Середа, 24.04.2024, 16:06
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Травень » 22 » ПриватБанк дарує пенсіонерам щедру весну!



    ПриватБанк дарує пенсіонерам щедру весну!
    15:57
    Хто сказав, що весна - це час для юних? Весна - це час для кожного, хто молодий душею, хто хоче активно жити і багато спілкуватися, кому хочеться яскравого свята. Цією весною, великодніми й травневими святами, «ПриватБанк» дарує всім своїм клієнтам-пенсіонерам і тим, хто ще не став учасником пенсійної програми банку, святкову програму, яка обійде всі регіони України. Про акцію «Весна і свято з «ПриватБанк»ом » і про Пенсійну програму в цілому ми й поговоримо з директором Полтавського Головного регіонального управління «ПриватБанку» Цисьом Олександром.
    Олександре Григоровичу, з чого, як правило, починається співробітництво пенсіонерів і «ПриватБанку»?
    Розпочатися воно може з чого завгодно – з відкриття ощадного рахунку собі або дітям, внукам, відправлення або отримання термінових переказів, сплати комунальних послуг тощо. Але, безумовно, краще за все, коли співробітництво починається з оформлення пенсійної пластикової картки. Сьогодні «ПриватБанк» пропонує пенсіонерам безкоштовне відкриття та обслуговування пенсійного карткового рахунку.
    Отримувати пенсію за пластиковими картками значно зручніше, ніж звичайним способом. Картка – це одночасно і ключик до вашої пенсії, і її сховище. За її допомогою Ви отримуєте свою пенсію тоді, коли це зручно Вам. Вже не потрібно ходити на пошту і стояти в черзі, не потрібно сидіти вдома і чекати, коли до Вас навідається листоноша, зникає прив'язаність і до конкретної дати виплати пенсії.
    Картка – це ваш «пластиковий гаманець», з якого Ви зможете зняти гроші в любий, зручний для Вас час.

    Скiльки ж людей пенсiйного вiку вже обрали «ПриватБанк»?
    У рамках виконання програми пенсiйного банкiвського обслуговування Полтавське Головне регіональне управління «ПриватБанку» перебуває на позицiї лiдера. Нинi в Полтавському Головному регіональному управлінні «ПриватБанку» одержують пенсiю понад 53000 чоловiк, тобто 40% пенсiонерiв Полтавської області обслуговуються у «ПриватБанку», що свідчить про високий рівень довіри населення до нашого банку.

    Чим відрізняється Пенсійна програма «ПриватБанку» від проектів інших банків? У чому її переваги?
    Справа в тому, що ця наша програма повною мірою враховує всі потреби і побажання пенсіонерів. А щодо переваг, то їх чимало. По-перше, «ПриватБанк» має найбільшу мережу банківських відділень та банкоматів у регіоні. Для наших клієнтів у Полтавській області працюють понад 100 відділень та 200 банкоматів. І, звісно ж, найкращі фахівці банківської справи! По-друге, за послуги та товари у мережі торгівельних закладів області учасники Пенсійної програми «ПриватБанку» можуть розплачуватися пластиковою карткою без зняття відсотків за користування нею, а ще Банк буде нараховувати вiдсотки на їх картковий рахунок.

    Тобто на суму, яку Пенсійний фонд України перераховує на карту пенсіонера, «ПриватБанк» ще й нараховує відсотки?
    Якщо пенсію не знімати всю цілком, а залишати певні суми на карті, то через деякий час вони збільшаться. Безумовно, ми знаємо про те, що деякi банки нараховують дещо бiльшi вiдсотки на залишок коштiв на картцi. Але, я вважаю, люди пенсiйного вiку - це люди, якi вмiють планувати свiй бюджет. I саме тому ми пропонуємо бiльш вигiдну пропозицiю – депозитнi вклади з пiдвищеною вiдсотковою ставкою для людей пенсiйного вiку.
    Тобто якщо Ви захочете отримати більш вагому прибавку до свого бюджету і у Вас є якісь вільні кошти, ми пропонуємо спеціальний вклад «Строковий пенсійний», на якому Ви можете розмiстити певну суму заощаджень.
    Припустимо, пенсіонер має бажання щомiсяця вiдкладати вільні кошти на депозитний рахунок? Що саме Банк зможе запропонувати?
    – Саме тому ми розробили ще один вклад «Пенсійний накопичувальний». Він якраз і дозволяє не тільки зберегти і примножити кошти, але й накопичити їх. До речі, для цього необов'язково звертатися у банк: можна просто дати доручення кожного місяця перераховувати з вашої пенсійної карти вказану суму на ваш ощадний рахунок.
    І відсотки по цьому вкладу на сьогоднi становлять 17,75%.

