Четвер, 25.04.2024, 05:53
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Нереклама  
Форум » Гуртожиток » Жилий сектор » Кімната краси та здров’я від Muravka. (Кімната №5 (Як завжди добре виглядати.))
Кімната краси та здров’я від Muravka.
ДжиннДата: Субота, 02.02.2008, 19:50 | Повідомлення # 16
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Група: Адміністратори
Повідомлень: 400
Репутація: 19
Статус: Offline
Muravka, хотілося б у господарки кімнатки дещо запитати.
Мені особисто дуже подобаються жіночі ніжки. Це, чи не найперше що впадає мені у око при першому погляді ну звичайно після ........ beach Чи може порадиш що небуть іншим як досягти у цьому успіху.



трах-ті-бі-дох
 
MuravkaДата: Субота, 02.02.2008, 19:54 | Повідомлення # 17
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (Джинн)
Muravka, хотілося б у господарки кімнатки дещо запитати.Мені особисто дуже подобаються жіночі ніжки. Це, чи не найперше що впадає мені у око при першому погляді ну звичайно після ........Чи може порадиш що небуть іншим як досягти у цьому успіху.

Будь-які примхи, за вашим бажанням, мої дорогенькі гості. kiss

Гарні ноги: ЧИСТЕНЬКО І ГЛАДЕНЬКО.
З першими проблисками весняного сонця ми намагаємося звільнити наше тіло від важкого зимового одягу, що встигло добрячи набриднути. І чим більше радує теплим сонцем весна, тим більше зауважень щодо власної зовнішності знаходить кожна жінка. Тьмяне волосся, загрубіла після зимового холоду шкіра обличчя та рук, надмірне оволосіння на тілі – це мабуть не єдині проблеми, що вимагають нагального вирішення. Тьмяне волосся можемо швиденько пофарбувати в один з наймодніших кольорів і проблему частково вирішено. Виснажену зимовими вітрами шкіру відновимо живильними масками та кремами, а от з надмірним оволосінням потрібно боротися кардинально.
З кожним роком у світі, з'являються нові методи та засоби боротьби з такою проблемою, як гірсутизм (надмірне оволосіння тіла).
Так, наприклад, розрізняють: механічну та хімічну депіляцію, що має короткотривалий ефект, та фізичну епіляцію, що позбавить вас небажаного волосся, якщо не назавжди, то на досить тривалий час.
На сьогодні однією і найпоширенішою можна вважати механічну депіляцію, оскільки робити її можна і у домашніх умовах. До механічного способу відносять депіляцію за допомогою холодного та гарячого воску, shugering (депіляція продуктами, в основі яких є цукор або мед), а також з використанням звиклої для всіх звичайної бритви та електричних депіляторів. Останній, мабуть, найпростіший у використанні. Ефект від такої депіляції тримається протягом 3-4 тижнів. Головною умовою є те, що волосина не повинна бути меншою ніж 5 мм.
Іншим не менш простим вважається депіляція за допомогою воску та природної смоли чи цукру. Зазвичай смолою депіляцію проводять лише у салонах, а от користуватися холодним та гарячим воском досить легко і в домашніх умовах. Наприклад, холодний віск “Tanita” - це дві смужки із тканини, з'єднані між собою застиглим воском. Розігрівши смужки у долонях, розділяємо їх на дві частини і кожну з них акуратно накладаємо на тіло по росту волосся. Через декілька хвилин одним різким рухом зриваємо смужки. Результат – гладенька шкіра на 4 тижні.
Використання гарячого воску дещо складніше, але цілком виправдане. Депіляційний віск “Veet” необхідно розігріти у мікрохвильовій печі, або просто у посудині з гарячою водою до повного розм'якнення. Дерев'яним шпателем невелику кількість воску кладемо на проблемну ділянку, зверху тканинну смужку і рівномірно зриваємо її. В результаті ми отримаємо ідеально гладку шкіру на 3-4 тижні.
Якщо бажання мати гарне тіло без жодного волоска велике, а до наступної зарплати ще так довго, ви можете трошки поекспериментувати. Найдешевшим з усіх запропонованих способів депіляції є shugering. Невелику кількість в'язкого теплого розчину цукру, з додаванням соку лимона накладаємо на тіло, далі кладемо тканину – і одним впевненим рухом зриваємо її. Умовою для використання будь-якого механічного засобу має бути чиста, обезжирена шкіра, без ранок та порізів.
Також в домашніх умовах ви можете провести і хімічну депіляцію за допомогою усіляких кремів та мусів.
Лідером у процесах депіляції, як виявилося, є косметична фірма “Veet”, в арсеналі якої можна знайти найширший вибір засобів для цієї справи. Депіляційний мус рівним шаром розпилюємо на поверхню шкіри і вже через 8 хвилин спеціальною губкою витираємо. Як не дивно, але перші волоски з'являються лише через 8 днів, що дуже радує. Тому для кого видалення волосся за допомогою воску складно і надзвичайно боляче, радимо вам звернути увагу на “панацею” для цих справ - депіляційний засіб у формі мусу.
