Вівторок, 07.05.2024, 16:22
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5581
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Липень » 8 » High Tech Computer Corporation (НТС) — основні віхи успіху



    High Tech Computer Corporation (НТС) — основні віхи успіху
    10:12

    Інтерв'ю з Андрієм Кормильцевим — старшим менеджером з роботи з каналом продажу\роздробу в Росії й країнах СНД компанії HTC.

    Тайванський виробник комунікаторів і смартфонів High Tech Computer Corporation (HTC) – одна із найбільш успішних на сьогоднішні компаній, що працюють у цій сфері. Корпорація була заснована в 1997 році й займалася виробництвом кишенькових персональних комп'ютерів, а потім розпочала освоєння швидко зростаючого ринку комунікаторів. Спочатку пристрої поширювалися не під маркою HTC, а під торговельними марками операторів зв'язку, а також разом з провідними в галузі OEM-партнерами. Серед партнерів HTC були такі  оператори як Orange, T-mobile, O2, Vodafone. Пізніше керівництвом компанії було ухвалене рішення заснувати власний бренд, що одержав назву Qtek. А в червні 2006 р. керівництво компанії вирішило просувати власну продукцію під  єдиним брендом HTC. На сьогоднішні HTC є партнером корпорації Microsoft з розробки мобільних пристроїв й є основним виробником смартфонів і комунікаторів на операційній системі Windows Mobile.

    В 2006 році, компанія випустила перший у світі 3G-смартфон на платформі Windows Mobile 5.0, що одержав назву HTC MTeoR.

    Рік по тому був представлений наступний революційний продукт компанії –  комунікатор HTC Touch, який став першим пристроєм компанії НТС, створеним на базі сенсорної технології TouchFLO. У найкоротший термін його тираж перевищив 1 мільйон штук, сьогодні це один із найбільш продаваних комунікаторів НТС. Компанія продовжила реалізацію вдалої концепції, представивши вертикальний слайдер HTC Touch Dual і GPS-комунікатор HTC Touch Cruise. За підсумками 2007 року, продажі лінії Touch перевищили 2 мільйони штук.

    У червні 2008 року HTC представила наступний флагман – пристрій за назвою Touch Diamond. Комунікатор, що надає  максимум сучасних можливостей — від високошвидкісного Інтернету до GPS-навігації. У цьому пристрої вперше реалізована технологія TouchFLO 3D і створений на її основі 3D-інтерфейс. Продаж комунікатора НТС Touch Diamond у країнах СНД розпочинається вже цього місяця.

    Наступним продуктом стане бізнес-комунікатор HTC Touch Pro. Пристрій, що поєднує в собі основні переваги Touch Diamond й оснащений QWERTY-клавіатурою.

    Нещодавно в Києві відбулася презентація комунікатора HTC Touch Diamond, у ході якої нам вдалося поспілкуватися зі старшим менеджером з роботи з каналом продажу\роздробу у Росії й країнах СНД компанії HTC, Андрієм Кормильцевым.

    mabila_small.jpg Яку частку ринку комунікаторів займає на сьогодні продукція компанії HTC?

    htc_logo_sm.jpgАндрій К.: У світі ми займаємо лідируючі позиції серед комунікаторів на базі операційної системи  Windows Mobile. У Росії в нас найбільша частка, і ми посідаємо перше місце. Ринок України на сьогодні стрімко розвивається, однак, у світлі проблем з маркуванням і сертифікацією телефонів, що виникла зовсім недавно, поки в нас немає точних даних по ринку. Наші продажі були, безумовно, гарними, але недостатньо. Я думаю, що в третьому й четвертому кварталі ми надолужимо втрачене.

    mabila_small.jpg Чи планує компанія НТС випуск бюджетних комунікаторів з використанням технології TouchFLO? 

