У села Нехвороща нещодавно відкрився сайт!
|
|
SHISOFT | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 21:50 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Продвинуті
Репутація: 2
Статус: Offline
| Нещодавно в села Нехвороща, що Новосанжарського району відкрився сайт: http://www.nekhvoroscha.at.ua! Ось так, Санжарський закривається, Нехворощанський відкривається! Скоро Нехвороща і районом стане...))))))) Чекаю ваших коментарів з приводу сайту...
Сайт села Нехвороща - http://www.nekhvoroscha.net/
Повідомлення відредагував SHISOFT - Вівторок, 16.12.2008, 21:50 |
|
| |
life-still-lasts | Дата: Субота, 20.12.2008, 00:14 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Репутація: 4
| Я думаю, что Новые Санжары нам не нужны.После того как в ЕХО-КОБЕЛЯКИ включили Санжары, Ухо стало хуже, кто не согласен?
|
|
| |
Admin | Дата: Субота, 20.12.2008, 12:41 | Повідомлення # 3 |
Батька сайту
Група: Адміністратори
| Quote (life-still-lasts) Я думаю, что Новые Санжары нам не нужны.После того как в ЕХО-КОБЕЛЯКИ включили Санжары, Ухо стало хуже, кто не согласен? А конкретніше можеш сказати чим "Ухо" стало гірше? Начебто кількість Кобеляцьких новин не зменшили та і за якістю так же само слідкуємо. Просто додалися Санжарські (у нас там є спецкор).
Адмін перш за все - батька і бог, а потім вже читак і сволота:)
Навіть не приказка, а просто ЛОГІКА, яка у багатьох відсутня : Якщо адмін щось не робе, отже у нього є справи важливіші...
|
|
| |
life-still-lasts | Дата: Субота, 20.12.2008, 22:45 | Повідомлення # 4 |
Новачок
Репутація: 4
| Раньше в ЕХО писали Санжарские новости, но не в таком количистве как сейчас.И что ответишь?
|
|
| |
ataskum | Дата: Середа, 28.01.2009, 15:23 | Повідомлення # 5 |
Не дуже активний
Репутація: 5
| Санжари-суперр!!!!!!!
|
|
| |
Axel | Дата: Понеділок, 02.02.2009, 19:49 | Повідомлення # 6 |
Досвідчений
Репутація: 9
| Сайт як сайт...нічого супер геніального я там не побачив!
Краща бібліотека віршів
|
|
| |
Николя | Дата: Середа, 11.02.2009, 16:57 | Повідомлення # 7 |
Новачок
| Quote (life-still-lasts) Я думаю, что Новые Санжары нам не нужны.После того как в ЕХО-КОБЕЛЯКИ включили Санжары, Ухо стало хуже, кто не согласен? Эт точно, зря погналась редакция за санжарскими читателями, так они наших потеряют((
|
|
| |
ataskum | Дата: Четвер, 12.02.2009, 15:46 | Повідомлення # 8 |
Не дуже активний
| Quote (Николя) так они наших потеряю Не потеряют. Взагалі ЕХО час виходити на обласний рівень
|
|
| |
Николя | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 12:38 | Повідомлення # 9 |
Новачок
| Quote (ataskum) Взагалі ЕХО час виходити на обласний рівень та нет, рановато еще(( не дотянули
|
|
| |
ataskum | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 13:29 | Повідомлення # 10 |
Не дуже активний
| Quote (Николя) не дотянули Ніколя, ти не прав. Ехо найкращп із районних газет в області.
|
|
| |
Нереклама | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 15:52 | Повідомлення # 11 |
Оберіг форуму
Група: Адміністратори
Репутація: 47
| Quote (ataskum) Ніколя, ти не прав. Ехо найкращп із районних газет в області.
"Життя - це шанс на щастя."
|
|
| |
EVA | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 19:14 | Повідомлення # 12 |
Цікава особистість
Репутація: 33
| Quote (ataskum) Ехо найкращп із районних газет в області. Мабуть, Ніколя не дуже ознайомлений з нашою газетою. Тому й має дещо упереджену думку.
Ніколи не жалкуй про те, що сталося. Треба пам"ятати, що це вже сталося. Жалкування про минуле лише сповільнює рух в майбутнє. Треба відкинути всі думки й рухатися далі, як можеш.
|
|
| |
mazepas2008 | Дата: Неділя, 15.02.2009, 11:21 | Повідомлення # 13 |
Професіонал
Репутація: 18
| Quote (ataskum) Ехо найкращп із районних газет в області. Підтримую. Ехо найкраща районна газета в області. От жаль, що влада цього не розуміє.Депутати райради на останній сесії виділили газеті "Колос" 262 384грн. На модернізацію і зміцнення матеріально-технічної бази, підвищення соціального захиту працівників "Колоса". А "Ехо" без жодної бюджетної копійки підтримки дуже цікава, змістовна, об'єктивна газета. [color=blue]"Ехо"-НАША ГАЗЕТА.
|
|
| |
tanyaisaj | Дата: Понеділок, 15.06.2009, 14:38 | Повідомлення # 14 |
Досвідчений
Репутація: 23
| Quote (mazepas2008) А "Ехо" без жодної бюджетної копійки підтримки дуже цікава, змістовна, об'єктивна газета. [color=blue]"Ехо"-НАША ГАЗЕТА. Цілком і повністю згідна!І взагалі ,Mazepas2008,твої слова-це мої думки!!!!Додано (15.06.2009, 14:38) ---------------------------------------------
Quote (life-still-lasts) Я думаю, что Новые Санжары нам не нужны.После того как в ЕХО-КОБЕЛЯКИ включили Санжары, Ухо стало хуже, кто не согласен? Вибач,але я так не вважаю,мені,наприклад цікаво читати ,що відбувається в Санжарах!!!
Сильная, не та, которая в жизни ни разу не падала... а та что упала, и сумела подняться...
|
|
| |
Menni | Дата: Вівторок, 07.07.2009, 15:45 | Повідомлення # 15 |
Новачок
Репутація: 0
| life-still-lasts сделай так чтобы в Кобеляках постоянно было чтото новенькое и будет тебе больше новостей. А "Санжары нам не нужны" это дтский сад :D Додано (07.07.2009, 15:45) --------------------------------------------- А насчет сайта я скажу отличный
Умение достойно осознать свою ошыбку, лучшее качество умного человека!!!
Повідомлення відредагував Menni - Вівторок, 07.07.2009, 15:43 |
|
| |