Зараз на полицях косметичних відділів можна знайти велику кількість найрізноманітніших депіляційних кремів. Накладаємо їх на 5-10 хвилин, залежноі від структури та місця росту волосся, а тоді пластмасовим шпателем знімаємо. Волосся відновлює свій ріст у кожної людини індивідуально. І на відміну від звичайної бритви, після використання крему на тілі немає порізів та подразнень.
Якщо ж ви молода енергійна ділова леді і кожна хвилина на вагу золота, вам краще завітати в один із львівських салонів краси, де вам запропонують широкий спектр косметичних послуг з позбавлення зайвого волосся на значно довший час. Робити епіляцію в салоні комфортніше та безпечніше.
На сьогодні найефективнішим, але, на жаль, найдорожчим методом позбавлення зайвого волосся є лазерна епіляція. Лазерний промінь діє на волосяну цибулину і руйнує її. Після цього ми отримуємо гладенькі чисті ноги. Але, як відомо, волосся росте у декілька етапів, тому цю процедуру необхідно повторити 3-4 рази з проміжком у два-три місяці.
Близькою за фізичною дією є фотоепіляція. Вона абсолютно безболісна, видаляє волосся будь-якої структури та кольору на всіх типах шкіри. Фотоепіляція дає стійкий ефект і практично не має протипоказань. Єдиною перешкодою до використання саме цього методу є надмірна ціна.
Найнадійніший спосіб позбутися небажаного волосся назавжди – це електроепіляція. У волосяний фолікул вводять тонку голку-електрод, яка за допомогою електричного струму руйнує волосяний фолікул. Трохи довше, ніж звичайно, але з більшою ймовірністю, що другий раз ці тортури не потрібні.
Новою на ринку косметичних послуг є ензимна епіляція. На шкіру наноситься гель, що містить велику кількість ензимів рослинного походження. Під дією інфрачервоного проміння ензими починають руйнувати білкову оболонку волосини. Завершальний етап процедури – епіляція воском, і за 5-7 сеансів вам забезпечено ідеальне тіло без цих жахливих волосків.
Сучасна косметологія на сьогодні може вирішити будь-яку проблему з надмірним оволосінням зовнішньо, але лише тоді, коли вам буде достеменно відомо причини росту зайвого волосся. І тоді вибір за вами!
Використай весняний час і схуднеш швидше, ніж влітку.
Весна – ідеальна пора, щоб скинути зайві кілограми. Звичайно, ви не марите про те, щоб вийти вранці на вітер та розлізлий сніг під ногами? Але це не страшно. Може ви ігноруєте пішими прогулянками? Не варто. Переконаєтеся в цьому влітку, коли радо купуватимете одяг на кілька розмірів менший. Ми спробуємо вам довести, що рух – це не тільки життя, а й продовження молодості та збереження здоров’я.
Саме під час холодного, примхливого сезону розігріте тіло спалює велику кількість калорій. Отож, замість відкладати жир, як борсук на зиму, ви станете вродливішою, піднімете настрій, вирівняєте поставу, не кажучи вже про прекрасне самопочуття цілого організму.
Пробіжки ранньою весною по ковзкому підталому снігу змушують інакше переставляти ноги, ніж коли ви ходите або біжите по сухому, “літньому” асфальту. Морозне вранішнє повітря дуже чисте і надзвичайно бадьорить. Інтенсивний рух, особливо на холоді, більш дієвий, ніж заспокійливі засоби чи антидепресанти. А це важливо, оскільки стреси підвищують апетит і сприяють засвоєнню жиру. Пробіжка вранці (особливо у ясну днину) підвищує рівень серотоніну, який відповідає за гарний настрій і запобігає “стресовому” переїданню. Ще не переконалися? Дослідження доводять, що жінки, які не зважаючи на погоду пробігали 3–4 км щодня, без надмірних зусиль втрачали зайву вагу і надовго зберігали елегантний силует. Ось кому забезпечена досконала форма. Ваше тіло набере пружності, стрункості, кості зміцніють і не будуть боліти на зміну погоди.
Якщо важко вийти з дому, ось вам кілька порад, чим себе переконати не пропускати ранішню пробіжку. Або можете собі придумати свої власні аргументи, може вони більше на вас діятимуть.
Уявіть, як під час бігу відчуєте перші весняні запахи, почуєте по–весняному дзвінкий голос синичок та горобців;
Скажіть собі, що весняний приморозок – завжди привід для прогулянки, а не навпаки. Одягніть черевики на товстій підошві, бо саме пругкий біг підтюпцем збільшує кількість спалених калорій.
Якщо ви живете у центрі міста, то заодно переглянете магазинні вітрини, може з’явилось щось цікаве, чи оголосили знижку. Адже ви біжите вранці, отож першою про це довідаєтеся.
Обіцяйте собі повернутися додому тільки–но відчуєте втому, хоч би й через 5 хвилин.
Буває таке, що заплановану пробіжку відсунуто на сам кінець розпорядку дня, через велику кількість справ. А ввечері ви настільки втомлені, що не може бути й мови про біг. Тоді просто обмежено вживайте жирні страви у цей день, бо наберете вагу.
Не виключено, що погода може перешкодити вам бігати. Якщо часом на дворі зима захотіла позмагатися з весною, то дійсно краще не виходити на вулицю. А чим замінити прогулянку? Можна піти у фітнес–клуб або у тренажерний зал. Навіть не хочете показувати носа за двері? Обов’язково позайматеся вдома, щоб тримати м’язи готовими до пробіжки завтра.




