Пятниця, 26.04.2024, 01:39
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Січень » 4 » «ГАРЯЧІ» ФУТБОЛЬНІ БАТАЛІЇ НА МОРОЗІ



    «ГАРЯЧІ» ФУТБОЛЬНІ БАТАЛІЇ НА МОРОЗІ
    18:02
    Передноворічні погодні умови з їх легким морозцем більше пасували до проведення хокейних змагань. Та поскільки в Кобеляцькому районі цей вид спорту не надто розвинутий та й крига на водоймах ще не встигла зміцніти, то жителі міста й навколишніх сіл віддали перевагу футболу. Відкрита першість Кобеляк, матчі якої продовжувались на майданчику у парку Богдана Хмельницького, ще раз підтвердила – у районі справжній бум міні-футболу. Більше ста учасників із 19 команд завзято «рубалися» між собою під пильними поглядами десятків глядачів. Кобеляки, Білики, Бутенки, Іванівка, Кірове, Сухинівка, Кунівка, Шенгури, Чапаєво виставили свої колективи. І майже всі вони в перших матчах засвідчили претензії на лідерство.
    Та все ж третій і четвертий тури першості, які відбулися у минулі вихідні, чітко окреслили коло команд, які боротимуться за призові місця. Якщо, звичайно, не відбудуться якісь надзвичайні події, як то епідемія грипу чи харчове отруєння під час численних новорічних застіль.
    У першій групі вболівальники та й самі учасники турніру з великою зацікавленістю очікували поєдинку між командами «Колос-1» та села Чапаєво. У першому колективі грали спортсмени, яку регулярно беруть участь в обласних змаганнях, отже, й мають неабиякий досвід. Друга команда складена із молодих та надзвичайно амбітних футболістів із Чапаєвого, Чорбівки та Сухої Маячки. І в стартових іграх обидва клуби більш чим впевнено здолали своїх суперників. Тому й не безпідставно всі вважали, що матч між ними визначить фаворита групи. Та чомусь напруженої боротьби не вийшло. «Колосяни», що називається, «на класі» спокійно переграли своїх опонентів, у яких гра не пішла. 8:0 на користь «Колоса» - рахунок матчу більш ніж красномовний. Із інших поєдинків цієї групи заслуговує на увагу зустріч між кобеляцькою «Фемідою», основу якої складають співробітники прокуратури та футболістами із Кунівки. Тут дійсно була «заруба». Виграти прагнули й одні,  й другі і тому щедро забивали голи. Аж до самого фінального свистка ніхто не міг спрогнозувати переможця. Та, зрештою із рахунком 8:7 перемогла «Феміда».
    У другій групі у безкомпромісному поєдинку зійшлися команди «Колос-2» та «Буцики». На боці перших була молодість, других – досвід. Але її величність Фортуна виявилась прихильною до молоді. Адже кілька разів форвард «Буциків» Богдан Калитка майстерно «накручував» захисників суперника і виходив на «убійну» позицію. Але м’яч вперто не йшов у ворота. Дублери ж «Колоса» більш раціонально використовували свої моменти. І під кінець гри їх молодість і швидкість таки далася взнаки. 3:1 - з таким рахунком виграли юнаки.
    Змаганням досвіду і молодості можна назвати і матч між білицьким «Оптом» і «Спартою». На великому полі ці футболісти зазвичай грають в одній команді. А на міні-майданчику стали суперниками. Молоді «спартанці» вкрай прагнули перемогти та їх товариші-суперники мали іншу точку зору щодо результату. А матч в кінці-кінців завершився внічию 4:4. В цій групі за лідерство продовжують боротися дві кобеляцькі і дві білицькі  команди. Остаточно ситуація в турнірній таблиці може прояснитися 4-5 січня. Так що на футбольному майданчику в парку може стати ще «гарячіше». Якщо, звичайно, погода не завадить продовженню турніру. Синоптики обіцяють значне зниження температури.


    Іван АНТИЧУРКІС
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 725 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net