Четвер, 18.04.2024, 06:41
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5554
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Травень » 22 » ПРИСТРАСТІ НАВКОЛО ПРИМІЩЕННЯ СОЦЗАХИСТУ



    ПРИСТРАСТІ НАВКОЛО ПРИМІЩЕННЯ СОЦЗАХИСТУ
    16:11
    20 травня в кабінеті заступника голови Кобеляцької районної ради Миколи Жука було людно. Обговорювалось питання, яке останнім часом на вустах у багатьох жителів нашого району - питання щодо «переселення» Управління праці й соціального захисту населення райдержадміністрації (УПСЗН).
    Нагадаємо, що на сьогоднішній день управління соцзахисту розташоване в приміщенні, яке не відповідає санітарно-гігієнічним нормам, відсутні умови для прийому інвалідів. Працівники закладу, 41 спеціаліст, разом з архівними документами знаходяться в непристосованих кімнатах загальною площею 147 м2. Крім того, частина приміщення знаходиться в приміщенні райспоживспілки, що погіршує умови праці й доступ до архівних справ громадян.
    Кобелячанин Борис Гарець від імені дітей війни висловив обурення тим фактом, що УПСЗН «переїде» на околицю міста. Мовляв, пенсіонерам та інвалідам туди буде важче дістатися, ніж у приміщення в центрі Кобеляк, де наразі розташовується Управління. Як варіант вирішення проблеми Борис Гарець пропонував підшукати інше приміщення – поближче. Наприклад, в гуртожитку Кобеляцького аграрного ліцею (колишнє ПТУ-43).
    Анатолій Кісіль, начальник УПСЗН, розповів, що було розглянуто пропозицію щодо надання в оренду нерухомого державного майна - нежитлового приміщення, частини гуртожитку Кобеляцького аграрного ліцею, загальною площею 730,6 кв.м., яка на даний час не використовується за призначенням, для розташування в ньому підрозділу УПСЗН РДА. Спеціальною комісією Міністерства освіти і науки України з майнових питань розглянуто звернення та прийнято рішення надати згоду на передачу в оренду вищезазначеної площі гуртожитку терміном до трьох років, але обов'язковою умовою Міжнародного банку реконструкції та розвитку, який виділить кошти для ремонту і оснащення приміщення, є те, що термін оренди приміщення повинен бути не менше ніж 10 років (авт. - Про це ми повідомляли в одному з поперідніх номерів «ЕК»).
    - Тому й вирішили зупинитись на приміщенні колишнього підприємства «Будівельник» по вулиці Полтавській, - мовив Анатолій Кісіль.
    В минулому номері «ЕК» Вікторія Шкарбан, депутат Кобеляцької районної ради, голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, будівництва та управління майном, пояснила, що розглядалися й інші варіанти, але поки що найбільш підходящим є приміщення колишнього СТ «Будівельник».
    - Поки трапилось приміщення «Агробуду», треба його не втратити, адже тільки за півроку ціна будівлі зросла із 450 до 800 тисяч гривень, - додав Микола Жук.
    Підтримує дану пропозицію й Григорій Кіян, голова Кобеляцької районної організації ветеранів. Від імені ветеранів він звернувся до голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева, голови облради Олександра Удовіченка та інших посадовців за допомогою у вирішенні даної проблеми.
    - В раду районної організації ветеранів постійно звертаються ветерани війни, праці, інваліди всіх категорій Кобеляцького району з проханням допомогти вирішити питання про забезпечення нормальних умов їх прийому в управлінні соцзахисту, - говорить Григорій Кіян. – Наше місто немаленьке, тому усі вже звикли, що треба якось дістатися до лікарні, РЕСу, Управління газового господарства. Звикнемо й діставатися до Управління соцзахисту по Полтавській.
    - Але як дістатися на околицю міста людям похилого віку? – запитує Борис Гарець.
    Микола Жук запропонував пустити по місту маршрутне таксі, яке б рухалось по кільцю. Громадяни району мали б змогу безпроблемно дістатися від однієї установи до іншої. Олександр Письмак, заступник Кобеляцького міського голови, повідомив, що міська рада підтримає дану ініціативу. Тож можна сподіватись, що питання з підвозом людей до Управління праці й соцзахисту вирішиться спільними зусиллями міської і районної рад.


    Марина СІДАШ
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1407 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net