Я люблю людей.



Повідомлення відредагував Muravka - Субота, 02.02.2008, 19:55
 
НерекламаДата: Неділя, 03.02.2008, 17:42 | Повідомлення # 18
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (Muravka)
Пробіжки ранньою весною по ковзкому підталому снігу змушують інакше переставляти ноги, ніж коли ви ходите або біжите по сухому, “літньому” асфальту. Морозне вранішнє повітря дуже чисте і надзвичайно бадьорить. Інтенсивний рух, особливо на холоді, більш дієвий, ніж заспокійливі засоби чи антидепресанти. А це важливо, оскільки стреси підвищують апетит і сприяють засвоєнню жиру. Пробіжка вранці (особливо у ясну днину) підвищує рівень серотоніну, який відповідає за гарний настрій і запобігає “стресовому” переїданню. Ще не переконалися? Дослідження доводять, що жінки, які не зважаючи на погоду пробігали 3–4 км щодня, без надмірних зусиль втрачали зайву вагу і надовго зберігали елегантний силует. Ось кому забезпечена досконала форма. Ваше тіло набере пружності, стрункості, кості зміцніють і не будуть боліти на зміну погоди.Якщо важко вийти з дому, ось вам кілька порад, чим себе переконати не пропускати ранішню пробіжку. Або можете собі придумати свої власні аргументи, може вони більше на вас діятимуть.

Лінь-матінка не пускає, а так би хотілось!!!




"Життя - це шанс на щастя."

 
MuravkaДата: Неділя, 03.02.2008, 17:45 | Повідомлення # 19
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Нерекламко, приєднуйся до мене дорогенька, я і зараз бігаю, тільки ввечері, о 18.00, буду вдячна за компанію, разом веселіше, я теж пробувала сама, вистачало мене максимум на тиждень а зараз у двох бігаємо з подругою, і третій не зайвий.
:).



Я люблю людей.



Повідомлення відредагував Muravka - Неділя, 03.02.2008, 17:49
 
MuravkaДата: Неділя, 03.02.2008, 20:33 | Повідомлення # 20
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (Нереклама)
Якби ж ти Муравочко поблище жила... А то вас хіба доженеш так далеко....

то ти так хочеш бігати, я теж до подруги майже 1,5 км сама біжу, а потім з нею ще 2 км, і потім знову сама додому 1,5 км., і нічого.

Добавлено (03.02.2008, 20:33)
---------------------------------------------
Болючі місячні: лікувати чи терпіти