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: У Компанії НТС досить широкий модельний ряд, напевне, ширший, ніж у наших шановних конкурентів. Починаючи із найбільш бюджетної моделі з індексом 3400, вартість якої в Україні коливається між 300 й 400 у.о., і закінчуючи найдорожчим на сьогоднішній день комунікатором Touch Diamond, вартість якого складе близько 1100 у.о. Я думаю, що в нашому модельному ряді будь-який клієнт знайде саме те, що йому потрібно. Ми уважно вивчаємо ринок бюджетних комунікаторів, і я думаю, що ми будемо розвивати цей сегмент. Приміром, вищезгадана модель 3400 дуже добре продається на Російському ринку. Що стосується технології TouchFLO для бюджетних комунікаторів, думаю, що в майбутньому можливо все. НТС — компанія, що постійно розвивається й удосконалюється. Рік тому HTC Touch став проривом, цього року цю роль буде грати Touch Diamond. На ринку мобільних пристроїв такі ж тенденції, як і на ринку будь-яких інших продуктів. Якщо взяти як приклад автомобільну індустрію  — спочатку нова технологія з'являється у Формулі 1, потім у найдорожчих, luxury-моделях, а потім вже черга доходить і до серійних зразків.

    mabila_small.jpg Кого з виробників комунікаторів ви вважаєте основним своїм конкурентом і чию розробку вважаєте конкурентом Touch Diamond? 

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: Ми поважаємо всіх наших конкурентів й усіх вважаємо гідними – і тих, хто робить комунікатори на базі WM, так і ті компанії, які працюють із операційною системою Symbian. Ми дуже активно розвиваємося, і з кожним новим пристроєм ми стаємо все ближче й ближче до споживача. Ми продаємо не стільки пристрої, скільки задоволення від використання девайсу. І продажі минулих періодів підтверджують, що наш інтерфейс подобається, і наші пристрої купують. Звичайно, ми дивимося на новинки наших конкурентів, але все-таки більше ми суперничаємо самі із собою.

    mabila_small.jpg Чим мотивований випуск пристрою із графічним інтерфейсом, що  перегукується за виконанням з Windows Vista Aero? 

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: Насправді, розробка повністю наша, але в тісному співробітництві з людьми з Windows Mobile. Будь-які продукти на основі Windows десь можуть перегукуватися.

    mabila_small.jpg Яких ще новинок варто очікувати від компанії НТС до кінця цього року. 

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: У серпні-вересні цього року в продажу з'явиться НТС Touch Pro. Насправді, компанія НТС щорічно випускає досить велику кількість моделей, і цього року вже побачили світ такі моделі як HTC Touch Cruise й Touch Dual. Я не можу сказати, які саме моделі ще з'являться цього року, але точно скажу, що ще три-чотири термінали вийдуть на ринок. Однак Touch Diamond — це наш флагман, наш основний продукт на цей рік. І всі наступні моделі, так чи інакше, будуть перегукуватися з ним за дизайном й інтерфейсом.

    mabila_small.jpg Компанія НТС розглядала для себе перспективу роботи з ОС Symbian? 

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: Компанія Microsoft – наш ключовий партнер. Звичайно, нами розглядалися всі можливі варіанти, але ми вирішили, що найбільш повноцінно реалізуватися й підійти максимально близько до споживача нам дозволить саме WM.

    mabila_small.jpg Чи розглядаєте ви можливість використання у своїх продуктах ОС Android? 

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: Це питання не можу поки коментувати напевно, але одне можу сказати точно – компанія НТС відкрита для спілкування й нових рішень.

    mabila_small.jpg І останнє, досить риторичне питання: як ви вважаєте, у конкуренції  операційних систем для мобільних пристроїв MW й Symbian, хто в підсумку здобуде перемогу?

    htc_logo_sm.jpg Андрій К.: Я думаю, у результаті переможе споживач. Тому що коли є здорова конкуренція — люди працюють, стараються, і із цієї конкуренції народжуються рекорди. Коли конкуренції немає — виробник розслаблюється. Сила в конкуренції. А з досвіду попередніх декількох років, ОС WM – найбільш швидко зростаюча система, і, за нашими розрахунками, вона буде рости й далі. Однак ми щиро бажаємо успіхів пристроям на ОС Symbian.


    http://mabila.ua/

    Категорія: Новини України | Переглядів: 791 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net