Субота, 20.04.2024, 09:51
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2007 » Грудень » 21 » У СВЯТО З РОБОЧИМ НАСТРОЄМ



    У СВЯТО З РОБОЧИМ НАСТРОЄМ
    22:28
    22  грудня будуть відзначати своє професійне свято – День енергетика, працівники кобеляцької філії ВАТ «Полтаваобленерго». Саме в цей день на початку минулого століття Володимир Ленін затвердив славнозвісний план електрифікації тодішнього країни. І хоча навіть календарі плутаються, призначаючи електрикам для святкування інші дати, самі вони більше прихильні саме до 22 грудня.
    Незважаючи на святкові дні, на які надзвичайно щедрий поточний тиждень, в кабінеті Сергія Зінченка, керівника кобеляцької філії «Полтаваобленерго» панувала робоча атмосфера. Заступники, майстри разом із Сергієм Анатолійовичем радилися, планували, обговорювали. Пора ж «гаряча», відповідальна. Кінець року, звіти, перевірки, а там синоптики похолодання обіцяють, потрібно й до цього готуватися.
    Тому наше передсвяткове інтерв’ю проходило в досить гармонійному єднанні з виробничою нарадою.
    - Сергію Анатолійовичу, з яким настроєм підходить ввірене Вам підприємство до професійного свята?
    - Настрій у всього колективу нормальний, бойовий. Щоправда, для довгих святкувань часу не маємо. Кобеляцький район один із найбільших на Полтавщині, а тому роботи енергетикам вистачає постійно. У нас на обслуговуванні знаходиться 1800 кілометрів ліній електропередач, 25 тисяч абонентів серед населення, більше чим п’ятсот юридичних осіб. Все це величезне господарство потрібно утримувати в належному стані, проконтролювати сплату за спожиту електроенергію, оперативно ліквідовувати аварії, які трапляються.
    - Якими досягнення був для Вас знаменний рік, що закінчується?
    - За рік  ми виконали величезний обсяг робіт. Особливо хотів би виділити встановлення розвантажувальних трансформаторних пунктів, які дали змогу суттєво покращити електропостачання таких населених пунктів, як Дрижина Гребля, Красне, Лівобережна Сокілка, Світлогірське. Крім того, встановлені 63 опори на високовольтних лініях електропередач, 365 – на низьковольтних. Від дерев, на які багаті наші надзвичайно «озеленені» місто і села очищено 87 кілометрів. Проведена планова заміна 3,5 тисяч лічильників, 449 із них винесені на фасади будинків. Це суттєво полегшує роботу наших контролерів і більш комфортно для споживачів.
    Та не лише роботою жив наш колектив. Кобеляцькі енергетики завжди були одними із найактивніших і в спорті, і в художній самодіяльності. У всякому випадку в системі «Полтаваобленерго». Так, наші спортсмени зайняли призові місця на обласних змаганнях із шахів, артисти були одними із кращих на огляді художньої самодіяльності «Талановитий кожен з нас». А команда, очолювана старшим майстром Євгеном Скрильником успішно виступила на конкурсі професійної майстерності. Ну, а наш кобеляцький «Рейд» по праву вважається лідером кавеенівського руху не лише в системі «Полтаваобленерго», а  й у всьому Кобеляцькому районі. Так що справ і турбот у нашому колективі вистачає кожному.
    - А які у кобеляцьких енергетиків плани на 2008 рік?
    - Знову ж стабільно і ефективно працювати. Це, так би мовити, загальний план і стратегія. А конкретніше – величезний обсяг робіт в рамках виконання інвестиційної програми буде зроблений у Бутенках. В мікрорайоні цього села, що знаходиться поряд із нафтобазою буде замінено 14 кілометрів лінії електропередач. Також за 2008 рік продовжуватиметься робота по винесенню лічильників на фасади будинків, по виведенню повітряних ліній електропередач з території навчальних закладів та місць масового скупчення людей. Звичайно ж, охоче допомагатимемо органам місцевого самоврядування у їх діяльності по відновленню вуличного освітлення. Кобеляки, як і годиться райцентру, стали флагманом цього руху. Тут у нас із міської владою повне порозуміння. Потихеньку починають освітлюватися білицькі вулиці. На черзі проведення таких же робіт і в Радянському, Григоро-Бригадирівці, Солошиному. І скрізь будуть працювати фахівці «Полтаваобленерго».
    - В переддень свята прийнято говорити про кращих працівників, які є запорукою загального успіху всього колективу, всього підприємства. Кого б ви хотіли виділити?
    - У нас у філії працюють 159 чоловік. До речі, і ще є вакансії для кваліфікованих спеціалістів. Так от, вважаю, що весь колектив заслуговує на відзначення. А кого виділити? Ви знаєте, виділив би наших контролерів. Вони працюють із населенням, безпосередньо контактують із людьми, а це найважча робота. Коли говорять, що робота контролера «собача», то в цьому вислові є й буквальний зміст. Адже бува й таке, що на них дворових псів випускають. На них ображаються, інколи грубо кричать. Хоча наші контролери просто добросовісно виконують свою роботу. І є результат. За останні рік-два різко поліпшилася платіжна дисципліна серед побутових абонентів, практично зникло таке явище, як крадіжки електроенергії. І все це передусім завдяки роботі наших контролерів. Таких як Зінченко Юрій, Шуліка Наталія, Маляренко Валентина. Таких як Тимошенко Олексій і Шиян Віктор – інспекторів, які перевіряють підприємства.
    А взагалі ще раз підкреслю – весь колектив кобеляцької філії «Полтаваобленерго» заслуговує позитивної оцінки.
    - Спасибі за розмову. Поздоровляю вас з професійним та наступаючими новорічними та різдвяними святами.

    Розмову провів Ігор ФІЛОНЕНКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 808 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 2
    19.12.2008
    2. QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ (Tolya) [Матеріал]
    biggrin

    21.12.2007
    1. Оксана (Оксана) [Матеріал]
    Щиро вітаю "бувших" колег з Нашим професійним святом!! smile


    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net