„Знову цей біль понизу живота, ломота в кістках, „ватні” руки і ноги . Настрій жахливий. Не хочеться вставати з ліжка, а треба йти на роботу. А ще ті жахливі перепади, від жару до холоду на протязі дня і цей нестерпний стан на межі запаморочення. Починаються місячні. Що ж мені робити...?”
Мабуть, вже не так багато знайдеться жінок, яким в своєму житті не доводилось так розпочинати ранок в дні перед початком місячних. А вже ті кому доводилось, не будуть заперечувати, що ця проблема була, є і залишається актуальною в їхньому житті.
За даними різних дослідників, частота дисменореї коливається від 8-80%. Точніше сказати не можливо, так як враховуються лише ті випадки, що супроводжуються значним погіршенням загального стану жінки і потребують лікарського втручання. Більшість жінок воліють терпеливо очікувати закінчення критичних днів і вживати спазмолітики.
Шановні жінки, пропоную Вам розібратись в причинах що призводять до виникнення дисменореї і зробити для себе висновок, чи треба з цим щось робити, чи ні?
Дисменорея ( син.: альгодисменорея, альгоменорея) – болючі менструації, що не пов’язані з органічними порушеннями. Якщо бути точнішим, це циклічний патологічний процес, що в дні менструації супроводжується: болючістю понизу живота, загальною слабкістю, нудотою, блювотою, головокружінням, відсутністю апетиту, підвищенням температури тіла до 37-38 С, втратою свідомості. В меншій мірі, ці скарги можуть передувати початку менструації. Такий стан виснажує нервову систему, призводить до втрати працездатності і знижує роботу пам’яті.
Для дисменореї характерний дуже багатогранний комплекс симптомів, тому для зручності діагностики лікарі так класифікують це захворювання:
емоціонально-психічні симптоми: дратівливість, булімія (підвищенний апетит), депресія, сонливість, безсоння і непереносимість запахів, спотворення смаку;
вегетативні симптоми: нудота, відрижка, гикавка, відчуття жару, пітливість, гіпертермія, сухість в роті, часте сечовипускання, здуття живота;
вегето-судинні симптоми: втрата свідомості, головокружіння, тахікардія (часте серцебиття), брадикардія (сповільнене серцебиття), болі в серці, похолодання кінцівок, оніміння рук і ніг, набряк повік, обличчя;
обмінно-ендокринні симптоми: блювота, відчуття “ватних” ніг, загальна різка слабкість, свербіж шкіри, біль в суглобах, набряки;
Також, дисменорею поділяють на: первинну і вторинну.
Первинна – з’являється в підлітковому віці, через 1-3 роки після першої місячки (менархе), з початком овуляції. Біль, як правило, з’являється за 12 годин до початку або в перший день менструального циклу і продовжується на протязі 2-42 годин, або на протязі всієї менструації. Він може бути переймоподібний, ниючий, розпираючий, можлива навіть іррадіація в пряму кишку або сечовий міхур. Як правило, на дисменорею страждають жінки, що мають нерегулярний менструальний цикл. Це цілком закономірно, так як виникнення больових відчуттів безпосередньо пов’язано з рівнем естрогенів (жіночих гормонів) і концентрацією таких речовин, як простагландини. Початок менструації супроводжується відторгненням внутрішнього шару матки – ендометрію. Саме відторгнення цього функціонального шару, призводить до вивільнення простагландинів, які в свою чергу, посилюють скоротливу діяльність матки. А вже посилена скоротлива робота матки призводить до спазму судин і локальної ішемії(погіршення кровопостачання), які викликають больові відчуття. В реальності, цей процес виглядає значно складніше. Але для нас цього достатньо, щоб зрозуміти, що в основі виникнення цієї проблеми лежить 3-и основних фактори:
спазм і ішемія судин матки;
підвищене виділення простагландинів;
гормональна недостатність;
Виходячи з цього, лікарі створили схему поступового лікування дисменореї.
На першому місці – використання спазмолітиків (но-шпа, папаверин). Інколи, цього цілком достатньо для усунення скарг пацієнтки. Якщо недостатньо, тоді переходять до застосування нестеройдних протизапальних препаратів (анальгін, аспірин, індометацин, ібупрофен, мефенамінова к-та, напроксен і т.ін.). Простіше кажучи анальгетиків. Їх дія спрямована на зниження рівня простагландинів в організмі.
На третьому і останньому місці знаходяться гормональні препарати, що дозволяють нормалізувати рівень гормонів в організмі жінки і врегулювати менструальний цикл. Підбір гормональних препаратів, здійснюється лише лікарем – гінекологом після ретельного обстеження жінки.
На перший погляд, ситуація не складна і проблема легко вирішується. Але це лише на перший погляд. Насправді все складніше, адже кожен організм індивідуальна система і кожна жінка має свій поріг больової чутливості. Так, є жінки, які здатні витримати сильний біль, при якому інші, не зможуть піднятись з ліжка. І це не останній „камінь спотикання” на нашому шляху. Існує таке поняття, як вторинна дисменорея – причиною виникнення якої є органічні порушень в статевій сфері (аномалії розвитку жіночих статевих органів, запальні захворювання органів малого тазу, ендометріоз, доброякісні пухлини матки). Є лише один спосіб позбавитись вторинної дисменореї – це лікування основного захворювання.
До якого ж ми можемо дійти висновку:
дисменорею не тільки бажано, а й треба лікувати. Хоча б заради того, щоб підвищити якість життя самої жінки.
під „маскою” дисменореї можуть приховуватись будь-які інші гінекологічні захворювання, що потребують лікування;
лікування дисменореї має здійснювати досвідчений лікар-гінеколог, який зможе провести детальну діагностику і призначити адекватне лікування;
Шановні жінки, годі терпіти біль і нездужання.




