Пятниця, 26.04.2024, 13:57
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Листопад » 22 » НАПАД НА ТАКСИСТА ВЧИНИЛИ… МІЛІЦІОНЕРИ?



    НАПАД НА ТАКСИСТА ВЧИНИЛИ… МІЛІЦІОНЕРИ?
    16:45
    У понеділок, 19 листопада, до редакції "ЕК" звернувся один із міських приватних підприємців, який займається перевезенням пасажирів і повідомив сенсаційну новину.
    Ось що розповів цей чоловік: "Близько 16-ої години, до сина котрий мене підміняв підійшли троє молодиків. До цього дня він їх не бачив. Хлопці попросили здійснити рейс до одного із заміських кафе. Бажання клієнта для таксиста - закон, і вони поїхали. Доїхавши до кафе, хлопці попрохали проїхати далі, до іншого закладу, який розташований в лісі. Поїхали. Раптом один із них попросив зупинити машину, говорячи, що захотів в туалет. Коли ж автомобіль зупинився, молодики напали на сина. На руки одягли наручники і застосували електрошоковий пристрій. При цьому один із молодиків тицьнув йому в обличчя якесь посвідчення. Що там було написано, прочитати син не встиг. А потім почалася "розмова" на підвищених тонах. Молодики заявили, що вони є співробітниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. І почали вимагати свідчень про те, хто і як розповсюджує в Кобеляках наркотики. Син відмовився давати свідчення, поскільки нічого по цій темі не знає. А оббріхувати невинних людей бажання не мав. Тоді йому було сказано буквально наступне: "Зараз ми запхаємо тебе в багажник і повеземо в Полтаву. А по дорозі підкинемо в машину наркотики. І вже тоді поговоримо з тобою жорсткіше". Щоб їх слова мали більший вплив, молодики катували сина електрошком. Розуміючи, що ситуація може закінчитися будь-чим, він погодився з ними співпрацювати. Тоді вони зняли наручники і звеліли повертатися в Кобеляки. Там хлопці вийшли з машини. Щоправда, перед цим забрали 450 гривень. Один із цих, нібито міліціонер, дав йому свій номер телефону і назвався Женею. А також додав, що в п'ятницю вони знову приїдуть у місто, щоб його "трусити".
    Сам підприємець і його син розповіли журналістам і про свої подальші дії. Вони написали заяву про напад і пограбування в Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ. І продублювали її, звернувшись і в обласне управління внутрішніх справ, а також давши телеграму на ім'я прокурора Полтавської області.
    Крім всього вищесказаного, добре знаючи українське прислів'я "Ворон ворону ока не виклює" люди звернулися за допомогою до громадськості. Вони повідомили про інцидент міського голову Олександра Ісипа, засоби масової інформації та постійну комісію по забезпеченню правопорядку, законності та прав людини при міськраді.
    Перша реакція на такі дії вже є. На мобільний телефон таксиста подзвонив "Женя" і почав погрожувати: "Ми з тобою, козел, ще по-другому поговоримо".
    В четвер збереться на своє засідання постійна комісія міськради. На неї будуть запрошені і заявники, і співробітники міліції. Депутати планують, в свою чергу, також звернутися до керівництва УМВС, обласної прокуратури та в Службу безпеки України із проханням розібратися в цій резонансній події.
    Адже якщо на території району з'явилася банда, яка діє під виглядом правоохоронців, то це безумовно погано, але ще, як кажуть, півбіди. Якщо ж це дійсно заїжджі міліціонери таким чином "працюють", то це набагато страшніше. Адже в такому разі, якщо громадськість мовчатиме, завтра-післязавтра наркотики "знайдуть" у кишенях та сумках депутатів, держслужбовців, а то й перших посадових осіб міста і району. А електрошок, гумові кийки та олівці між пальцями розв'яжуть язики будь-кому.
    … Сьогодні п'ятниця. "Женя" із друзями обіцяли повернутися. Будьте обережні, кобелячани!
    Ігор ФІЛОНЕНКО
     
    P.S. З проханням прокоментувати цю подію ми звернулися в Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ. Нам повідомили що офіційна заява від таксиста поступала і вона  зареєстрована відповідним чином. Якщо факти викладеня в заяві підтвердяться і напад дійсно здійснили правоохоронці, то розслідуванням цієї справи займатиметься прокуратура. Також заступник начальника райвідділу внутрішніх справ Євген Бондаренко повідомив, що у п'ятницю в Кобеляки приїде з Полтави спеціальна комісія, яка займається розглядом скарги таксиста. Також він попросив зазначити, що до кобеляцьких міліціонерів у підприємця ніяких претензій немає. Що ми й робимо.
    А про те, як розвиватимуться події навколо цієї історії і чим вона закінчиться, обов'язково повідомимо в наступних номерах газети.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 868 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 2
    26.11.2007
    2. perekos (perekos) [Матеріал]
    Дуже цікава історія. Жду продовження.

    25.11.2007
    1. Сергeй (paliy) [Матеріал]
    %)


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net