Комнатные растения
|
|
СЕРЕНУШКА | Дата: Субота, 19.04.2008, 07:42 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 5
Статус: Offline
| Всем привет! Кто что выращивает? Какое растение вы считаете изюминкой вашего окна?
Грех, если женщина выглядит менее красивой, чем могла бы быть...
|
|
| |
СЕРЕНУШКА | Дата: Субота, 19.04.2008, 07:58 | Повідомлення # 2 |
Новачок
| Монстера
|
|
| |
Heartless | Дата: Субота, 19.04.2008, 11:11 | Повідомлення # 3 |
Досвідчений
Репутація: 12
| Привіт, СЕРЕНУШКА, в мене теж є монстера) дуже схожа на ту, що на фото а взагалі то я вирощую і колекціоную кактуси) а ізюминкою є:
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
СЕРЕНУШКА | Дата: Субота, 19.04.2008, 19:59 | Повідомлення # 4 |
Новачок
| Heartless, супер! А посмотри, какую орАнжерею я видела у знакомых:
|
|
| |
Heartless | Дата: Неділя, 20.04.2008, 11:21 | Повідомлення # 5 |
Досвідчений
Репутація: 12
| СЕРЕНУШКА, круто, фіалки напевно
... with the frozen heart and soul on fire...
|
|
| |
sashko | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 10:18 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
Репутація: 8
| Я займаюсь, майже виключно, тропічними кімнатними рослинами. В мене є інжир, дуже красива рослина і дуже зручна в вирощуванні і в розмноженні. Є в мене кімнатні банани. Люблять помірну вологість і родючи грунти, і дуже теплолюбиві. Також є лимони, мандарини. Є дикий лимон листя якого дуже приємно пахнуть. Є в мене кофейні дерева, але їм у мене якось не дуже. Думаю з ними зав'язувати. Є гранатові дерева, гарно росли собі. Я навіть в тому році відростки розсадив і прижилися гарненько собі. ТА от у цю зиму напала мошка і підточила корені. НА весну відійшли але не повністю. Є в мене фейхоа (суничне дерево), вони в мене ще маленькі, але кажуть, що у них дуже красиві квітки і корисні кислуваті плоди. Але думаю з ним зав'язувати, щось воно слабко росте в мне. Наче нічого паганого з ними і не стається але і росте досить повільно. Не цікаво. В цьому році, зимою, посадив з насіння карамболь та тамаріллу. Мрію про азалію. Дуже красиве дерево, особливо коли квітне (абалдеть). Але нажаль вона любить велику вологість, яку в кімнатних умовах не можна створити і пагано переносить температури вище 18 градусів, а літом, буває, що в кімнаті і до 25 доходить. Вирощував папайю. Росте так швидко, наче як бамбук (за декілька місяців може вимахати до двох метрів (на вулиці), але погано переносить пересадку. З декілька сот саджанців після пересадки виживають лише десяток зо два. Висадив тим літом у матері на городі пару штук, так до осені такі пальми вимахали! Нажаль, при перших заморозках загинули (дуже теплолюбні). Висадив інжир на вулицю в цьому році, розраховую на теплі зими, які пішли останнім часом, може гарно себе почувати при температурах до минус декілька градусів, але взагалі більше полюбляє, якщо зимою не нижче 3-5 градусів тепла. Побачу що буде. Може прийдеться утеплювати.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 16:32 | Повідомлення # 7 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| sashko,
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
sashko | Дата: Середа, 23.04.2008, 11:03 | Повідомлення # 8 |
Досвідчений
Репутація: 8
| В мене є декілька дуже гарних книг про кімнатні рослини. Може й найкращіх в світі. Є певний досвід в вирощуванні деякіх рослин. Якщо потрібно, звертайтесь за допомогою.
Выслушаем сущность всего: бойся Бога и заповеди Его соблюдай, потому что в этом все для человека; ибо всякое дело Бог приведет на суд, и все тайное, хорошо ли оно, или худо.
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Субота, 28.06.2008, 14:49 | Повідомлення # 9 |
Досвідчений
Репутація: 10
| Ось:
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Субота, 28.06.2008, 14:50 | Повідомлення # 10 |
Досвідчений
| Нимфея: сказка из воды Нимфея: сказка из воды В мире существует безумно большое количество сортов и гибридов нимфей, и с каждым годом их популярность набирает обороты, и их можно выращивать не только в огромных и глубоких водоёмах. Но и в небольших ёмкостях, которые легко поместятся даже в квартире, главное, обеспечить им достаточное количество света летом, и комфортную зимовку в более холодное время года.
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Субота, 28.06.2008, 14:51 | Повідомлення # 11 |
Досвідчений
| Ще:
|
|
| |
xSALaMONZ | Дата: Субота, 28.06.2008, 14:52 | Повідомлення # 12 |
Досвідчений
| Семейство ластовневые Семейство Ластовневые (суккулентные лианы) Как будто восковые цветы хойи с капельками меда... или причудливые, напоминающие водопад цветки церопегии, - словно маленькие пришельцы на фоне впечатляющих плетей самого растения. Еще совсем недавно в комнатных условиях выращивались единичные представители этого семейства.
|
|
| |
Джинн | Дата: Середа, 28.01.2009, 17:27 | Повідомлення # 13 |
Головний Трах-ті-бі-дох-альщик
Репутація: 19
| А я люблю КАКТУСИ!!!!!!!!
трах-ті-бі-дох
|
|
| |
Нереклама | Дата: Четвер, 29.01.2009, 10:41 | Повідомлення # 14 |
Оберіг форуму
Репутація: 47
| Quote (Джинн) А я люблю КАКТУСИ!!!!!!!! І в мене кактус є екзотичний)))
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
Axel | Дата: Понеділок, 02.02.2009, 18:25 | Повідомлення # 15 |
Досвідчений
Репутація: 9
| В мене теж кактуси ростуть
Краща бібліотека віршів
|