Неділя, 05.05.2024, 13:44
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 4
    Гостей: 4
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5571
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Червень » 19 » Навколо дискотечної сесії



    Навколо дискотечної сесії
    15:34
    Після прочитання всіх публікацій в «ЕХО Кобеляк» №19, 20, 21, які стосуються відкриття дискотеки в парку Богдана Хмельницького, у нас виникає почуття обурення. У нас - це у жителів вулиці Московської, у всіх, хто проживає навколо цього парку. Почнемо з «дискотечної сесії». Хіба мало було того, що депутат міської ради Роман Матюхов зачитав звернення жителів вулиці Московської щодо діяльності літньої дискотеки у парку Богдана Хмельницького? Все начебто зрозуміло. Обурилася цим фактом депутат Вікторія Омельяненко, та у відповідь секретар ради Сергій Галушко показав своє «Я», обірвавши, на нашу думку, її виступ. Бо більше про її виступ згадки в публікації немає. Чомусь на сесії не вступили в дискусію депутати. Зате включились в дискусію присутні на сесії міської ради голова РДА Олег Решетило та голова районної ради Володимир Жуков. Але як? Один з подивом, що дискотека розпочала свою роботу без дозволу компетентних служб, а другий взагалі виявив байдужість до звернення громадян.
    Далі стало зрозуміло, що виступи депутатів Вікторії Омельяненко та Людмили Пряхіної нікому не потрібні.
    Зате звернення Олександра Олійника депутатами та журналістами потребувало розслідування. Яке може бути розслідування? Це звернення жителів міста, які постійно знаходяться в зоні цього ризику. Прикро, що цими розслідувачами стали наші поважні люди: журналіст Ігор Філоненко та заступник головного санітарного лікаря Семиног Валентина,  які повинні б були озвучити на сесії слідуюче: «Ми не будемо брати до уваги пенсіонерів, учасників ВВВ, інвалідів, візьмемо ми окремо кожну сім’ю, родину. Адже немає такої сім’ї, щоб хтось не хворів. Так і у вищезгаданих депутатів та посадовців, які і самі, до речі, хворіють. Якщо хворий лежить, не радий нічому, болить голова, а йому оті вигуки, «бухкання», та ще в нічний час. Чому ви всі в цій ситуації дома кричите на дітей: «Не бігай, не шуми, і так у голові гуде, не грюкай дверима!» і таке інше. А тут дозволяєте публічно, бо ви розумні, а ми - дурні «Лохи». Які треба закінчувати вузи, щоб так зневажати, ненавидіти людей, так по-хамськи відноситися до них. Не прийняв участі у цій дискусії міський голова Олександр Ісип. Один він розуміє, що таке хвора людина, що означає звернення жителів. Він розуміє, що його вибирає на посаду керівника міста вся громада, йому звітуватись перед виборцями, жити і працювати з ними. Олександре Михайловичу, до Вас звертаємося, до Вашого здорового глузду, як зараз модно говорити, депутатів міської ради, які дійсно незаангажовані. Прийміть наше звернення і закрийте раз і назавжди цю дійсно «клітку»! Депутати, схаменіться, адже ви представники тієї чи іншої політичної сили, адже не так і довго до виборів. Керівники партій та блоків! Нехай Вам уроком стануть вибори до «Київради». Хотілося б сказати, що всі розважальні заклади в містах знаходяться в закритих приміщеннях. Не селах розумніші депутати і сільські голови – дискотеки дозволяють проводити тільки в клубах, та візьміть до уваги і весілля. Незрозуміла поведінка настоятеля церкви, депутата районної ради Кулічковського. Поряд з храмом Божим – розважальний заклад! Цим Ви втрачаєте повагу не тільки від людей, а й від Бога. Виходить, що Кулічковський також заангажований, якщо змириться з цим? Олександре Михайловичу! Ми прохаємо і закликаємо до людської свідомості, будьте дійсно справжнім Мером. Нашого міста Кобеляки. Розгляньте питання, що у нас у місці, де храм Божий – розважальний заклад. Це збіг обставин чи тенденція? Ви ж з керівниками району закладали фундамент храму, чому разом даєте дозволи на розважальні заходи. Тоді дозвольте запитати, що буде поряд з капличкою на цвинтарі, чи бува не стриптиз-клуб? Ми, можливо, перебільшуємо, але з таким депутатським корпусом можливо усе.
    В школах вводять предмет – толерантність – чи не провести б ці уроки з керівниками району?
    Нам молодь «закликає» «Отямтесь! Згадайте минуле, ті часи». Оксано Павленко, краще ті часи нам не згадувати, які ми пережили, перетерпіли. Не будемо це писати, про це пишуть всі ЗМІ. А вам, молоді, дійсно треба отямитись! Якби ти просила кусок хліба, чи піднімала питання про працевлаштування, інші людські цінності, це можна було б зрозуміти. Так, дійсно, ми важко працювали, але і добре відпочивали, вміли згуртуватися, проводити весело час, не маючи такої кількості музичних інструментів та музикантів.  Було відпочивали дійсно до світанку, а вранці йшли на роботу, ніхто не скаржився.
    Молодь, яка поважає в першу чергу  себе, свій інтелект, свою вихованість, єресі не напише. Такі діти знаходять собі і роботу, і хороший відпочинок. Від таких зневаги не почуєш, та й рука в такої молодої людини не підніметься писати дурниці. Молодь така в більшості - оце і є та толерантність, якої їх і потрібно вчити. Це майбутнє нашої країни, з такими можна добиватись всього, всіх висот добробуту.
    Прохаємо вибачення за емоційність, бо нас це приводить до думки, що звернення людей – це марна трата часу.
    Бажаємо Вам успіхів, будьте дійсними журналістами. Прохання до журналістів, не беріть ті розслідування, що пов’язані з заангажованістю, зневагою до людей. Пишіть правду.


    В.Олійник, О.Олійник, О.Омельченко
    і ін., всіх не будемо перелічувати.

    Від редакції
    виконуючи побажання наших читачів, авторів листа, ми продовжуємо журналістське розслідування з приводу діяльності дискотеки в парку Богдана Хмельницького. Тим більше, що депутатська комісія міськради зібрала деякий матеріал по цьому питанню. Перевірку дискотеки проводили і прокуратура, і Держпромгірнагляд, заміри шуму вели співробітники санепідстанції. Результати всіх цих перевірок, а також точки зору підприємця Олійник, депутата Людмили Пряхіної стануть основою майбутньої статті. Спробуємо ми зустрітися і з авторами листа до редакції.
    Читайте «ЕК» і Ви про все дізнаєтесь.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 755 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net