    А якщо пенсіонеру терміново потрібні додаткові кошти? Напевно, у вашому арсеналі знайдеться що-небудь цікаве?
    Безумовно. На відміну від інших банків, які принципово не кредитують клієнтів-пенсіонерів, ми такої практики не маємо і з задоволенням надамо кредит нашим клієнтам похилого віку. Ми пропонуємо кожному пенсіонеру безкоштовну кредитну картку «Універсальна» - це справжній грошовий резерв, яким можна скористатися у будь-який момент. Якщо у Вас є кредитна картка, Вам не потрібно звертатися до банку кожного разу, коли Ви хочете щось придбати в кредит: один раз оформіть картку і розраховуйтесь нею в магазинах, аптеках, сервісних центрах – скрізь, де приймають до оплати «пластик», або отримуйте кошти через банкомат та в касах банку.
    Припустимо, Вам потрібні сто гривень, а до пенсії ще тиждень. Замість того, щоб шукати, де їх позичити, Ви знімаєте ці сто гривень зі своєї карти і витрачаєте їх на потрібні речі. Отримуєте пенсію – повертаєте гроші на картку. Тут є два цікаві моменти: по-перше, Ви зможете знімати кошти знову, як тільки вони Вам будуть потрібні, а по-друге, якщо Ви повертаєте гроші в термiн до 55 дiб, то ми не нараховуємо Вам ніяких відсотків! Тобто Ви користуєтесь нашим кредитом абсолютно безкоштовно.

    Чи не вийде так, що клієнт перейде на отримання пенсії «по пластику» і втратить такий важливий фактор, як спілкування?
    Безумовно, з одного боку, з банком не посидиш на кухні, як це можна зробити із «рідною» поштаркою. Але з іншого боку? Поштар ніколи не зможе приносити відсотки навіть на невеликі гроші, які знаходяться на вашому пенсійному рахунку, як вміє це робити банк. А цього року «ПриватБанк» розробив особливе комплексне пенсійне обслуговування, куди входить цілий спектр послуг:
    - спеціальні депозити з підвищеною відсотковою ставкою;
    - кредитна картка з безкоштовним періодом користування кредитом протягом 55 діб;
    - «регулярні платежі» на оплату комунальних послуг, погашення кредиту та поповнення депозиту без відвідування банківської установи.
    Крім цього, ми завжди відкриті для спілкування, у нас у відділеннях працюють не тільки кваліфіковані, але й дуже чуйні спеціалісти, які завжди допоможуть, підкажуть і дадуть відповіді на ваші запитання.

    Наскільки відомо, крім різноманітних пільг для пенсіонерів, «ПриватБанк» також проводить акції?
    - Для літньої людини надзвичайно важливі увага і комфорт, тому «ПриватБанк» надає їм змогу ще брати участь у акціях. Акція «Весна і свято з «ПриватБанк»ом » - це продовження вже традиційної нашої роботи для пенсіонерів. Хорошою традицією в нашому банку стало проведення осінніх акцій «З турботою про Вас!».

    - У чому суть цієї акції і хто може стати її учасником?
    - З 25-го квітня по 25-те червня в кожному регіоні України проходитимуть святкові заходи для пенсіонерів від «ПриватБанку». Участь у ній можуть взяти всі клієнти Пенсійної програми «ПриватБанку». Тобто ті пенсіонери, які отримують свою пенсію за допомогою пластикових карток нашого банку або мають в банку депозитний рахунок, а також всі ті, хто відкриє пенсійний рахунок з видачею пенсійної картки в період акції.
    Що стосується нашого регіону, то ми додатково плануємо провести для наших клієнтів, які оформлять пенсійні картки в цей період, розіграш великої кількості грошових призів від 50 до 1000 гривень.
    Головне завдання в роботі нашого банку — створення атмосфери поваги і турботи. Ми завжди прагнемо бути ближчими до кожного пенсіонера, пропонуємо не лише якісне обслуговування, але й виявляємо належну повагу, турботу та увагу.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1134 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net