Містична кімната Магістра Таємних Наук Witchmasterа
|
|
Withmaster-13 | Дата: Субота, 20.12.2008, 21:04 | Повідомлення # 1 |
Досвідчений
Група: Продвинуті
Репутація: 24
Статус: Offline
| Всі бажаючі котрі хочуть дізнатися про себе нове заходьте!!!!!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Нереклама | Дата: Субота, 20.12.2008, 21:51 | Повідомлення # 2 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Withmaster-13, вітаю зі створенням кімнати! ! Молодець, що швидко зорієнтувався і поселився у гуртожитку. Бажаю тобі багато гостей
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Субота, 20.12.2008, 22:44 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
| Велике спасибі!!!!!!!!!!!
Кожна людина - віддзеркалення свого внутрішнього світу. Як людина мислить, така вона і є. Beata solitudo
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 10:39 | Повідомлення # 4 |
Досвідчений
| Quote (Grey) "Не должен находиться у тебя проводящий сына своего или дочь чрез огонь, прорицатель, гадатель, ворожея, чародей, обаятель, вызывающий духов, волшебник и вопрошающий мертвых. Ибо мерзок предГосподом всякий, делающий это." Второзаконие 18:10-11 А я взагалі іншої віри!!!!
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 21.12.2008, 12:14 | Повідомлення # 5 |
Лікар
Репутація: 15
| Quote (Withmaster-13) А я взагалі іншої віри!!!! Назвіть якої, будь ласка.
"Вера же есть осуществление ожидаемого" (Евр 11:1).
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Неділя, 21.12.2008, 12:42 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Привіт!Вітаю зі створенням кімнати!
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 12:58 | Повідомлення # 7 |
Досвідчений
| Дякую. Вітаю у мене в гостях, ValeriankA.
|
|
| |
ValeriankA | Дата: Неділя, 21.12.2008, 13:07 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 12
|
Никто никого не может потерять, потому что никто никому не пренадлежит.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 16:32 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
| Я не приношу жертви, але поклоняюся їм. Біблію поважаю, але не вважаю законом для себе.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 21.12.2008, 17:57 | Повідомлення # 10 |
Лікар
| Quote (Withmaster-13) Біблію поважаю, але не вважаю законом для себе Не зрозумів - поясніть.
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 18:19 | Повідомлення # 11 |
Досвідчений
| Поважаю її настанови, але чому одразу плюю в обличчя??? Добавлено (21.12.2008, 18:19) --------------------------------------------- І ще, шановний Grey попрошу не змінювати тему моєї кімнати. Не подобається створюйте свою. В кожної людини є свобода слова, думок, вчинків та віросповідання!!!!!!! Ваш шановний слуга Withmaster-13.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 21.12.2008, 18:25 | Повідомлення # 12 |
Лікар
| Тому, що відмова від виконання і є першим проявом неповаги. Краще б зразу сказали, що є ідолопоклонником, що вашим богом є шматок деревини або кусок каменю, або засушена летюча миша, або щурячі кості і т.д. Так би було по крайній мірі чесно. Цікаво, а як Ви проводите Різдво, Пасху? Для Вас це ж не свята?
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 19:32 | Повідомлення # 13 |
Досвідчений
| Мої боги це... як би по вашому, можна сказати духи, і "шматок деревини або кусок каменю, або засушена летюча миша, або щурячі кості і т.д." є лише пристанищем на певний момент. А ви не знали, що майже всі церковні свята адаптовані під народні свята, які утворилися за часів язичництва і тому я їх святкую. Тим паче за компанію з друзями можна.
|
|
| |
Grey | Дата: Неділя, 21.12.2008, 19:41 | Повідомлення # 14 |
Лікар
| 1.Quote (Withmaster-13) А ви не знали, що майже всі церковні свята адаптовані під народні свята Це в православних. Але вони й іконам ( читай "картинкам" ) та мощам ( читай "трупам" ) поклоняються. Християнство - це зовсім інше. 2. Що означають для вас і ваших друзів Різдво і Пасха?
|
|
| |
Withmaster-13 | Дата: Неділя, 21.12.2008, 20:10 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
| Quote (Grey) 2. Що означають для вас і ваших друзів Різдво і Пасха? Свята, як свята, та й годі. Дуже прошу давайте закриємо цю тему, адже ми обоє можемо дискутувати на неї вічність!!!!!! Повторюсь: Quote (Withmaster-13) І ще, шановний Grey попрошу не змінювати тему моєї кімнати. Не подобається створюйте свою. В кожної людини є свобода слова, думок, вчинків та віросповідання!!!!!!! Ваш шановний слуга Withmaster-13.
|
|
| |