Понеділок, 29.04.2024, 21:05
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Червень » 23 » Volvo XC60



    Volvo XC60
    09:59
    З'явившись на минулому Женевському автошоу як офіційна модель, а не концепт, XC60 ще не був готовим до серійного виробництва. Хоча важко уявити, що авто зазнає значних змін. Воно і так вже досить відрізняється від концепту, який мав багато елементів фордівського модельного ряду. І хоча XC60 зберіг певні риси концепту, тепер це справжній Volvo.
    Виконавчий директор Volvo Фредерік Арп у Женеві сказав, що XC60 випромінює харизму марки вдвічі більше, аніж будь-яка інша модель. Саме те, чого завжди прагнуть досягти дизайнери, і саме тому "обличчя" модельного ряду є напрочуд важливим.
    Але інші особливості є теж важливими. Ось чому дехто робить особливою задню стійку авто, інші зосереджуються на певних пропорціях між ключовими елементами, як то передня частина та основа передньої стійки. Усі дизайнери прагнуть, аби ви одразу розуміли, яке авто споглядаєте.
    Це ще одна причина, чому у Volvo настільки вдоволені виглядом XC60-го. Йдучи слідами яскравого C30, авто відводить марку подалі від традиційного вигляду в напрямку до чогось більш енергійного, вражаючого та, що важливіше, молодшого. Ще на етапі розробки вважали, що це авто буде еталоном "обличчя" нового модельного ряду.
    Volvo XC60 поєднує всі переваги позашляхової серії ХС та спортивну харизму справжнього купе. Як вважає Фредерік Арп, придбавши С30, наступного разу клієнт обере XC60. Адже кросовер має такий же спортивний дух і більше сили.
    Дивлячись на авто, стає очевидним, що Volvo планує наступ на сектор ринку, який надзвичайно швидко зростає, а саме на сегмент малих позашляховиків класу преміум.
    Нині у цьому сегменті не надто багато конкурентів, але вже через кілька років покупець зможе обирати із щонайменше десяти автомобілів. Згідно з прогнозами впродовж цього і наступного років продажі тут збільшаться на 75%.
    Як і у С30, XC60 орієнтований на цільову групу покупців. Авто користуватиметься попитом серед людей, вимогливих до дизайну, значущості бренду та високотехнологічних рішень. Майбутніх покупців ХС60 можна охарактеризувати як людей, які не уявляються свого життя без електронних інновацій.
    Усім цим вимогам відповідає інтер'єр. Він лише трохи нагадує нинішні салони Volvo. Виробники спробували збільшити внутрішній простір за рахунок зменшення розмірів сидінь. Крісла стали тоншими, їм надали спортивну форму. У Volvo запевняють, що цей варіант кращий від тих, які можна побачити на сучасних серійних авто.
    Кнопочки, розташовані на консолі, стали сенсорними. Їх видно лише при увімкненому запалюванні. Також змінився селектор "автомату". Звична ручка перетворилась у подобу комп'ютерної мишки, яка переміщається вперед/назад. До панелі приладів входить спідометр в центрі та два інформаційні дисплеї збоку.
    Відповідно до останньої моди, XC60 обладнали скляним дахом. Скло також є у нижній частині багажника для покращення оглядовості.
    Авто обладнали системою пасивної безпеки City Safety, яка відслідковує зміну швидкості переднього авто. Вона автоматично почне зменшувати швидкість, якщо зрозуміє, що авто попереду гальмує чи взагалі зупинилось. А при реальній загрозі сама натисне на гальма.
    ХС60 сконструйований на одній платформі з Land Rover Freelander 2. На кросовер встановлюватимуть бензиновий двигун Т6 об'ємом 3,2 л та потужністю 285 конячок, або ж один зі двох дизелів. Це будуть 5-циліндрові турбодизелі потужністю 185 чи 160 к.с. Аби задовольнити "зелених", Volvo також планує обладнувати авто дизелем, який відповідатиме вимогам стандарту Євро-5, і, як завжди, виробники згадують про біетанол і так далі. ХС60 обладнуватимуть як переднім приводом, так і повнопривідною трансмісією Haldex.
    Отож, це хороше на вигляд авто, яке через рік-другий потрапить у напружений сегмент ринку. І немає жодних перешкод у досягненні компанією головної цілі - продавати щонайменше 50 тис. XC60 щороку.

    http://24tv.com.ua
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 760 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net