Пятниця, 19.04.2024, 08:45
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Травень » 29 » БІЛОСНІЖКА ТА СІМ ГНОМІВ



    БІЛОСНІЖКА ТА СІМ ГНОМІВ
    16:15
    Казка супроводжує нас усе життя. З нею ми знайомимося ще малими, коли мама чи бабуся розповідали нам цікаві історії про курочку та півника, про лисичку-сестричку, а потім дивовижні історії про далекі заморські країни.
    Американський кінорежисер-мультиплікатор, художник, продюсер Уолт Дісней (1901-1966) відомий нам, як творець «Діснейленду» - дитячого розважального парку у Каліфорнії. Він зняв фільми про каченятко Дональда, мишеня Міккі, «Бембі», «Мері Попінс», «Острів скарбів», «20 000 льє під водою», «Білосніжка та сім гномів». Фільми цього кінорежисера є головною сімейною розвагою не тільки у США, а й у всьому світі.
    У 2008 році виповнюється 70 років з дня створення фільму «Білосніжка та сім гномів» (1938 р.). Ця історія про добру і гарну дівчину, якій допомагали лісові звірятка і гноми в тяжку хвилину життя, захоплює і дорослих, і малих.
    Нещодавно в учнів НВК №1 відбулося свято — прем'єра казки «Білосніжка та сім гномів», в якій акторами були 23 учні різного віку, під керівництвом вчительки зарубіжної літератури Лілії Валентинівни Голтвянської. Багато дітей-акторів одночасно навчаються у музичній школі. Вони звикли до виступів, і тому тримаються на сцені впевнено, повністю віддаючись грі. З ними дуже легко працювати.
    Роль Казкаря, розповідача казки, грав учень 9А класу Ярослав Самарський. Він ще й сам підібрав музику, що супроводжувала казку від початку до кінця. Цей хлопчина любить театр і навіть мріє стати справжнім артистом, адже є приклад: учень нашої школи Чаус Ярослав уже навчається в київському театральному вузі.
    Казка розпочалася появою на сцені Короля і Королеви-матері, яких грали учні 10 класів Серьожа Касьяненко і Катя Тайнолюб. Ця дівчина зіграла у казці ще й роль чарівного Дзеркала. Вона дуже любить театр, у майбутньому мріє стати вчителем української мови та літератури.
    Чарівних фей, що принесли Білосніжку Королеві-матері, грали Рімма Пидан, Катя Попруга (учениці 2 класу) та Влада Строчка (учениця 4кл.).
    Білосніжку талановито зіграла Олена Хомутова ( уч.6 кл.), яка вже вдруге виконує головну роль. Вперше це була Герда із казки Г.Андерсена «Снігова королева». Ця дівчинка має чудові акторські здібності.
    Не менш талановитими виявилися Неля Іваненко і Радомир Голтвянський (учні 10 класу), які зіграли Королеву і Мисливця. Королева вважала себе найкрасивішою у королівстві, і тому вирішила звести із світу Білосніжку, доручивши це Мисливцю. Але краса і добре серце Білосніжки вразили хлопця, і він відпустив дівчину. Радомир і Неля також вдруге грають у казці, а ще вони у цьому році приймали участь у концертах «Вечір романсу» та «Володимир Висоцький» на сцені РЦКД. Тож не дивно, що на святі НВК №1 23 травня вони нагороджені дипломами в номінації «Найкращий театрал року».
    Лісових звіряток, що допомагали Білосніжці, грали учні 2 класу: Мишка - Яна Добряк, Лисичка - Марина Долгова, Зайчик - Владик Песиголовець, Вовчик - Сашко Гак, Кабанчик - Владик Костін, Лісова німфа - Іванна Костенко.
    Гноми - це маленькі чоловічки, які охороняють підземні скарби. Вони непримиренні до несправедливості, тому і переховують в своїй хатинці Білосніжку. Справедливих, сміливих, веселих гномів створили учні 4-5 класів: Аня Сартіна, Настя Жерепа, Таня Чернишенко, Максим Порох, Мишко Федоровський, Владик Косиця, Валера Зуєнко.
    Гноми разом із звірятками скинули підступну Королеву у глибоку прірву, залишивши її там назавжди. А Білосніжку розбудив від чарівного сну, за допомогою Першого ніжного поцілунку, Принц - Антон Багно (учень 10 кл.).
    Казка закінчується чудово. Добро перемагає Зло! Теплими і довгими оплесками сприймали казку вдячні глядачі, а це були учні перших-п'ятих класів.
    А потім було запрошення артистів на гостини до дітей-сиріт у школу-інтернат. З великою радістю сприйняли цю звістку учні НВК, і з повною віддачею вдруге зіграли казку вже на сцені школи-інтернату. Як тепло і схвильовано сприймали діти казку. Як довго аплодували разом з Любов’ю Дем'янівною і вихователями школи. Ці діти тонко, як ніхто, відчувають несправедливість.
    Ми дуже вдячні директору БДТ Галині Вікторівні Сабадирь, яка допомагає нам костюмами.
    В учнів-артистів визріли вже нові плани щодо своєї театральної діяльності, але для глядачів це поки що секрет.

    Наш кор.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 6779 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net