Я люблю людей.



Повідомлення відредагував Muravka - Неділя, 03.02.2008, 20:32
 
GreyДата: Понеділок, 04.02.2008, 07:07 | Повідомлення # 21
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (Muravka)
На третьому і останньому місці знаходяться гормональні препарати

Сонечко, Ви забули про негормональні препарати для лікування альгодисменореї.
Наприклад - Ременс.
Згоден з Вами, що підхід у даному випадку строго індивідуальний і вимагає обстеження у лікаря.
Тому раджу всім жінкам - мінімум 2 рази на рік відвідувати кабінет гінеколога.




"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
MuravkaДата: Понеділок, 04.02.2008, 22:28 | Повідомлення # 22
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (Grey)
Сонечко, Ви забули про негормональні препарати для лікування альгодисменореї.Наприклад - Ременс.Згоден з Вами, що підхід у даному випадку строго індивідуальний і вимагає обстеження у лікаря.Тому раджу всім жінкам - мінімум 2 рази на рік відвідувати кабінет гінеколога.

yes yes yes

Добавлено (04.02.2008, 22:28)
---------------------------------------------
Губи ніжні як шовк.
Ви, напевно, вже маєте у своєму зимовому косметичному арсеналі захисний крем для обличчя, м’який зволожуючий - для тіла та ще один тюбик - для рук. А як щодо губ?
Недоглянуту шкіру губ вам не допоможе приховати навіть найдорожча помада відомої марки. А взимку ми стикаємося ще і з додатковими проблемами, адже від холоду та "суворого" вітру на губах часто з’являється лушпиння і тріщинки. Отже, необхідно захиститися від цих естетичних неприємностей, а також запитати себе, чи все ми знаємо про правильний догляд? Зверніть увагу на декілька косметичних секретів, що допоможуть вам позбавитися зимових проблем та зберегти красу губ у морозні дні.
Доглядаємо та лікуємо.
1. Якщо губи вже обвітрилися і почали лущитися, змажте їх жирним кремом (його залишки зніміть серветкою), але чудово підійде і звичайний мед будь-якого сорту -нанесіть декілька крапель та зачекайте дві-три хвилини, і ваші вуста знову стануть м’якими та гладенькими завдяки його цілющим властивостям. Також вам допоможе така рослина як ромашка. Робіть примочки з її сухих квітів, прикладаючи змочену в рідині (1 столову ложку сухих квітів залийте стаканом окропу) вату до губ увечері перед сном.
2. Пригадайте, як ви знімаєте помаду або блиск з губ. Скоріше за все ніяк, тому що за день вони самі "з’їдаються?" Проте знімати макіяж з губ треба спеціальним живильним кремом, злегка поплескуючи по вустах кінчиками пальців, щоби крем краще подіяв.
3. Процедура пілінгу потрібна не лише шкірі обличчя та тіла, а й шкірі губ, адже помада набагато краще лягає на гладенькі вуста. Зробити пілінг можна за допомогою...хліба. Для цього візьміть шматочок білого або чорного хліба, розм’якшіть його в теплому молоці та обережно протріть ним губи.
4. Щоби повернути губам красивий природний колір та нормалізувати процес кровообігу, раз на тиждень робіть ніжний масаж старою м’якою зубною щіткою приблизно півхвилини.
5. Деякі жінки, замість сучасної косметики, користуються бабусиними засобами, серед яких є і такий - гліцерин. А от його краще не використовувати, тому що ця речовина викликає сухість губ та подразнення. Узимку почніть користуватися спеціальним бальзамом-помадою для губ з олією рослин та вітамінами А і Е. Коштує він недорого, а от користі багато: цей косметичний засіб захищає тонку шкіру від висихання та допомагає загоєнню тріщинок. Такий бальзам зазвичай абсолютно прозорий, тому його можна наносити і під декоративну косметику.
Проблеми краси.
