Пятниця, 03.05.2024, 10:39
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5568
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Липень » 23 » В Кобеляках «Віагри» немає



    В Кобеляках «Віагри» немає
    17:44
    Стереотипи суспільства ставлять табу на обговоренні деяких тем. Говорять, що окремі життєві обставини висвітлювати неввічливо, а то навіть і соромно. Іноді така специфіка поведінки призводить до необізнаності людей та серйозних проблем в особистому житті.
    - Чому ви запитуєте у мене про «Віагру»? Це все природно і тут немає про що говорити! – Так відреагувала на питання про препарати для лікування розладів ерекції працівниця одного з аптечних кіосків.
    А чи справді немає про що говорити? Чи, можливо, просто незручно? Лише в одній аптеці міста Кобеляки на питання автора статті відповіли агресивно, в інших – намагалися роз’яснити всі нюанси і з розумінням віднеслися до даного матеріалу.
    Препарат «Віагра» - один з перших фармацевтичних засобів, який проявляє значну і достовірну ефективність у більшості хворих з розладами ерекції. «Віагра» сприяє природному відгуку організму на сексуальну стимуляцію. Дія «Віагри» заснована виключно на локальному підвищенні кровотоку і не викликає посилення сексуального потягу. «Віагра» не підвищує лібідо і не є збуджуючим засобом.
    «Віагра» розроблена для чоловіків і не рекомендована для прийому жінками. Остерігайтеся підробок. Щоб захистити себе від покупки підробки, потрібно звертатися лише до аптек, які офіційно зареєстровані і мають ліцензії на торгівлю фармацевтичною продукцією. Проте в Кобеляках «Віагру» знайти практично неможливо. Препарат має високу собівартість, тому в аптеках району в продажі є лише, так би мовити, замінники.
    - «Віагри» немає. Однак ви можете придбати такі препарати, як «Джинагра», «Імпаза», «Еректил», «Золотий коньок», - радить один з аптекарів міста. - Також в даному випадку добре діє настій жень-шеня, елеутерококу, лимонника та ін.
    За подібним товаром частіше звертаються чоловіки старше п’ятидесяти років, втім бувають і виключення.
    Вдалося зустрітися із жителем Кобеляк, який випробував дію «Віагри» та інших препаратів для посилення потенції на власному організмі. Василь Онопрієнко (від редакції: прізвище та ім’я змінено) безапеляційно заявив: «Віагра» і лише «Віагра». Я купую її в аптеках Полтави, Дніпропетровська та інших міст. Все інше, те, що дешевше, і поряд з нею не валялось. У мене особливих проблем із потенцією немає. Але інколи хочеться викликати фурор. І я перед побаченням ковтаю «Віагру». Зазвичай беру таблеточку із 50 міліграмами діючої речовини. Останній раз пігулка обійшлася мені в 93 гривні. Потім розділяю її на 4 частини. «Четвертинки» для вечірніх сексуальних подвигів мені достатньо. От і рахуйте, чи варто економити на ціні».
    - У нас наймолодшим покупцем засобу від розладів ерекції був юнак, років двадцяти шести, - говорить фармацевт вже іншої аптеки. - Жінки теж іноді звертаються за подібними засобами, втім це буває дуже рідко.
    Слід з обережністю приймати дані препарати особам з важкими захворюваннями серцево-судинної системи: серцевою недостатністю, стенокардією, порушеним мозковим кровообігом (болі в серці при фізичному навантаженні або у спокої, порушення пам'яті і розумової працездатності).
    На думку аптекарів люди не комплексують при купівлі препаратів, але, можливо, хтось уникає сексуальних відносин з ніяковості від процесу придбання «Віагри» чи її замінників. На даному етапі розвитку комунікацій ліки можна придбати не через прямий контакт з аптекарем, а через Інтернет.
    Епізодичні розлади діагностуються в кожного десятого чоловіка віком від 21 року і старше, у віці понад 40 років — у 52%, а в 25% чоловіків понад 60 років еректильна дисфункція вже є хронічною.
    Дуже небезпечно молодому чоловіку, який хворий хронічними статевими розладами, не шукати причину (яка може існувати у другій недузі), а намагатися виправити її наслідки «одноразовими» препаратами. Тож перед тим, як іти в аптеку за ліками від статевих розладів, обов’язково потрібно проконсультуватися з лікарем.
    За статистикою кожен другий шлюб розпадається через проблеми в інтимних стосунках. Звичайно, ламати легше, ніж будувати, проте похід до лікаря може допомогти зберегти сімейну ідилію. Бережіть свої сім’ї. «Віагра» - це природно, але можливо вам потрібні зовсім інші ліки, які не лише викличуть одноразовий ефект, а й зможуть зробити вас абсолютно здоровим.
    P. S. В наступному номері читайте продовження теми - консультацію з лікарем-урологом.


    Любов ОНИЩЕНКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 2187 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net