Субота, 20.04.2024, 10:43
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Травень » 15 » «Homo sapiens» звучить гордо?



    «Homo sapiens» звучить гордо?
    09:48
    Вивчаючи уроки історії, бачимо, що на зламі сторіч, а тим паче тисячоліть, для людства настають надзвичайно важкі часи, часи небезпечних потрясінь, “великих перемін”. Складається ситуація, що потребує критичного переосмислення набутого досвіду, радикального коригування стратегій майбутнього.

    Екологічне руйнування — головна проблема, яка на разі ігнорується на користь прибутку й суспільного поступу. Людський егоїзм та споживацька позиція зростає дедалі більше, і має невтішні наслідки. У сучасному світі капіталізму та глобалізації з радикальною переоцінкою цінностей розвиток екологічної обстановки на планеті та загострення становища природи робить пошуки шляхів подолання екологічної кризи головною проблемою цивілізації.

    Не можна закривати очі на звірячі вбивства та бездумне винищення тварин заради хутра чи мисливського азарту, не можна, хоча б тому, що захист природної різноманітності народів і культур не може бути послідовним без захисту різноманітності самої природи.

    Закриття глави екологічного нещастя в людській історії повинно стати нашою першометою.Ми повинні здійснити оздоровлюючі зміни для хворої системи, використовуючи досвід поколінь у сучасній формі.

    Якщо всі заб‘ють на довкілля, який зміст казати про майбутнє України?Саме тому,кожен з нас повинен розставити пріорітети і зробити все можливе аби забезпечити виживання Планети, Видів,та виживання Раси і Нації.

    Щоб дійсно жити в гармонії із природою, ми повинні відмовитись від сучасних зручностей, які змушують нас шкодити навколишньому середовищу. Ми жили без них протягом тисяч років, чому вони настільки потрібні тепер? Невже так погано жилося без жидівського ЗМІ ,без педерастів та негрів на телебаченні, без шаленої кількості машин на вулицях, що роблять повітря нестерпним? Невже ми не здатні прожити без хутряних прикрас, ціною яких є життя невинних тварин? Чи варто опускатись настільки низько, і чи звучатиме гордо «homo sapiens» після цього?

    Вірний шлях до порятунку – Національний соціалізм – система, стрижневими поняттями якої є повага і гармонія у взаємодії з Природою, ідеї якого жодним чином не відмежовуються від біології, евгеніки та дарвінізму. Неабияке місце посідає також і расова гігієна, адже саме вона дозволяє зберегти чистоту людського генофонду, так само як екологія займається очищенням довкілля. Усі ці поняття мають спільні витоки, підкреслюючи важливість природи і обов’язок людини поводитись як складова природи, а не її господар. У той час як глобалізм і популізм — проти Природи й традиції, національні соціалісти створюють нове раціональне майбутнє для людей, повертаючись до перевірених часом методів.

    Глобалістський «ешелон смерті» мчить на шаленій швидкості...Майбутнє залежить від раціональності дій. Досить болючим питанням, яке потребує радикального вирішення є також проблема повернення не-європейців на їхню історичну батьківщину. Імміграція є ніщо інше як погроза екологічній пропускній здатності країни і повинна неодмінно припинитися. Населення повинно бути скорочене, примусом якщо буде необхідно. Соціальні проблеми, типу безпритульності й бідності є відволіканням від основної роботи — боротьби з екологічною кризою.

    Національний соціалізм пояснює і робить усвідомленим вперше в історії важливість Природи і всіх її творінь, і як найбільш важливих, Расу і індивідуальний характер.

    Національний соціалізм також розкриває ідеали арійський народів цього світу - хто ми, як арійці; що ми повинні робити, щоб вести здорове життя; якою є наша унікальна Доля, і як ми можемо продовжити, будувати її на досягненнях предків. Націонал-соціалізм виражає збалансованість між Природою і нашим народом - між Кров'ю і Ґрунтом. 

    Істотна важливість Націонал-соціалізму полягає в тому, що він дозволяє нам жити здоровим, повноцінним життям, розвиватися - стати вище, цивілізованішими.

    Націонал-соціалізм революційний і це поважно, тому що він будує гармонійно розвинене суспільство і створює нову расу - новий тип людини, таким чином, продовжуючи творчу роботу Природи. Націонал-соціалізм є в своїй суті антиматеріалістичним - він повстає проти всіх форм егоїстичного занепаду, оскільки вони перекидають природну рівновагу і кінець кінцем підривають і знищують Природу і її творіння, Расу і особистий характер.

    Націонал-соціалізм показує нам, як індивідуумам, наше унікальне місце в космічній схемі речей, показує, як ми можемо використовувати наші життя, оскільки вони призначені, щоб щось створювати поза нами. Це дозволяє проникнутися пошаною до творінь Природи і нашої унікальної Раси, расової культури, власної унікальної расової Долі.

    Все це ,безперечно, наштовхує на роздуми, дає поштовх до дій. Адже першість націонал-соціалістів природна і законна в світі повного неуцтва, неприродного, беззаконня, нецивілізованих цінностей. На відміну від ворожої смерті і хаосу, першістю націонал-соціалістичної Природи є життя.


    Тетяна, Аналітична служба УНТП

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 747 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net