Але будьте уважними - дуже часто тріщинки та сухість губ говорять зовсім не про неправильний догляд (якщо ви, звичайно ж, не маєте поганої звички часто облизувати та навіть кусати губи), а про загальний незадовільний стан вашого організму, тобто про нестачу вітамінів, тож прослідкуйте за своїм здоров’ям! Також, якщо процес подразнення затягнувся, причина цього може бути в порушенні обміну речовин, а це вже серйозно.
А зіпсувати ваш зовнішній вигляд може і таке:
- запалення червоної облямівки. Викликати таку неприємність може звичайна помада. Але це ще не означає, що вам підсунули підробку, скоріше за все, так проявляється алергічна реакція (яка нерідко буває непередбачуваною) на один з компонентів косметики, тож негайно припиняйте користуватися цією помадою і обов’язково відвідайте лікаря-дерматолога, щоб уникнути серйознішого запалення.
- тріщини в куточках рота, які ще часто називають заїдами. Шкіра у цих місцях запалена та суха, що виглядає дуже неестетично. Але, при однакових симптомах, причини виникнення можуть бути різними. Якщо дантист каже, що з зубами у вас все гаразд і ніяких запалень у ротовій порожнині немає, зверніть увагу на харчування. Особливо люблять губи вітаміни групи В (червоне м'ясо, чорний хліб, горіхи, печінка). Також таке спостерігається під час вагітності, коли жінці потрібно вітамінів набагато більше, ніж завжди. І остання причина заїд - дріжджовий грибок, виявити і вилікувати який допоможе тільки дерматолог.
Помада чи блиск?
Перед таким вибором ми постаємо щоразу, коли вирішуємо оновити вміст власної косметички. Отже, треба знати, що блиск допоможе приховати такий недолік як обвітрені губи. Якщо вже ви не вбереглися від холодного вітру, тимчасово відмовтеся від помад темних відтінків, адже вони лише підкреслять тріщинки, тоді як блиск рожевих кольорів допоможе відволікти від цього увагу. А ще блиски візуально збільшують губи. Проте вони не мають таких багатих яскравих та насичених відтінків, як помади. Також, якщо контур вашого рота нечіткий (наприклад, через вікові зміни), повернути йому чіткість допоможе помада та контурний олівець, який має бути одного кольору з помадою або на тон темніше. Проте, щоби така косметика трималася якнайдовше, просто нафарбуватися замало. Перед тим, як нанести на губи помаду, трохи припудріть їх, а потім легко промокніть серветкою і нанесіть другий шар - це допоможе її лягти рівномірно. До речі, зимою краще замінити зволожуючу помаду на живильну, яка має більш жирну текстуру та добре захищає губи від холодної погоди.
Обережно, небезпека!
На жаль, покупка нової помади не завжди підіймає нам настрій, і може закінчитися деякими проблемами, яких можна було б уникнути. Для цього, обираючи відтінки та кольори, дотримуйтеся таких правил:
- Ніколи не користуйтеся тестерами помади чи блиску, випробовуючи їх на губах - лише на долоні (навіщо вам чужі бактерії?).
- Купуйте тільки запечатаний тюбик помади, інакше ви можете виявитися не першою його користувачкою, навіть якщо зовні він виглядає зовсім новим. Адже нерідко продавці, особливо в маленьких косметичних відділах та магазинчиках, бажаючи продати більше продукції, дають "трошки, обережно, майже непомітно" протестувати нову помаду потенційним клієнткам.
- Обов’язково зверніть увагу на термін зберігання косметики, який може бути і простроченим, що робить її непридатною для використання
- Навіть якщо всі дати в порядку, в партії товару може бути декілька неякісних тюбиків. Отже, якісна помада повинна мати приємний запах, тверду основу, не стягувати шкіру губ та легко наноситися. А, якщо щось з цього не так, краще відмовтеся від покупки, щоб не нашкодити собі, адже без здоров’я краси не буде.




