сім-сім
|
|
| |
EVA | Дата: Четвер, 13.03.2008, 21:48 | Повідомлення # 90 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| SEKSI, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
Повідомлення відредагував EVA - Четвер, 13.03.2008, 21:49 |
|
| |