Пятниця, 29.03.2024, 10:52
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 25
    Гостей: 25
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Січень » 24 » ПРО ЛУЦЕНКА, «КАБІНЕТ» ТА ПРИЗИ ВІД «ЕК»



    ПРО ЛУЦЕНКА, «КАБІНЕТ» ТА ПРИЗИ ВІД «ЕК»
    16:10
    Минулого тижня вся Україна, а з нею і Кобеляцький район найбільш жваво обговорювали черговий скандал, який відбувся у так званих «вищих ешелонах влади». Мається на увазі інцидент у стінах Секретаріату Президента, коли Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко чи то вдарив, чи побив київського міського голову Леоніда Черновецького. Зараз і політологи, і журналісти, і високопоставлені свідки того рукоприкладства наперебій змагаються, пропонуючи свої версії причин і наслідків тієї події.
    Не будемо гадати, які там були причини, а ось наслідки… Наслідок по великому, нормальному, європейському рахунку  повинен бути лише один. Луценко вже наступного дня мусив написати заяву про власну відставку. Це було б свідченням того, що він відповідальний чиновник і політик. Автор цих рядків ніколи не був, не є і не буде прихильником київського міського голови. А коли дізнався, за кого в 2006 році проголосували кияни, то вжахнувся. Наскільки ж убогі ми, українці, коли навіть в ХХІ столітті столичних жителів можна купити за продуктові набори. Але маємо те, що маємо.
    Та все ж привселюдно бити Черновецького не можна. Якби Луценко був просто політиком, а ще краще - рядовим громадянином, то йому можна було б навіть разок в долоні плеснути. Але ж він - Міністр внутрішніх справ! Він же показав приклад своїм підлеглим, десяткам тисяч озброєних людей! Тепер що,  в Україні міліціонерам офіційно дозволили застосовувати насилля? І завтра в Кобеляках, Нових Санжарах, Козельщині люди у формі матимуть право при свідках, серед білого дня будь-кого бити  в обличчя? А щоб виправдатися їм досить буде сказати (підкреслено редакцією), що постраждалий є нахабним, цинічним типом. Далеко ми тоді заїхали.
    Звичайно Луценко у добровільну відставку не піде. Як не пішли до нього Зварич, Шуфрич, Рудьковський та десятки інших замішаних у скандалах чиновників. Виховання у них не те. Не шляхетне, а прикоритне. Шляхетність вони залишають іншим, а собі вибирають можливість бути біля корита влади.
    Та не будемо лише про сумне. Із суто редакційних новин виділимо дві. За останні кілька днів відвідувачі сайту «ЕК». Найчастіше задають запитання щодо майбутнього рубрики «Кабінет». Вони очікують нових гостей і навіть починають під’юджувати. Мовляв, що «ЕК» «наїлося» однією лише розмовою із Анатолієм Шкарбаном. Ні, ми не «наїлися», і рубрика матиме продовження. Просто вона й задумувалася  не як щотижнева. Адже у районі досить важко знайти таку кількість людей цікавих всім. Зараз ми вже визначили п’ять чоловік, прізвища яких найчастіше називаються інтернет-відвідувачами, як майбутніх гостей кабінету. Ще один кандидат йде поза конкурсом. Це – Микола Андрійович Касьян. Особисто для редактора «ЕК» найцікавішою людиною в районі є саме він. Щодо інших, то найчастіше називають прізвища Олега Решетила, Олександра Ісипа, Михайла Лещука, Володимира Жукова та… Ігоря Філоненка (провести інтерв’ю з останнім буде найскладніше). Виникає проблема дефіциту запитань. Не будеш же їх сам собі задавати?
    Щодо інших, то вже на цьому тижні всім названим чиновникам будуть надіслані офіційні запрошення з пропозицією взяти участь у «кабінетній» розмові. І ми сподіваємося, що всі вони погодяться. Так що готуйте свої запитання.
    І остання новина. Дещо затримується в часі проведення лотереї серед передплатників «Ехо Кобеляк». Причин дві – збільшення кількості передплатників та зайнятість співробітників районного вузла зв’язку. Та вже до 1 лютого лотерейні білети з іменами претендентів на призи будуть готові. І ми миттєво повідомимо про остаточну дату розіграшу.


    Ігор ФІЛОНЕНКО

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 847 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net