Я люблю людей.

 
НерекламаДата: Вівторок, 05.02.2008, 00:16 | Повідомлення # 23
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (Muravka)
Болючі місячні: лікувати чи терпіти

Дуже потрібна і актуальна тема. yes
Знаю жінку, яка в ці дні взагалі з кроваті не встає... А лікується Кетановом (2 таблетки ковта кожного разу). Нещодавно вона все - таки прпинила займатись самолікуванням і звернулась в лікарню.

Для жінок з набагато легшою формою раджу настій перцю водню, пити 30 капель до їди в любу рідину. Grey, це ж не шкідливо?




"Життя - це шанс на щастя."

 
GreyДата: Вівторок, 05.02.2008, 07:12 | Повідомлення # 24
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (Нереклама)
настій перцю водню

перекису водню чи перцю водного? Це абсолютно різні ліки.




"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
MuravkaДата: Вівторок, 05.02.2008, 21:45 | Повідомлення # 25
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Привабливе декольте - чудова прикраса кожної жінки.
Готуючись до святкування і бажаючи бути найпривабливішою, ми в першу чергу думаємо про зачіску та макіяж. Але чоловіки звертатимуть увагу і на інше, тож догляду потребують і такі частини тіла як бюст та шия. Отже, якщо ви обрали для себе красиву вечірню сукню з ефектним декольте, попіклуватися про нього треба саме зараз, якщо весь рік ви цим нехтували ( зізнаймося чесно, лінощі - це велика сила). Також для відкритої легкої сукні треба мати і доглянуті плечі, щоби не прикривати суху шкіру шарфиком, який не завжди пасує до образу.
Косметика для краси.
Рекламні ролики обіцяють нам багато чого - і розмір майже як у Памели Андерсон при використанні "чарівного" крему або гелю, і ефектний бюст усього за тиждень... Але не всьому треба вірити. Так, збільшити груди на розмір або змінити їхню форму без операції неможливо, але значно покращити вигляд бюста цілком реально.
Звичайно, для найкращого результату догляд має бути регулярним, а не лише перед визначними подіями та виходами у світ. Крім того, підбирати треба спеціальні засоби, а не звичайні креми для тіла - у зоні декольте шкіра особливо тонка, тож концентрація активних компонентів має бути менша ніж у засобах для тіла. А ось бажаний арсенал косметики, який допоможе вам виглядати якнайкраще:
1. Зволожуючий крем. Крім того, що така косметика зволожує шкіру грудей, вона також і підтримує її тонус завдяки вмісту біоактивного комплексу. А, щоби крем діяв найефективніше, треба масажувати груди, втираючи його м'якими рухами по колу. Масаж потрібно робити від нижньої частини грудей до шиї, а потім до підборіддя. Не варто також забувати і про внутрішню поверхню передпліччя і шкіру з боків від грудей.
2. Скраби та косметика для пілінгу. За допомогою процедури пілінгу можна позбавитися відмерлих клітин та прискорити процес оновлення шкіри. Звичайно, сьогодні в магазинах ми бачимо багато готових скрабів, якими можна скористатися, але є декілька домашніх рецептів. Візьміть трохи солі та меду, змішайте та акуратно втирайте у шкіру руками (щітка годиться лише для шкіри тіла, проте може пошкодити тонку шкіру грудей та шиї). Також для скрабу можна використати мелену каву. Одна-дві хвилини легкого масажу - і шкіра знову стане ніжною та м’якою на дотик.
3. Косметичні маски та обгортання. Вони не лише поліпшують стан шкіри, а й стимулюють обмін речовин у тканинах грудей, а це важливо для підтримання молодості. І знову нам допоможуть домашні рецепти. Така маска добре підійде для жінок, "яким за"...Відваріть 2 картоплі, розімніть їх виделкою та додайте до маси ложку оливкової олії та один сирий яєчний жовток. Нанесіть це на шкіру грудей та шиї, а через 15-20 хвилин змийте суміш теплою водою та змажте шкіру жирним кремом. Картопляна маска ще називається маскою-експрес, тому що помітне покращення стану шкіри відбувається вже після першої процедури.
4. Можливо, через перестороги лікарів ви боїтеся відвідувати солярій, але це не привід відмовлятися від спокусливої та привабливої засмаги. Тут вам допоможе крем, що імітує ефект засмаги. За його допомогою можна досягти красивого кольору без загрози для здоров’я.
5. Декоративний гель для блиску з золотим або срібним блиском. Щодня, звичайно, його використовувати не треба, але на свята - це ідеальний косметичний засіб, щоби створити святковий настрій та привернути увагу до красивого бюсту.
Обережно, неприємності.
У краси жіночих грудей є декілька ворогів, які заважають їм бути привабливими. Це, по-перше, неправильна постава. Дійсно, згорблена спина сприяє опусканню грудей, і тут вам допоможуть фізичні вправи. Але іноді, щоби покращити вигляд бюсту, достатньо купити спеціальний бандаж для корекції статури. По-друге, це різка втрата ваги або навпаки - процес, коли ви швидко гладшаєте. Справа в тому, що жирові клітини грудей розщеплюються в першу чергу, і через такі перепади шкіра втрачає пружність і на ній з’являються розтяжки, позбутися яких буде дуже непросто. Через це вагу скидати треба поступово - по 1 кілограму на тиждень, не більше. І, по-третє, це гарячі ванни. Занадто гаряче повітря взагалі сушить шкіру, а ніжну шкіру бюсту - особливо, а зайві зморшки нам не потрібні, тож не захоплюйтесь таким "лазневим" задоволенням.
Спорт допоможе!
Як відомо, легше запобігти поганим наслідкам власних згубних звичок, ніж потім це виправляти. Чи знаєте ви, що груди не містять м’язів, тож накачати їх у тренажерній залі, як м’язи пресу, не вийде? Але, за допомогою фізичних навантажень на інші групи м’язів можна трохи підняти груди та надати їм пружності. Саме тому найкращий вид спорту для краси грудей - це плавання різними стилями, коли працюють і м’язи спини, і м’язи рук, що допоможе помітно виправити поставу та підняти бюст. А вдома виконувати треба такі вправи:
Для першої вправи вам знадобиться будь-який невеликий м’яч. Візьміть його в руки, підніміть їх на рівень грудей та починайте повільно стискати. Відчуваєте, як напружуються м’язи? Виконуйте вправу протягом 5 хвилин для початку.
Маєте гантелі? Чудово, тоді ляжте на спину та візьміть по гантелі (максимум по 2 кілограми, якщо ви початківець у спорті) в кожну руку. Починайте піднімати руки одночасно розводячи їх у різні боки.
Станьте прямо та розведіть прямі руки в сторони. Тепер починайте піднімати їх вгору, зводячи разом.
Віджиматися від полу може далеко не кожна жінка, але від стінки - це не так важко. Усі вправи повторіть по 10 разів, щоб наступного дня руки не боліли дуже сильно, а згодом поступово збільшуйте кількість повторів.



