Неділя, 28.04.2024, 10:35
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Серпень » 18 » Китайці як і раніше лідирують після сьомого дня Олімпіади



    Китайці як і раніше лідирують після сьомого дня Олімпіади
    11:35

    В суботу, 16 серпня, на Олімпійських іграх у Пекіні розігрувалося 28 комплектів нагород. Лідером Олімпіади як і раніше залишається збірна Китаю.

    Так, у плаванні на дистанції 200 метрів на спині серед жінок, перемогла Кирсті Ковентрі із Зімбабве, яка при цьому встановила новий світовий рекорд. Другою була Маргарет Хольцер (США), третьою, - Рейко Накамура з Японії (рекорд Азії). На дистанції 800 метрів вільним стилем з новим світовим рекордом перемогла Ребека Адлінгтон (Великобританія). Другою була Алессіа Філіппі (Італія), третьою, - Лотте Фріїс (Данія). У чоловіків на дистанції 100 метрів баттерфляєм переміг знову американець Майкл Фелпс (олімпійський рекорд). "Срібло" завоював серб Мілорад Чавіч (рекорд Європи), а "бронзу" - австралієць Ендрю Лотерштайн (рекорд Океанії). На дистанції 50 метрів вільним стилем переміг бразилець Сесар Сиело Фільо (олімпійський рекорд). Друге і третє місця - у французів Амаурі Ліво і Олена Бернара відповідно.

    У спортивній ході на 20 кілометрів переміг росіянин Валерій Борчин. Другим був Джефферсон Перес (Еквадор), третім - Джаред Толент (Австралія). У кульовій стрільбі (швидкісний пістолет) переміг українець Олександр Петрів (рекорд фіналів олімпійського турніру). Другим був Ральф Шуман, третім - Крістіан Райтц (обидва - Німеччина). У стендовій стрільбі (скит) переможцем став Вінсент Хенкок (США). "Срібло" завоював Торі Бровольд (Норвегія), "бронзу" - Ентоні Терра (Франція).

    У бадмінтоні перемогла китаянка Нін Чжан, другою була її співвітчизниця - Синфан Це, а третьою - Марія Крістін Юліанті (Індонезія). У чоловіків у парному розряді перемогли Маркис Кідо/Хендра Сетіаван (Індонезія). Другими стали Цай Юнь/Фу Хайфен (Китай), третіми, - Джейджін Лі/Джиман Хван (Південна Корея).

    У змаганнях з академічного веслування переміг Олаф Туфте (Норвегія). Другим був Ондржей Шинек (Чехія), третім, - Мейх Дрісдейл (Нова Зеландія). У парних двійках переможцем став дует з Австралії Дрю Джинн/Данкан Фрі. Другими були Давид Калдер/Скотт Франдсен (Канада), третіми - Натан Туоддл/Джордж Бриджуотер (Нова Зеландія). У парних двійках перемогли знову австралійці - Девід Кроушей/Скотт Бреннен (Австралія). Другими були Тону Ендрексон/Юрі Янсон (Естонія), третіми, - Метью Уеллс/Стівен Роуботем (Великобританія). У четвірці перемогла Великобританія. Другими сталі австралійці, третіми - французи. У жінок в одиночному розряді перемогла Рум'яна Нейкова (Болгарія). Другою стала Мішель Геретт (США), третьою, - Катерина Карстен (Білорусія). У парній двійці перемогли румунки Герогета Андруначе/Віоріка Сусанну. Другими стали У Ю/Гао Юйлань (Китай), третіми, - Юлія Бічик/Наталія Гелах (Білорусія). У парній двійці перемогли Джорджіна Еверс-Суїнделл/Кароліна Еверс-Суїнделл (Нова Зеландія). Другими стали Анна-Катрін Тіле/Крістіана Хут (Німеччина), третіми, - Еліза Лаверік/Анна Бебингтон (Великобританія).

    У вольній боротьбі у жінок (вагова категорія до 55 кг) перемогла Саорі Йосида (Японія), другий стала Чи (Китай) Сю, а "бронзу" завоювали Жаклін Рентерія (Колумбія) і тоня Вербік (Канада). У ваговій категорії до 48 кг перемогла Керол Хьюн (Канада). Другою стала Чихару Ічо (Японія), а "бронзу" завоювали Іріні Мерлені (Україна) і Марія Стадник (Азербайджан).

    У змаганнях з велотреку у чоловіків (індивідуальна гонка переслідування) переміг Бредлі Віггинс (Великобританія). Другим став Хейден Роулстон (Нова Зеландія), а третім - Стівен Бурк (Великобританія). У кейріне переміг Кріс Хой (Великобританія), другим став його співвітчизник Рос Едгар, а третім - японець Киофумі Нагаї. У гонці по очках переміг Хуан Лланерас (Іспанія). Другим став Роджер Клюге (Німеччина), а третім - Кріс Ньютон (Великобританія).

    У тенісі (парний розряд у чоловіків) переміг швейцарський дует Роджер Федерер/Станіслас Ваврінка. "Срібло" узяли Симон Аспелін /Томас Юханссон (Швеція), а "бронзу" - Майк Брайан/Боб Брайан (США). У одиночному розряді "бронзу" взяв Новак Джоковіч (Сербія). Матч за "золото" буде зіграний 17 серпня.

    У фехтуванні на рапірах у жінок у командній першості виграли росіянки. Другою стала команда США, третьою - Італія.

    У штовханні ядра у жінок перемогла Валері Вили (Нова Зеландія). Друге і третє місця дісталися білорускам - Наталії Міхневич і Надії Остапчук відповідно. У семиборстві у жінок два перші місця дісталися українкам - Наталії Добринській і Людмилі Блонській відповідно. Третьою стала американка Хайліс Фаунтейн. У бігу на 100 метрів у чоловіків переміг Усейн Болт (Ямайка). Другим став Річард Томпсон (Тринідад і Тобаго), третім - Уолтер Дікс (США).

    У важкій атлетиці у жінок (вагова категорія понад 75 кг) перемогла Міран Янг (Південна Корея). Другою стала українка Ольга Коробка. Третьою стала Марія Гробовецька (Казахстан).

    Командний залік після сьомого дня Олімпіади:

    1. Китай - 27 золотих / 13 срібних / 6 бронзових

    2. США - 16 / 16 / 22

    3. Німеччина - 8 / 4 / 5

    4. Південна Корея - 7 / 9 / 5

    5. Японія - 7 / 5 / 5

    6. Великобританія - 7 / 3 / 6

    7. Австралія - 6 / 8 / 10

    8. Італія - 6 / 5 / 5

    9. Росія - 5 / 8 / 8

    10. Україна - 5 / 2 / 5


    http://www.rbc.ua

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 771 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net