Четвер, 28.03.2024, 23:51
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5533
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Січень » 4 » “НОВОРІЧНА КРАЇНА СНІВ”



    “НОВОРІЧНА КРАЇНА СНІВ”
    17:53
    Таку назву мав районний захід, проведений 28 грудня у Кобеляцькому районному центрі культури і дозвілля.
    Свято новорічної ялинки підготували працівники Будинку дитячої та юнацької творчості (БДЮТ) разом зі своїми вихованцями. І, як завжди, підготували на відмінно. Шоу вдалось на славу – глядачі протягом кількох годин зачаровано спостерігали за феєричним, захоплюючим дійством.
    …На сцені діти грають у сніжки, ліплять сніговита. Розпочинається новорічне свято вокально-хореографічною композицією “Білий килим” у виконанні Андрія Уткіна та Насті Варич. З Новим роком привітав усіх присутніх Володимир Жуков, голова районної ради.
    А потім розпочалось казкове дійство… Чарівні герої казок з’являлись на сцені протягом вечора – Гаррі Потер (Коля Катишков), Шляпа передбачень (Роман Тихоненко), Снігова Королева (Юля Бордюкова), Герміона (Оксана Павленко), Рон (Ростік Чернишенко), Королева Снів (Іра Дядюра), згодом завітали Іванко (Олександр Катишков) та Марійка (Юля Волочай), маленька свинка (Анжела Репешко) і мишка (Даша Пасько).
    Взагалі на святковому шоу виконано багато танців – “Танець поросят”, “Калінка”, “Румба”, звучали прекрасні пісні у виконанні Зіни Іцкович, Оксани Павленко, Івана Олійника, Сергія Зінченко, Роксолани Різун, Валерії Порубай, Вероніки Долгової, Володимира Вітренюка, Юлії Колінько.
    Неперевершений номер побачили глядачі  у виконанні ансамблю “Капітошка”  (художній керівник Варвара Дядюра). А з яким захопленням глядачі вітали композицію “Миша” (підготували Інна Уткіна  та Ольга Гмиза). “На ура” зустрів зал Вєрку Сердючку (Дмитро Гудима), яка виконала кілька концертних номерів.
    Багато дітей, вихованців БДЮТ, брали участь у постановці феєричного шоу.  Дійство справді зачаровувало. Безліч щасливих дитячих посмішок, гарних вражень.
    Звісно, найбільша заслуга у тому, що глядачі мали змогу побачити “Новорічну країну снів”, належить Галині Сабадир, директору БДЮТ. Адже якого треба вміння й любові до того, чим займаєшся, щоб згуртувати робочий колектив, зацікавити дітей. Автор статті поцікавилась у директора БДЮТ, скільки часу було витрачену на підготовку цього заходу – місяць, два чи більше? Здивуванню моєму не було меж.
    - Приблизно два тижні, - мовила Галина Вікторівна. – Готувались лише по кілька годин у день, після закінчення навчання у школі. Адже діти годин до двох-трьох зазвичай на уроках. Але нічого, встигли. Крім кобеляцьких дітей, захід готували і малеча з Перегонівки, Іванівки. Велике спасибі батькам наших вихованців, що теж брали активну  участь, допомагали з пошиттям святкових костюмів.
    І зробили справжнє шоу. Без перебільшення. Давненько у Кобеляках не проводилось нічого подібного, чесно кажучи.
    Багато зробили для постановки казкового шоу і люди, які не з’являлись на сцені протягом свята. Це режисер новорічної казки – Тетяна Дядюра, за хореографічну постановку відповідала Інна Безкоровайна, звукорежисером був Андрій Уткін, декоратори – Ірина Малиновська, Олена Білаш, Тамара Колісна, Олександр Телятник. Оформленням сцени займався і Володимир Уткін. Всі діти були в різноманітних яскравих костюмах завдяки художникам по костюмам Ользі Гмизі й Людмилі Куць. Звукооператором заходу був Віталій Кравченко, який як завжди на відмінно справився зі своїм завданням. Технічну допомогу надали Тетяна Гаджун та Юлія Назарова. В організації масових заходів активну участь брала Любов Онищенко, яка крім того разом з агітбригадою  (Каріна Прокопенко і Яна Безкібальна) та Павлом Сабадирем ходила по різним установам. І не дарма. Адже деякі небайдужі  люди виявили бажання стати спонсорами заходу – це ПП Олена Савченко, ПП Сергій Челідзе, Кобеляцька ветеринарна лікарня, ТОВ “Зоря”, Будівельна організація (директор Андрій Дубина).
    Казка має свій початок та кінець. Тож і казкове дійство підійшло зрештою до кінця. До залу Будинку культури і дозвілля увійшли Дід Мороз (Володимир Уткін), який пригостив малечу солодощами, та Снігуронька (Настя Варич).
    По закінченні свята на сцену піднялась Наталія Коваль, начальник районного відділу освіти,  і висловила слова подяки за гарний настрій, подарований цими артистичними дітьми.
    “Хай сяють вогні новорічної казки!
    Злагоди, миру, добра вам і ласки!”
    - побажав наостанок Дід Мороз і всі -  задоволені від побаченого і засмучені, бо завершилась чарівна казка, почали розходитись по домівках.



    Марина СІДАШ
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1270 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net