Я люблю людей.

 
НерекламаДата: Середа, 06.02.2008, 18:07 | Повідомлення # 26
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (Grey)
перекису водню чи перцю водного

ПЕРЦЮ ВОДЯНОГО ЕКСТРАТ



"Життя - це шанс на щастя."

 
GreyДата: Середа, 06.02.2008, 19:44 | Повідомлення # 27
Лікар
Група: Продвинуті
Повідомлень: 874
Репутація: 15
Статус: Offline
Основні властивості водяного перцю: 1) підвищує згортання крові та закупорює капіляри при кровотечі - тому здатен зменшувати крововтрату при місячних; 2) стимулює скорочення стінки матки, тому може посилювати болі.
Висновок: доцільність використання при болючих місячних практично нульова, зато при геморої - досить ефективно.




"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
 
НерекламаДата: Середа, 06.02.2008, 19:54 | Повідомлення # 28
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (Grey)
2) стимулює скорочення стінки матки, тому може посилювати болі.
shok



"Життя - це шанс на щастя."

 
MuravkaДата: Четвер, 07.02.2008, 19:35 | Повідомлення # 29
Бувалий
Група: Продвинуті
Повідомлень: 239
Репутація: 13
Статус: Offline
Quote (Нереклама)
ПЕРЦЮ ВОДЯНОГО ЕКСТРАТ

Вперше чую про таке. Треба запам’ятати. mail1



Я люблю людей.

 
НерекламаДата: Пятниця, 08.02.2008, 18:43 | Повідомлення # 30
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1205
Репутація: 47
Статус: Offline
Quote (Muravka)
Отже, якісна помада повинна мати приємний запах, тверду основу, не стягувати шкіру губ та легко наноситися

А ще не легко стиратися, залишаючись на одязі, їжі та чоловікові. kiss




"Життя - це шанс на щастя."

 
Форум » Гуртожиток » Жилий сектор » Кімната краси та здров’я від Muravka. (Кімната №5 (Як завжди добре виглядати.))
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Найтоваристські Останні зареєстровані Найпопулярніші
  • Samoswal
    Повідомлень - 2318
  • Професор

  • Яночка
    Повідомлень - 1676
  • Майстер

  • Маринка
    Повідомлень - 1610
  • Майстер

  • PePeL-soN
    Повідомлень - 1434
  • Кандидат в майстри

  • Нереклама
    Повідомлень - 1205
  • Кандидат в майстри

  • Grey
    Повідомлень - 874
  • Професіонал

    BoldikuFFs
    Зареєстрований - 16:56

    Numizmatofff
    Зареєстрований - 13:49

    Martinezz9
    Зареєстрований - 18:36

    DalmatovDCP
    Зареєстрований - 08:12

    RLtdrich4
    Зареєстрований - 14:49

    RLtdrich
    Зареєстрований - 14:45

  • Нереклама
    Репутація - 47
  • Кандидат в майстри

  • Samoswal
    Репутація - 36
  • Професор

  • Маринка
    Репутація - 36
  • Майстер

  • EVA
    Репутація - 33
  • Досвідчений

  • PePeL-soN
    Репутація - 32
  • Кандидат в майстри

  • Яночка
    Репутація - 31
  • Майстер

    Популярні теми
    Корисні посилання
    Міні-чат
  • Рахуємо до мільйона!>>

  • Яку пісню(виконавця)Ви сл...>>

  • ЩОДЕННИК>>

  • Асоціації>>

  • Кіноман>>

  • Я ХОЧУ!!!!!!>>

  • Повторялка>>

  • Казка в три слова - гра>>






  •                 

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net