Пятниця, 26.04.2024, 19:40
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Лютий » 14 » Про «чесні» вибори



    Про «чесні» вибори
    17:51
    9 лютого 2008 року в приміщенні районного центру культури та дозвілля відбувалося дуже цікаве дійство. Його навіть можна назвати театралізованим. А назва його - «вибори» керівника районного осередку партії «Народний Союз «Наша Україна». Попередником до цього був всім відомий в районі лікар і невідомий політичний лідер районної організації «НС НУ» Хорішко Анатолій Іванович.
     Особисто я поважаю Анатолія Івановича, як досвідченого лікаря, який неодноразово допомагав мені та моїй сім’ї в лікуванні недуги. Але те, що відбувалося 9 лютого під його головуванням, неприємно вразило не тільки мене. Сама підготовка і проведення виборної «конференції» були заздалегідь сплановані і вже фактично лідер був заздалегідь обраний і коронований. Залишалося лише тільки показати виставу представникам обласної організації, які приїхали для того, щоб впевнитися в прозорості та неупередженості проведення конференції.
     На жаль я не бачив початок вистави, бо про проведення такої «конференції» дізнався випадково, хоча і є повноправним членом «НС НУ» та депутатом Кобеляцької міської Ради від цієї ж партії. Мене і більшість таких як я не повідомили про проведення зборів, на яких повинні делегувати членів партії на виборчу конференцію. Вже після особистої бесіди з Анатолієм Івановичем стало зрозуміло, що це було зроблено умисно, аби взяти переважну кількість голосів за потрібного кандидата, а непокірних - усунути, аби все йшло як по маслу.
     В процесі підрахунку голосів лічильною комісією голосів за вже попередньо відомого керівника осередку, Анатолій Іванович на мої зауваження відповів, що я вже фактично не є членом партії, так як активно приймав участь на виборах 31 вересня 2007 року до Верховної Ради в одній із дільничних комісій від Блоку Юлії Тимошенко. Шановний режисере, запитайте у своїх помічників, в тому числі і в новообраного керівника, скільки разів Роман Матюхов приходив в приміщення штабу в період виборчої компанії і пропонував діяти, в тому числі і готувати голів та членів дільничних комісій. А те, що співпрацював з осередком від БЮТу, то нехай буде Вам відомо, що коаліція, яка зараз є у Верховній Раді якраз і складається з «НС НУ» та БЮТу, чого не скажеш за районну раду, депутатом якої Ви є. Більше того, якби Анатолій Іванович і ті помічники, які його оточували, працювали хоча б на половину так, як працювали та працюють колеги із районного осередку БЮТу, то ми з Вами мали б набагато кращий результат і на виборах до Верховної, районної та міської рад. Та на превеликий жаль у нас взагалі немає ніякої активності ні в районній ні в міській раді так як, на мою думку, причиною цього є відсутність лідера. Громада, ж голосуючи за нас, ввірила нам своє майбутнє, надіється на те, що ми з Вами покращимо їх добробут та життя. Але ми, як говорив колись один з моїх керівників, «…похватали портфелі, а що з ними роботи - не знаємо». На даний час єдине, що ми вміємо - це лити бруд один на одного будучи в одній команді, а робота районного осередку, відверто кажучи, завалена, а якщо чесно – нічого не робиться взагалі.
     Зрозуміло, що представники від обласної організації «НС НУ», які були присутні на виставі, зробили для себе висновок та поділяться побаченим із своїми колегами і напевно, зробивши аналіз побаченого, приймуть відповідне рішення. А доки вони вирішуватимуть, як далі бути районному осередку «НС НУ», пропоную нинішньому лідеру скласти свої повноваження та ініціювати чесні вибори. Навіть якщо підтвердиться повторно перемога, то це буде чесно і прозоро, а душа буде спокійна.



    Роман Матюхов,
     депутат Кобеляцької
    міської ради від «НС НУ»

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1092 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 4
    17.02.2008
    4. Матюхов Роман [Матеріал]
    Шановні критики статті "Про "Чесні" вибори" ! На сам перед рекомендую навчитися граматиці і не тільки . Що стосується 2000 грн. , які я ніби то вимагав за вибори , то рекомендую поцікавитися у районному осердку БЮТ , за які гроші я там працював . Що стосується Бутенок - працюйте і бажаю Вам успіху , в такій команді - це не робота . З повагою , Роман Матюхов .

    15.02.2008
    3. Свідок [Матеріал]
    Мені також цікаво. На ідею він не працює. Я був свідком як Роман Матюхов говорив хлопцям зі штабу, що працюватиме в ДВК лише на посаді не нище голови ДВК, це тоді , коли пропонували на замісника. І взагалі які ідеї, коли запит 2000,00. А БЮТ задовільнив потреби нашоукраїнця.

    15.02.2008
    2. avflatron [Матеріал]
    Цікаво , чому пан Роман не звертається зараз у виборчий штаб "Нашої України", коли проходять виборчі перегони кандидата на посаду Бутенківського сільського голови. Напевно тому, що районні вибори проводяться безкоштовно , на ідею ситим не буде.

    15.02.2008
    1. НЕРЕКЛАМА (Нереклама) [Матеріал]
    та ініціювати чесні вибори

    Чесні у вашу користь? biggrin biggrin biggrin

    а душа буде спокійна.

    Чия? Ваша душа? biggrin Так, заради цього треба ще раз зібрати конференцію... wacko



    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net